kayınvalidem her taşın altından çıkıyor

ahh arkadaşım çok güzel söylemişsin ama ne yazık ki bazen işe yaramıyor bu dedikelrini benim annem demişti ben sözlüyken herşeyi büyütme ileride birşey olursa annedir gönlünü al demişti o kadar kötülük yapmasına rağmen anneme. bende annemim sözün, dinledim senin dediğin gibi incelikler yaptım annem hediye alırklen ona da aldım, doğum gününde şehir dışındaydım internetten çiçek yollattırdım. gittiğimde yemeğe çıkardım kadın kadına eşimi evde bırakıp beğendiği kazağı gittim onan habersiz aldım hediye verdim. sonra ne oldu biliyor musun

çarşıya çıktığımızın akşamına bu hediyeelri aldığım gün onlara kalıcam güya sözlüyken el öpmeye misafir etmeye çağırmıştı eşim izne geldi diye bende yok gelir yemek yterim anne ama bizde düğün öncesi kalınmaz deyip arkadaşımda kalmıştım düşün yani bak. ona rağmen eşime odada diyor ki ben duya duya oğlum bu kız beni çarşıya pazara çıakrıp bana bişeyler alıyor acaba biz bunu çabuk alalım mı istiyor acaba bi kusur mu var bekaret konusunda. sonrada peşinden bana sende bana al der gibi hediye aldıkça sinirimi tepeme çıkardı zaten terbiyesiz derken duydum düşün nasıl duydun dersen bunları sakin sakin değil kavga ede ede söyledi. daha sonra eşimin annesini azarlayıp beni evden dışarı çıkardığını biliyorum. kapıdan çıkarken sadee anne ben gönlümden gelrek aldım yanlış anlamışsınız demiştim o da biz senin ciğerini biliyoruz demişti düşün beni yüz yüze toplasan 2 3 kere görmüş bu kadın.

5 yıllık sevgililiğiniz olmuş sözden önce biliyoruz biz hadi oradan senin aklın herşeye basar dedi ben aklımdan kötülük geçmedi dediğimde.şimdi sorsan günahımı vermek istemiyorum artık. söyle ben ne yapim olmuyor bazen işte

Son düzenleyen: Moderatör:
evlenince göreceğim onları ben, bizde kavga etmek için evlenmedik sonuçta kayınvalidelerle ama işte iyisini bulmak ya zor ya hepsi dediğim gibi oğulları evlkenince mutasyona uğruyor
bekar arkadaşlarımızın konuya bakış açısı biraz farklı oluyor ......onları beni güldürüyo walla

bu nasıl fesatça bi düşünce tarzı anlamadım sen ona jest yapıosun o senin bakire olmadığını düşünüyor şaşırdım walla

uyuz oldum kadına..teyzeee teyze ağzından çıkanı kulağın duysun derdim yanında olsaydım..kızı varsa inş aynısını ona da derler...zaten iyiliğin yaradığı da nerde görülmüş ki..böyle bi kadına değil sevgi,hediye günahını bile verme canımm

canımmmmm seni ben niye bu kadar iyi anlıyorum bilmiyorum valla yazdıklarını okurken keyif alıyorum

Kayınvalıdeye bı ıgnenı bıle vermıcen abıcım bu kadar..ben ne salakmısım sevgılıler gununde esım bana gul alır gelırdı ben ne yapardım "hayatım al bunu annene ver,ben aldım sayıyorum onunda gonlu olsun"adam hoop asagıya ındırır,kaynananın agzı kulaklarda...avm ye gıderız hayatım annenıde alalım oda gelsın yazık derdım hooop avm de oglu cagırdı sanıyor..bu kazak cok guzelmıs dur kaynanama alayım,alırım bıkere gıymez,ellerı kurumus dıye el kremı sıparıs eder alırım ooo daha neler neler..sonuc bızım herıfı fısekleyıp ustume salarlar karı koca..o yuzden napıyomusuz kaynanaya hakettıgı degerden fazlasını vermıyomusuz...

Ben bu erkekleri çözdüm kızlar..Benimi eşimde farksız!!!Ben cevap vermeyip,annesinin herşeyine ok dedikçe o daha da üsteliyor..Daha fazlasını istiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…