değişmiyolar mı yaaa...canım senle ben aynı dertten muzdaribiz.. bizde aynı semtteyiz ve hiç ayrılamıyoruz eşim annesini birgün görmeden yapamıyor bende 6 yıllık evliyim ağustosda 7 olacak bu kadar senedir değiştiremedim hiç umudum yok artık. erkekler değişmiyor ne yaparsan yap....
benimki elinden gelse kundaklar...bu kaynanalar oğullarını çok seviyor ve başkasıyla pylaşmayı istemiyorlarsa be hey kardeşim niye evlendiriyorlar ya...koyunlarında yaşatsınlar madem...kadınların da anaları var onlarda anadan doğdu..niye onların anneleri teslim etmeye kıyıyor da erkek anneleri kıymıyor ya rabbim ya..
:)))) benimki de valla.....şu kaşın gözün güzelliğine bak diyo benim yanımda oğluna.o da mest oluyo..töbe yarabbim yaaaaa aşka bak
ayy güldürdünüz insanı bayanlarakşam akşamm allah bin şükür böyle bir problemim yk.bnm sevgilim bni annesınn yannda da öper elimi tutar sarılır annesi de maşallah allah bozmasın der kulağını çekip tahtaya vurur, bnm müstakbel kayınvalidem çk çekmş kaynanasından anlatırken bn kederlendim vlla ondan bize gayet rahat davranıyor yni.ama böyle bir sıkıntısı olanlara allah çk çk sabırlar versin allah bu kötü kaynanaları tepetaklak etsin emi..neyse gelinlerle dertleri benm babannm böyleydı yatak odalarınn kapısını bile kapatmalarına kızıyordu annemle babamn o kdr gaddardı ynı.. asıl bu kocalara ne demeli bu dkr alıştırmışlar annelerine kendilerini olucaı bu sonnda işte birde merak edıyorum eşlerniz nişanlılarınız bir evin bir oğlu mu yni genelde bir evin biroğlu olnca böyle süt kuzusuanne-oğul profili çkıyor da ortaya
ayy güldürdünüz insanı bayanlarakşam akşamm allah bin şükür böyle bir problemim yk.bnm sevgilim bni annesınn yannda da öper elimi tutar sarılır annesi de maşallah allah bozmasın der kulağını çekip tahtaya vurur, bnm müstakbel kayınvalidem çk çekmş kaynanasından anlatırken bn kederlendim vlla ondan bize gayet rahat davranıyor yni.ama böyle bir sıkıntısı olanlara allah çk çk sabırlar versin allah bu kötü kaynanaları tepetaklak etsin emi..neyse gelinlerle dertleri benm babannm böyleydı yatak odalarınn kapısını bile kapatmalarına kızıyordu annemle babamn o kdr gaddardı ynı.. asıl bu kocalara ne demeli bu dkr alıştırmışlar annelerine kendilerini olucaı bu sonnda işte birde merak edıyorum eşlerniz nişanlılarınız bir evin bir oğlu mu yni genelde bir evin biroğlu olnca böyle süt kuzusuanne-oğul profili çkıyor da ortaya
benim öle. annesinin tek çocuğu tek oğlu. ve kadının 20 küssür senedir kocası yok.
Allah size byük byük sabırlar ihsan eylesin .kaynananızı da ıslah eylesinn . ama eşden geçiyor bnce ya istese dibine dibine sokulmaz ynı annesınn bnm bildiğim evlnnce hanım köylü olur erkkler anneyı brz boşlarlar ama siznki istisna sanırmm :)
:)walla yatağın aldındanda çıkabilirler kızlat dikkat!!!!!!!!!!!bu kayınvalideler zaten (şahsen benimki öyle )her taşın altından her lafın altından her kapının arkasından her kavganın altından çıkarlar. yakında yatağımın altından çıkacak ondan korkuyorum. kendide zaten şey diyor gıcık kadın beni öyle akıllıyım ki bacaya gerek kalmaz kapıdan ben girerken başkasınıda almamak üzere çıkarırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?