• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem hastalığı ve hamileliğim

son durum kv artık beni hiç aramıyor ben de onu aramıyorum.. sanırım anladı yada eşim konustu onunla.. eşim de cok değişti.. ben annemlere gideceğim ama gelcek zorunda deilsin kendini iyi hissetmiosan gelme arama vs sonucta hamilesin dedi.. ya iyice konustular ya oyun oynuyorlar ya eşim de benim ailemle görüşmemek için bahane arıyor yada gercekten beni düşünüyor anlayamadım.. ama eşimle aram iyi cok şükür..annesi artık onu arıyor sürekli.. şimdi eşimle ziyaretlerine gitmeli miyim bilmiyorum.. eger ki kv bana takmıssa aramıyorum diye gittiğimde birsürü laf sokacak yada surat yapacak.. ama eşim ısrarla gelmek zorunda değilsin gelme diyor..

Ilk sayfayi okudum sadece size asil dogumdan sonra kolay gelsin diyorum
Bunun hastalikla ne alakasi olabilir hamile bir kadina nasil davranilacagini bilmeyen insani hicte aramayin arasanizda yaranamazsiniz uzak olmaya calisin
son durum kv artık beni hiç aramıyor ben de onu aramıyorum.. sanırım anladı yada eşim konustu onunla.. eşim de cok değişti.. ben annemlere gideceğim ama gelcek zorunda deilsin kendini iyi hissetmiosan gelme arama vs sonucta hamilesin dedi.. ya iyice konustular ya oyun oynuyorlar ya eşim de benim ailemle görüşmemek için bahane arıyor yada gercekten beni düşünüyor anlayamadım.. ama eşimle aram iyi cok şükür..annesi artık onu arıyor sürekli.. şimdi eşimle ziyaretlerine gitmeli miyim bilmiyorum.. eger ki kv bana takmıssa aramıyorum diye gittiğimde birsürü laf sokacak yada surat yapacak.. ama eşim ısrarla gelmek zorunda değilsin gelme diyor..

Eşin ısrar etmiyorsa sakın gitme, mesafeyi perçinlemiş olursun. Sular bulanmadan durulmuyor işte. Sen kocanla aranı iyi tut, kendini kötü hissedeceğin yerde bulunmak zorunda değilsin

Bırak olduğu gibi kalsın. Bi de annene hakaret mi etmiş bu kadın:KK57: walla bırak ilgilenmeyi yüzüne bile bakmazdım ben öyle kv nin.
Kocan öyle diyosa öyle olsun,kendisi de görüşmesin senin ailenle ondan korkuyorsan. Bu konuyu hiç konuşma eşinle. Sen onla aranı iyi tutmaya bak. Kv n aradı mı naptı,netti sık sık da sorma. Haftada bir falan formaliteden sor gitsin. İlgilenecek birini arıyorsan, bebeğin var artık:anne:

Bırak olduğu gibi kalsın. Bi de annene hakaret mi etmiş bu kadın:KK57: walla bırak ilgilenmeyi yüzüne bile bakmazdım ben öyle kv nin.
Kocan öyle diyosa öyle olsun,kendisi de görüşmesin senin ailenle ondan korkuyorsan. Bu konuyu hiç konuşma eşinle. Sen onla aranı iyi tutmaya bak. Kv n aradı mı naptı,netti sık sık da sorma. Haftada bir falan formaliteden sor gitsin. İlgilenecek birini arıyorsan, bebeğin var artık:anne:
haklısın canım gecen hafta ev mevlüdümüz vardı herkes zaten anlamıs hasta oldugunu.. hoca isim soruomus kimin die ikimizin ismini söylemişler ısrarla sadece oğlunun ismini söylüyomus ev kendi üstüne biz kalıyoruz ama bana kalsa bugun ev alır o evde yasamam

Hergün niye aramaya alistirdiniz ben 15 günde bir gidiyorum o kadar bu süre içinde aramiyorum gerek yok nasıl alistirirsaniz öyle gider
Heh işte şimdi de görmemezlikten gel,boyut atla. Vallahi bak,hiç düşünme. Kocanla muhabbet konusu bile de yapma
kocamla iyiyiz cok şükür asla aramıcam ama ziyaretimi kocamla beraber ederim gereksiz konusmam.. gittiğimde de radyasyondan bebeğin beyni etkileniyor telefonla konusmuyorum dicem

Şuanki durumda Allah sabır versin herkes için zor bir durum..
Ancak evlenmeden önce her gün mıç mıç oğlanın ailesini arayan kızları anlamıyorum aklıma gelmişken iliştireyim şuraya..(evet evlendikten sonra herkesten daha kötü oluyorlar)

Şuanki durumda Allah sabır versin herkes için zor bir durum..
Ancak evlenmeden önce her gün mıç mıç oğlanın ailesini arayan kızları anlamıyorum aklıma gelmişken iliştireyim şuraya..(evet evlendikten sonra herkesten daha kötü oluyorlar)
evlenmeden önce aramalarım da evlendikten sonra aramalarım aynı sıklıkta yani evlendikten sonra da hergün aradım ama ikisinde de aramamın sebebi aslında kv nin günde iki üç kere beni araması ve aramadıgımda lafını yapıp moralimi altüst etmesi ki suan hamileyim belki ondan dolayı belki de buzamana kadar ettiği hakeretlerin birikimi sesini bile duymak istemiyorum sabrım doldu iyi niyetimi yok etti harcadı

evlenmeden önce aramalarım da evlendikten sonra aramalarım aynı sıklıkta yani evlendikten sonra da hergün aradım ama ikisinde de aramamın sebebi aslında kv nin günde iki üç kere beni araması ve aramadıgımda lafını yapıp moralimi altüst etmesi ki suan hamileyim belki ondan dolayı belki de buzamana kadar ettiği hakeretlerin birikimi sesini bile duymak istemiyorum sabrım doldu iyi niyetimi yok etti harcadı
Bazen bazı kişilerle konuşuyorum ama sonra ne konuştuğumu bile hatırlamıyorum öylesine konuşmuşum yani..siz de kayınvalidenizle öyle konuşun belleğin gerisine bile atmayın konuştuklarınızı bebeğiniz duymasın :)

Bazen bazı kişilerle konuşuyorum ama sonra ne konuştuğumu bile hatırlamıyorum öylesine konuşmuşum yani..siz de kayınvalidenizle öyle konuşun belleğin gerisine bile atmayın konuştuklarınızı bebeğiniz duymasın :)
inş becerebilirim onu becersem zaten benden daha mutlusu olmaz hayatta ama sanırım bende de kişileri sözleri ve olayları takıntı yapma olayı var

Bi laf var tam hatırlamıyorum.. psikologa giden hastalarin çoğu, sinir hastası insanların hasta ettiği kimselerdir..öyle biseydi galiba..senin de iş buna dönecek izin verirsen..hastaysa hasta, esinde saçmalıyor..sende mi hasta olacaksın onun yüzünden..arama sorma..aradiginda he he de kapat.. eşine aynen bunları söyle..

Back
X