Kayınvalidem ile sıkıntılar

Merhabalar yakın oturma durumlarında böyle sorunlar olabiliyor. Her zaman sizde mi bekliyor işini, yoksa bazen sıkıştığı bir durumda mı yardımınızı istiyor? Bu bence önemli. İnsanlık namına yaşı geçkin bir kadına arada yardım etmek size bir şey kaybettirmez ama sürekli işlerini sizin yapmanızı istiyorsa; "Yapamayabilirim" yerine, "bende müsait değilim, malum çocukta var sana bir yardımcı tutalım gerekiyorsa, iki eve, 1 çocuğa yetişemiyorum" de.
Aksi halde daha müsait bir zamanında 2. Kez isterse yapmak zorunda hissedersiniz kendinizi. Netlik en güzel şey, iki tarafta birbirini bilir
Bu durumuda dediğim oldu. Bu sefer eşimden para istiyor. Senin eşin yapmıyor hizmetcinin parasını da senin eşin vercek diyor. Yapıp geçiyim konusmasın diyorum ama bebeğim daha kücük bende yetişemiyorum.

merhaba kızlar. 4 yıllık evliyim bir cocugum var kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorum. 4 yıldır her günümü burnumdan getirdi. Şuan konuşmuyoruz benim ailem gelince dünür sayıp karşılarına cıkmıyor. Benim bi arkadaşım vs gelince istemiyor. Beni gelin yerine koymuyor. Ama temizlik konusu olunca Büşra şu işim var bugun işin yoksa yap diyor. Daha bugun iş buyurdu bende benimde işlerim var yapamayabilirim dedim. Yapmıcam yani anladı. Kızdı biraz. Doğrusunu mu yaptım sizce yoksa genede kötülük onda kalsın diyip işini yapmalımıydım?
Sene 2022 hala kv is hic ve beraber oturma var ?

Bu durumuda dediğim oldu. Bu sefer eşimden para istiyor. Senin eşin yapmıyor hizmetcinin parasını da senin eşin vercek diyor. Yapıp geçiyim konusmasın diyorum ama bebeğim daha kücük bende yetişemiyorum.
Ne alaka öyle şey olur mu!? Eşiniz çok önemsemiyor ve ilişkinize etki etmiyorsa bu gibi durumlar hayatınıza bakın. Boşverin konuşur konuşu susar

merhaba kızlar. 4 yıllık evliyim bir cocugum var kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyorum. 4 yıldır her günümü burnumdan getirdi. Şuan konuşmuyoruz benim ailem gelince dünür sayıp karşılarına cıkmıyor. Benim bi arkadaşım vs gelince istemiyor. Beni gelin yerine koymuyor. Ama temizlik konusu olunca Büşra şu işim var bugun işin yoksa yap diyor. Daha bugun iş buyurdu bende benimde işlerim var yapamayabilirim dedim. Yapmıcam yani anladı. Kızdı biraz. Doğrusunu mu yaptım sizce yoksa genede kötülük onda kalsın diyip işini yapmalımıydım?
Kendinizi kullandırtmayın

Size abla tavsiyesi, elden ayaktan düşmemiş olan hiçkimsenin işini yapmayın. Nasıl olsa her koşulda kötü ve yok sayılansınız, en azından beden sağlığınız, gücünüz size kalsın. Hem saygı duymayıp hem iş beklemesinler bir zahmet

3 senedir oturuyorum hic o yüzü vermedim ne alaka ya temizlik filan ameliyatinda yaptim evet hastalik vardi ama normalde ne munasebet evime bile arayarak musait misiniz diyerek gelir ilk zamanlar bir kendi kafasına göre misafir gelecek sende İN veya su akrabaya gidicem sende GEL yapıldı uysaydım suan senin durumunda olurdum dedim ben böyle seyleri sevmem böyle bir durum olacaksada 2 gun onceden haber verirsiniz herkesin kendi duzeni planı var agırlıgımı koydum valla kimseye kendinizi kullandırmayın sevgi saygı iyi niyeti enayilik görüyorlar sonra

Ne alaka yahu, niye böyle bir borcunuz varmış gibi konuşuyor, eşiniz ne diyor buna? Kadının kafası güzelmiş. 😁

Kv seni gelin yerine koyup da heleki bide ailene saygı duymuyorsa yapmayın bencede emin ol yapmayınca daha tatlı olursunuz bide çocuğunuz var asıl o size destek çıksın.

Benim babam kızım size yeri geldimi bi kap yemeğinizi bile yapsın dediğinde kv hava yaparak beyefendi biz hizmetçi almıyoruz demişti o gün bugündür kaynanamin sözünü kulağıma küpe ettim haklı kadın öyle değil mi sizcede...😅😅

Ya bu kadar ezdirmeyin kendinizi nereye kadar hizmetçi tutacaksa tutsun bağinizi koparin tamamen ne demek esin vercek hizmetçi parasini kadına bak ya ya sinir oldum gerçekten

Cook dogrusunu yaptiniz ! Taviz vermeyin. Sizi de kurtlar getirmedi bi ana doğrudu degilmi !!! Ailenize saygı gostermeyen kadina sevmek zorunda degil ama goze sokarak saygi gostermeyen kadıni saymayın. Erkek anası cahil karası!!

Şu an konuşmuyorsunuz sizi saymıyor ailenizi saymıyor ama gidip temizliğini mi yapıyorsunuz.Guzel kafalar yaşıyorsunuz gelin kaynana.

Back
X