anneler baş tacımız bende anneme düşkünüm ama artık bi aile olduğumuzu eşime nasıl idrak ettirebilirim buu kadar düşkün olması normalmi yılbaşında başbaşa kalamadık bugün de özenli bi sofra hazırlayıp kendimde hazırlanacaktım ama hevesim kursağımda kaldı
kaç yıllık evlisiniz acaba??daha yeniyse atlatırsınız kvalideniz de alışır size,,yeni evliyken bizim de başımıza buna benzer olaylar gelmişti
Ben soracaktım.Klavyemden aldın.Kaç yıllık evlisiniz..
ben öyle alırım işteyazdım ama konu sahibi gitmiş ki:26:
benim kocam da dahil bu tip erkekleri alıp toplu hipnoza sokmak istiyorum anne takıntınısı silmek için beyinlerinden! tabi beyin denen bişey varsa! yine sinirlendim bak!
benim kocam da dahil bu tip erkekleri alıp toplu hipnoza sokmak istiyorum anne takıntınısı silmek için beyinlerinden! tabi beyin denen bişey varsa! yine sinirlendim bak!
benimkine de bir el atarmısın lütfennnnn....sadece anne değil aile bağımlılığını silmek lazım hem dee
haklısın ama bişey söyleyeyimmi k.validelerde suç yok inan bana yok her anne ister oğlu gelini yanında olsun,mesela benim k.validem de öyle ömürlük yanında kalayım onun sırtına kambur gibi yük olayım gıkını çıkarmaz,belki benim de oğlum olduğunda evlendirdiğimde ben de aynı şeyleri hissedicem bilmiyorum büyük konuşmamak lazım ama burda dengeyi kurmak erkeğe düşüyo herşeyin yerini zamanını bilmek zorunda sevgililer gününde karınla anneler gününde annenle olursun,o denge bikere şaştımı toparlamak zor arada olan bize oluyo daha dün bu yüzden konu açtım allahım herkezin kocası böylemi ya!:18:
daha 1.5 yıllık evliyiz alışcaklarını sanmam aynı semtte çok yakın oturuyoruzkaç yıllık evlisiniz acaba??daha yeniyse atlatırsınız kvalideniz de alışır size,,yeni evliyken bizim de başımıza buna benzer olaylar gelmişti
yok canım benimkine hipnoz mipnoz işlemez şeytan diyo hepsini başbaşa bırak sevgililer günü hediyesi mi alıcaklar anneler günümü kutlayacaklar ne yaparlarsa yapsınlar...........benim kocam da dahil bu tip erkekleri alıp toplu hipnoza sokmak istiyorum anne takıntınısı silmek için beyinlerinden! tabi beyin denen bişey varsa! yine sinirlendim bak!
walla fıttırdım şaka falan deil yarından sonra annemin evinde kafa iznindeyim:)evet çok doğru eşlere düşüyor ama bence kvalideler de biraz anlayışlı olup rahat bıraksalar hiç böyle şeyler yaşanmayacak aslında....onlar düşünemiyor,oğlanları da kıramıyor biz de fıttırıp oturuyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?