Tekrar merhaba arkadaslar, bütün yazılanları okudum bazı yanlış anlaşılmalar olduğunu gördüm. Benim esim yılda bir veya iki kere yurt dısına çıkan biri cok sık çıkan biri olsa belki bu duruma alışmam daha kolay olurdu. En son gittiğinde 3 hafta kadar annemlerde kaldım. Annem zaten her anımda yanımda aynı sehirdeyiz zaten. Yani ona küsmem demek vefasızlık nankörlük demektir. Kayınvalidem 2 saatlik bir mesafede yılda 1-2 kez bize gelir. Koyde yaşadıkları icin biraz da yolu sapa ve kötü bir yol esim o yolu gitmemi istemiyor. Hem de ona degisiklik olur ne zamandır da gelmiyordu bu da bahanesi olur dedi esimin fikriydi zaten. Ama benim de kafama yattı. Evet alındım çünkü zorlanacagimi bildigi halde gelmiyor bu zamana kadar senin annen yanında zaten diyen biri bir defalik olmadığında yanımda yok. Kaynim çağırdığında apar topar gittiğini de bana kendisi anlattı. E bunları düşününce alınıyorum. Rabbim muhtac etmesin insallah dedim maalesef. Ben bı sekilde basımın çaresine bakicam ama oyle ama böyle. Hala seviyorum annem dort atadan biridir tabi ama Saf saf sevmemek lazimmis onu gördüm.