- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi eda88melisa
-
2.çocuk için 8buçuk yıl bekledik zaten.ben tek çocuğum.kardeşim ablam abim yok.eksikliğini iyi bilirim.kızım yıllardır yalvarıyodu anne kardeş diye.ya anlatamadığım yada oraya yazamadığım o kadar çok şey varki.okadar yaşanmışlık varki...
Arkadaşlar merhaba.ben 11yıllık evliyim.yaklaşık 7buçuk yıldır kayınvalidemlerle yaşıyoruz.evlendikten 1yıl sonra falan laf sokmalara arkamdan konuşmalara başladı.sonra kızım doğdu.doğum yapalı daha 3gün olmuş annemi çekemedi ve tartışma çıkardı.sırf anneme makinada çamaşır olduğunu asmasını rica ettiğim için tartışma çıkardı.olayla büyütüp farklı boyutlara getirip annemi benim evimden kovmaktan beter etti.anlıcağınız annem lohusalığımda doğru düzgün yanımda olamadı.ogünden sonra annem bi daha kaynanamla konuşmadı doğal olarak.aradan 8yıl geçti şimdi yine hamileyim ve doğum yapmak üzereyim.annem istanbulda biz kaynanamlarla tokattayız.annem doğum için gelicek.kayınpederle aralarında konuşuyolar hangi yüzle gelcek diye.çıldırıcam artık.tekrar tartışma çıkıcak diye çok korkuyorum.gerçi ozamanki yaşımla şimdiki yaşım aynı değil değiştim çocuk değilim artık.32yaşımdayım.gereken cevabı ben veririm anneme asla bırakmam bu sefer.tek olay bu olsa... ben onların parasını yiyomuşum ki külliyen yalan.her ay annem bana para gönderiyo ihtiyaçlarımı onunla karşılıyorum.onuda geçtim kaynanamın gözünde eşim için sadece ben çocuğumuz ve benim annem varmışşşşş.buda yalan.çünkü geçen kışa kadar annemle eşim görüşmüyodu hiç yoktan tokata taşındık diye.geçen kıştan beride toplam 2kere mecburiyetten görüştüler.anlıcağınız gibi kayınvalidem bu kadar cahil bi insan.daha çok mevzular var anlatsam roman olur derler ya hani...napıcağımı bilmiyorum arkadaşlar...
İlerde oğlum olursa evlenir de gelinimle birlikte bana yerleşirler ve evden 8 sene de gitmezlerse ben de çirkinleşirim. Bu ne biçim maddi imkansızlık yahu? İlk çocuk 3 yaşına geldi mi ver kreşe, gerekirse evlere temizliğe git yani. Hem evde dur çalışma, hem kvnin evinden çıkma, maddi imkanımız yok deyip şaka gibi 2.doğur. Ama kv çok rererööGidin kadının evine yerleşin sonra herşeye karışıyor, huzurumu bozuyor. Annemi kırıyor
Hemde 7-8 senedir!
Bazı kadınlarımız asla akıllanmayacak, bunu bu platformda iyice anliyoruz.
Üstüne birde ikinci çocuk. Bravo
Kv annenizi koşmaktan beter ett8 ve görüşmüyorlar. Eşim dediğin insan da görüşmüyor. Ihtiyaclarini annen karşılıyor. Ayrı eviniz bile yok. Sen o adamla birlikte olup 2.'yi doğurabiliyorsun. Bu kk kadınları beni hergun şaşırtmayı başarıyor.
Esinle konus dogum yaptiktan sonra abnenle kal lousalik donemini orda gecir esinle anneni arasindaki buzlarda erir kaynananda naparsa yapsin tokattaArkadaşlar merhaba.ben 11yıllık evliyim.yaklaşık 7buçuk yıldır kayınvalidemlerle yaşıyoruz.evlendikten 1yıl sonra falan laf sokmalara arkamdan konuşmalara başladı.sonra kızım doğdu.doğum yapalı daha 3gün olmuş annemi çekemedi ve tartışma çıkardı.sırf anneme makinada çamaşır olduğunu asmasını rica ettiğim için tartışma çıkardı.olayla büyütüp farklı boyutlara getirip annemi benim evimden kovmaktan beter etti.anlıcağınız annem lohusalığımda doğru düzgün yanımda olamadı.ogünden sonra annem bi daha kaynanamla konuşmadı doğal olarak.aradan 8yıl geçti şimdi yine hamileyim ve doğum yapmak üzereyim.annem istanbulda biz kaynanamlarla tokattayız.annem doğum için gelicek.kayınpederle aralarında konuşuyolar hangi yüzle gelcek diye.çıldırıcam artık.tekrar tartışma çıkıcak diye çok korkuyorum.gerçi ozamanki yaşımla şimdiki yaşım aynı değil değiştim çocuk değilim artık.32yaşımdayım.gereken cevabı ben veririm anneme asla bırakmam bu sefer.tek olay bu olsa... ben onların parasını yiyomuşum ki külliyen yalan.her ay annem bana para gönderiyo ihtiyaçlarımı onunla karşılıyorum.onuda geçtim kaynanamın gözünde eşim için sadece ben çocuğumuz ve benim annem varmışşşşş.buda yalan.çünkü geçen kışa kadar annemle eşim görüşmüyodu hiç yoktan tokata taşındık diye.geçen kıştan beride toplam 2kere mecburiyetten görüştüler.anlıcağınız gibi kayınvalidem bu kadar cahil bi insan.daha çok mevzular var anlatsam roman olur derler ya hani...napıcağımı bilmiyorum arkadaşlar...
Neyse ki eşi konu sahibinin cinsel isteklerini karşılıyorEşiniz nerede, neden ihtiyaçlarınızı anneniz karşılıyor? Birlikte yaşamayın ayrı eve çıksanız daha iyi olmaz mi.. çünkü evlilik böyle birşey değil.
İlerde oğlum olursa evlenir de gelinimle birlikte bana yerleşirler ve evden 8 sene de gitmezlerse ben de çirkinleşirim. Bu ne biçim maddi imkansızlık yahu? İlk çocuk 3 yaşına geldi mi ver kreşe, gerekirse evlere temizliğe git yani. Hem evde dur çalışma, hem kvnin evinden çıkma, maddi imkanımız yok deyip şaka gibi 2.doğur. Ama kv çok rereröö
2.çocuk için 8buçuk yıl bekledik zaten.ben tek çocuğum.kardeşim ablam abim yok.eksikliğini iyi bilirim.kızım yıllardır yalvarıyodu anne kardeş diye.ya anlatamadığım yada oraya yazamadığım o kadar çok şey varki.okadar yaşanmışlık varki...
Eşimle hiç bi problemimiz yok yanlızken gayet mutluyuz huzurluyuz.şükür eşimle annemin arası düzeldi.ben benim derdim bunlar değil.kayınvalidemin cahilce davranışları ve bunu kimseye açıklayamıuorum şu forumda... maddi sıkıntılar yüzünden ayrı evede çıkamıyoruz.bi.çıkmazda tıkıldık kaldık
Yapmayin Allah askina ya ben de tekim kardesim yok diye ölmedim, bir eksiklikte hissetmedim.
Cocuk akliyla iş yapilmaz haa illa ben cok istiyordum 2 cocuk diyorsaniz hak ediyorsunuz hayatinizi. Bastan ev kurmak kolay mi diyorsunuz 7 senedir kv yanindasiniz, 7 sene boyunca kenara tükürsen göl olurdu ama sen cocuk yapiyorsun hala maddi sorun varken.
Ayri ev açmak zor ama bir cocuk yetistirmek, gelecegini kurmak çok basit cunku maddi duruma ne gerek var dimi. Ne diyeyim.
Ben evlenirken 13 yillik bir is tecrübem vardi evlenip sehir degisikligi olunca tazminat aldim.doktorlar cocugun olmaz dedigi icin korunmadik. Allah in işi ya evlendigim ay hamile kaldim .bizde evlenirken ne esimin ailesinden ne kendi ailemden birsey gormedik doguma kadar calistim benim önceligim hep ev sahibi olmakti.esya bile almadim 1 baza 1 yatak 1 tv birde yersofrasiyla evlendim. Cevremdekiler cok laf etti gelin evi vs.diye ama hic önemsemedim.bir ev aldim krediyle 1+1 di ama bana aitti. Kv nin genis bir dairesi var birlikte oturalim dediler bende benim ailem benim evime istedigim gibi girip cikamaz hemde ben k.peder yaninda rahat edemem dedim. Dogumdan hemen sonra calismaya basladim evimin borcu bitti sonra evimi genis bir evle degistirdim. Simdi herseyim var .kimse evime gelip tek laf edemez .azicık aşım kaygısız başım derlerya kafam rahat.
Ooo iki ucu ... değnek hesabı. Haklısınız kızınızı nasıl bırakacaksınız. İnşallah bi sıkıntı çıkarmaz kv bozuntusu da en azından rahat lohusalık geçirirsiniz3.sınıfa giden kızım var.onu kaynanamın eline bırakıp nasıl gidiyim.eşim teklif etmedimi etti istersen doğumu istanbulda yap diye.ama kızımıda bırakıp gidemem.eşim yıllık iznini doğumda alıcak annesine mukayet olmak için.öyle anlaştık.belki görümcemde gelir.oda annesinin huyunu biliyo.ikisi zapdederler artık.yapıcak başka bişi malesef yok
Ooo iki ucu ... değnek hesabı. Haklısınız kızınızı nasıl bırakacaksınız. İnşallah bi sıkıntı çıkarmaz kv bozuntusu da en azından rahat lohusalık geçirirsiniz
Valla bilemiycem ayrıntılı bilmediğim için olayı. Ha ben olsam kaynanamla oturmazdım büyük konuşmayım yine de dünya hali her şey olabilir. Otursamda annemle ikisini biraraya getirmezdim bilemedim yanivalla cikartabilir, hakkidir da. kendileri yetmiyormus gibi bir cocuk daha dogurup birde annesini cagiriyor yanina..... cocuk doguracagina ise girip calissaydi evini ayrinca yine dogururdu. ama hayat böyle cok kolay yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?