Merhaba arkadaşlar, burada yeniyim ve ilk kez konu açıyorum fikirlerinize gerçekten ihtiyacım var çünkü biz işin içinden çıkamıyoruz artık. 13 yıllık evliyim allah bağışlasın 2 tane de çocuğum var. Eşimle ufak tefek tartışmalarımız olsa da genelde iyiyiz iyi anlaşıyoruz. Sorunum kayınvalidem, akşamları çocuklar okula gittiği için genelde erken yatıyoruz çünkü sabah çok erken kalkıyorum. Her akşam arıyor klasikleşti artık ne yapıyorsunuz, iyiyiz anne siz nasılsınız iyiyiz bizde yemek mi yiyorsunuz yok yemeği yedik mutfağı toparlıyorum iyi iyi mutfağı toparlada yatın. Dün eşimin kuzenine gittik akşam dönüşte kayınvalideme bir şey bırakmak için uğradık eşim sepete koydu aşağıdan döndük ben arabanın camını açamadım çünkü oğlum kucağımda uyumuştu. Eve gider gitmez telefon çaldı siz de geldiniz mi göremedim sizi de tövbe yarabbim orada kalacak halimiz yok çocuklar sabah okula gidecek. Kalmayacağımı bile bile yine de arıyor rapor alır gibi bende arabadaydık tabii çocuklar yarın okula gidecek dedim. Ve yine o meşhur laf iyi iyi hadi yatın! Geçenlerde bir akraba ziyaretinden dönerken o da bizimle birlikte gelmişti arabada kızıma eve gidince hemen yat dedi eşimde patladı anne yeter artık ya ne zaman yatıp ne zaman kalkacağımızı sana mı soracağız neden sürekli hayatımıza müdahale ediyorsun sıkılmadın mı sen sıkılmadıysanda ben çok sıkıldım dedi. Küstü eşime biraz tavır yaptı filan ama uzun sürmedi sürmediği gibi de daha şiddetli bir şekilde arttırdı. Bir yere gitsek arıyor nerdesiniz, geldiniz mi, yattınız mı kalktınız mı. Dün de arıyor sabah küçük uyanmıştır uyutmamıştır sizi şimdi bırakmıyor ki uyuyasınız dedi bende anne küçük uyumuş olsa da senin telefonunla uyanacaktım zaten dedim. Demesine dedim ama anlamamazlıktan geliyor. Çıldırıcam artık o kadar bıktım ki anlatamam. Siz olsanız daha farklı nasıl anlatırdınız fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.