- Konu Sahibi zarifecikk
-
Hey Allahım ne iş ya ihtiyacın olur gel dersin gelmezler,
gelmelerini istemezsin herkesten önce gelip başköşeye yerleşip, gitmek bilmezler.
canım vallahi bende aynısı yazıcaktım ama vazgeçmiştim haklısın ya benimkide ben istemem ama kadın koşarak gelir
konu sahibi arkadaşın kayınvalidesi çok iyi sanırım çünkü benim kayınvalidem gibi bir kayınvalidesi olsaydı yeterki o gelmesin diye evde tek kaldığını bile söylemezdi
Kız kardesim var yeni evli daha enişteden çekiniyorum bir de bir gün degilki 4-5 günevli kuzenlerim var aslında da ne bilim daha önce hiç kalmadım onlarda galiba siz de kalabilir miyim demek tuhaf geliyor. Benim de her tikirtida odum kopuyor. Ne senaryolar yazıyorum hava aydınlana kadar. Allahım naparim bilmiyorum. Bı yandan da yalnız kalayım da içleri ciz etsin diyorum. Oyle vicdansiz insanlar değiller ama öncelikleri farklı demekki. Gercekten aynı şeyi dusundum olur olmadık zamanda sürpriz yaptık derler, asıl gerekli zamanda ara ki bulasın.
Cok moralim bozuk. Belki de hamilelikten kaynaklı hassasiyet var. Söyle anlatayım. 6 aylık hamileyim esim 4-5 günlüğüne yurt dısına gidiyor. Annem sehir dısında olacak o sırada. Ben de yalnız kalmaya cok korkuyorum. Zaten korkak biriyim geceleri uyuyamam yalnız basıma nöbet tutar gibi sarhoş gibi evin icinde gezerim. Üstüne hamilelik de var. O yüzden eşimden annesinin gelmesini rica ettim o da gelebilir tabi ne zamandır da gelmiyor dedi. Aradı ama o bu ısımız var su ısımız var o gelsin dedi. Eşimde o nasıl gelsin teK basına dedi ben hepsini hoporlorden dinledim. Korkuyor tek basına dedi. Gelmek isterdim ama gelemem oglum dedi. Ama küçük kaynim karısı icin 2-3 kez çağırmıştı apar topar gittim demişti bana. Cok canım sıkıldı. Agladim hatta. Benim hiç kıymetim yokmuş. 3-4 un evde yapayalniz kafayı yemem insallah. İnsan ihtiyacı var hamile kadın der de gelmez mı? Anlamıyorum.
Bence de arkadaşım korkma duanı et kapını kapa yat Allahın izni ile birşeycik olmaz.
Çok korkuyorsun gel bize kimse yok annemler köyde iki kız kalıyoruz birde sen olursun :) Allah ne verdiyse yeriz içeriz gündüz evinde gece bizde olursun :)
dogumdada annenden once bas koseye kurulur
Ayy canım cok saol. Bu mesajı okumak bile yetti bana. Ah bide kayinvalidecim okusa...
Ciddiyim ben canım kardeşimde korkuyordu yalnız kalmaktan beraber yendik gibi yani biraz korkusu hala var :)
Korkma eğer çok korkarsan cidden gel nete yaz bize bizle sohbet et :)
gelmek istersen beklerim cidden İstanbuldayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?