- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.491
- 348
- Konu Sahibi eda88melisa
-
O zaman iyi dusunun, iyi olsun. Esiniz ve siz kayinvalidenizle sakince konusun, endisenizi paylasin. Gerekiyorsa herkesin ozel alan belirlemesini yapin ve uyun. Is bolumu yapin ve uyulmasini rica edin. Allah hepinize gonul genisligi versin.Şu kadar yorum içinde beni bi tek siz anlamışsınız
Keşke yakın olsamda gidebilsem.annem istanbulda bense tokattayım.heran doğum yapabilirim.uçaklar almaz.otobüs desen 12 saat yol.ya sancım gelirse...
Kvalide sizin eve mi yerlesti? Tersiyse siz onun evindesiniz.annemi benim evimden kovmaktan beter etti
Tokatta zaten devlet memuru emeklisi olmayan yok. Benimkilerde devlet memuru emeklisi eşimde devlet memuru hihihihi.Annemin gönderdiklerini eşim bilmiyo zaten.ben çaktırmadan kullanıyorum.tokata taşınma hikayemiz ayrı bi hikaye zaten.çok uzun.istanbukdan ankaraya ankaradan buraya taşındık.bunada eşimin abisi sebep oldu.bizi batıran başta abisi zaten.kaynanam cidden cahil.kayın peder memur emeklisi.o kadar il gezmişler hiç kendini geliştirememiş kaynanam.nato kafa nato mermer yani
Keşke önceden düşünüp yanına gitseydiniz kadın diken üstünde olacak geldiğinde ve çenesini de tutmayacak.Kayınvalidem gerçekten çenesiz bi insan zaten.bunu kendi çocukları kocası dahil cümke alem biliyo.anneme 12 saat uzaktayım.doğumum geldi artık.her an doğum yapabilirmişim artık doktor öyle diyo
3.sınıfa giden kızım var.onu kaynanamın eline bırakıp nasıl gidiyim.eşim teklif etmedimi etti istersen doğumu istanbulda yap diye.ama kızımıda bırakıp gidemem.eşim yıllık iznini doğumda alıcak annesine mukayet olmak için.öyle anlaştık.belki görümcemde gelir.oda annesinin huyunu biliyo.ikisi zapdederler artık.yapıcak başka bişi malesef yokKeşke önceden düşünüp yanına gitseydiniz kadın diken üstünde olacak geldiğinde ve çenesini de tutmayacak.
Amin inşallah.ama kayınvalidem laftan anlayan bi insan diil.kendi kafasının dikine giden bi insan malesef.kafasında bişileri kuruyo kuruyo sonra bunlara inanıp öyle davranan konuşan bi insan.O zaman iyi dusunun, iyi olsun. Esiniz ve siz kayinvalidenizle sakince konusun, endisenizi paylasin. Gerekiyorsa herkesin ozel alan belirlemesini yapin ve uyun. Is bolumu yapin ve uyulmasini rica edin. Allah hepinize gonul genisligi versin.
Bende sıfır eşya peşinde diilim zaten.huzurum yerinde olsun eski olsun.eşim yıllık iznini doğumda kullanıcak.annesi babası eşimden çekiniyo.konuşamaz kv.çünkü biliyolarki eşimin tepesi atarsa ev ocak ana bana dinlemez kapıyı çeker gideriz.ama olmuyo işte.eşimin maaşının yarısı ödemelere gidiyo.hadi eşyayı hallettik diyelim ev kirası varO evde o eziyeti yaşayacağınaza yeni gelin gibi ev düzmeyin, 2. El eşya alın, ayıp değil günah değil, az olsun öz olsun. Anneniz geldiğinde kv.nin çenesi yine durmayacak ve daha büyük tatsızlıklar yaşanacak.
2. Cocuğa maddiyat engel değil mi?Maddi durumlar ayrı eve çıkmayı engelliyo malesef.sıfırdan ev kurmak kolaymı.anneminde geliri iyi o yüzden bana para gönderiyo.
Durum bu kadar vahimse, 52 yasimin tecrubesiyle diyorum ki, annenizi cagirmayin. Esiniz izin alsin, o baksin size. 40'iniz cikinca da bebegi annenize goturursunuz. Soylediklerinizden cok huzursuzluk cikacaga benziyor. Huzur cok onemli. Gonul anne kizina baksin, gelsin gitsin ister ama, sartlariniz maalesef uygun gorunmuyor. Buyuk kirginliklar cikmasin...Esiniz anneniz geldiginde izin alip evde kalsa bile, mumkun degil 3 kadini idare edemez...Erkeklerde o potansiyel yok.Amin inşallah.ama kayınvalidem laftan anlayan bi insan diil.kendi kafasının dikine giden bi insan malesef.kafasında bişileri kuruyo kuruyo sonra bunlara inanıp öyle davranan konuşan bi insan.
Bende sıfır eşya peşinde diilim zaten.huzurum yerinde olsun eski olsun.eşim yıllık iznini doğumda kullanıcak.annesi babası eşimden çekiniyo.konuşamaz kv.çünkü biliyolarki eşimin tepesi atarsa ev ocak ana bana dinlemez kapıyı çeker gideriz.ama olmuyo işte.eşimin maaşının yarısı ödemelere gidiyo.hadi eşyayı hallettik diyelim ev kirası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?