Arkadaşlar bazı konularda ön yargılı davranmıyor musunuz? Bazen yarım elma gönül alır. Markete çıktığınızda eşinizden önce siz teklif etseniz. O söylemeden siz kayınvalidenize hediyeler alsanız, oğlum benim sevgililer günümü kutladı dediğinde, anneciğim sen ilk sevgilisisin, tabi ki kutlayacak (sizi kıskandırma niyeti varsa emin olun bir daha demeyecek. Çünkü amacına ulaşamamış olacak) deseniz. Her şey daha iyi olmaz mı? Onlar zaten belli bir yaşa gelmişler, onları değiştiremeyiz ki. Doğru yerde ve doğru dozda gururlarını okşasak bence oğullarını bırakıp bizimle aşk yaşayacaklar. Annem her zaman bana, senin de oğlun var yarın evlenip gittiğinde bir tatiline seni de davet etse, bir gezmesine seni de dahil etse ne kadar mutlu olacağını düşün der. Bence böyle düşünelim. İyi niyetimizi suistimal ettirmeden dengeyi kuran biz olalım. Çünkü erkekler genellikle bu konuda sınıfta kalıyorlar
ahh arkadaşım çok güzel söylemişsin ama ne yazık ki bazen işe yaramıyor bu dedikelrini benim annem demişti ben sözlüyken herşeyi büyütme ileride birşey olursa annedir gönlünü al demişti o kadar kötülük yapmasına rağmen anneme. bende annemim sözün, dinledim senin dediğin gibi incelikler yaptım annem hediye alırklen ona da aldım, doğum gününde şehir dışındaydım internetten çiçek yollattırdım. gittiğimde yemeğe çıkardım kadın kadına eşimi evde bırakıp beğendiği kazağı gittim onan habersiz aldım hediye verdim. sonra ne oldu biliyor musun
çarşıya çıktığımızın akşamına bu hediyeelri aldığım gün onlara kalıcam güya sözlüyken el öpmeye misafir etmeye çağırmıştı eşim izne geldi diye bende yok gelir yemek yterim anne ama bizde düğün öncesi kalınmaz deyip arkadaşımda kalmıştım düşün yani bak. ona rağmen eşime odada diyor ki ben duya duya oğlum bu kız beni çarşıya pazara çıakrıp bana bişeyler alıyor acaba biz bunu çabuk alalım mı istiyor acaba bi kusur mu var bekaret konusunda. sonrada peşinden bana sende bana al der gibi hediye aldıkça sinirimi tepeme çıkardı zaten terbiyesiz derken duydum düşün nasıl duydun dersen bunları sakin sakin değil kavga ede ede söyledi. daha sonra eşimin annesini azarlayıp beni evden dışarı çıkardığını biliyorum. kapıdan çıkarken sadee anne ben gönlümden gelrek aldım yanlış anlamışsınız demiştim o da biz senin ciğerini biliyoruz demişti düşün beni yüz yüze toplasan 2 3 kere görmüş bu kadın.
5 yıllık sevgililiğiniz olmuş sözden önce biliyoruz biz hadi oradan senin aklın herşeye basar dedi ben aklımdan kötülük geçmedi dediğimde.şimdi sorsan günahımı vermek istemiyorum artık. söyle ben ne yapim olmuyor bazen işte

Son düzenleyen: Moderatör: