Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Merhabalar.
Bir derdim var.hem de çok çok ciddi şekilde hayatımı etkileyen bir dert.hem yazıp rahatlamak hem de belki problemime bir çözüm bulmak ümidi ile buraya yazmaya karar verdim.
12senelik evliyim.cocugum yok,sanirim istemiyorum da.evlendigimde kayınbabam sağdı fakat kaynanamın yarı felçli olması sebebiyle ve tabiki eşimin isteğiyle beraber oturduk.evliligimden 2sene sonra kayinbabam maalesef vefat etti.esim ben kayınbaba ve kaynanamdan oluşan 4 kişilik ailemiz 3kisi kaldı.
Olayın bundan sonrası absurtlesiyor maalesef.kayinbabam ölünce kayınvalidem cildirdi.once aylarca ağladı, dovundu sonra kocasının yokluğunun hıncını bizden çıkarmaya başladı. Özellikle benden.laf sokmalar, gereksiz dedikodular a beni malzeme yapmalar.uzuntusuz tek gunum gecmedi.neleer neler neler.hepsinden ayrı bir derdim var konusu acilir ama lafı uzatmayayim.
Kayinpederim öldükten tam 2yil 5ay sonra bir sabah kayınvalidem in bir telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.kayinvalidem telefondaki kişiye önce bizim evimizde son bir kaç günde gerçekleşen herşeyi anlattı.sonra ise telefonda seks yapmaya başladı. Yani bildiğiniz inlemeli,ah oh çekmeli seks.telefonda.derine ,derine diyerek s.. beni diye inleyerek.yemegini ve tüm ihtiyaçlarını benim karşıladığım, bastonlarla yürüyen kayınvalidem.sacini, tırnaklarını kestigim ama gene de beni beğenmeyen kayınvalidem.
Bu konuşmaya şahit olduktan sonra olayin takipçisi oldum, dedektiflik yaptım,zor günler geçirdim,şok üstüne şok yaşadım ve şu bilgilere ulaştım:
Kaynanam anladığım kadarıyla 6aydir eskiden bulunduğumuz bir şehirdeki komşu mahallemizden evli bir erkekle telefon arkadaşlığı yapıyordu.evimdeki herşeyi ona da anlatıyor, telefonda seks yapıyordu. Bizim hakkımızda da sanki dusmaniymisiz gibi sevgilisiyle dertlesiyordu.yetti mı,hayır,bir gün sabah erken saatte sevgilisini açık bıraktığımız balkon kapısından evimize soktu,birbirlerine hediye verip adam hemen evden çıktı.

Bu son olaydan sonra dayanamadim ve evlerimizi ayırdık.kaynanam Kendi evine gitti,bakıcı tuttu kendine.esim ev ayırma sebebini aylar sonra öğrendi,inanamadi,kaynanam herşeyi inkar etti.cik zor zamanlar geçirdim,boşanmanın eşiğinden döndük.
Eşim uzun bir zAman sonra bana inandı,herkes kendi evinde mutlu mesut yaşamaya devam etti.

Kaynanamsa telefon kayıtlarından araştırdığım kadarıyla o kişiyle konuşmayı asla bırakmadı.komsulardan anladığım kadarıyla o adamı eve falan da aldı.

Aradan yıllar geçti.ve bugün.

Kaynanam iyice yaslandı,yatalak duruma düştü,10gun kadar hastanede yattı.alti sondali, yemeğini başkası ağzına yediriyor.cunku oturmuyor.bakici işi bıraktı,yenisi arandı bulunamadı,eşim annemin son zamanı diyip duygularımı somurup annesini yanımıza aldı.

Şimdi annesinin her türlü ihtiyacını eşim karşılıyor.carsaf üst değiştirme,yemek yedirmek,aklınıza ne gelirse.ben kaynanamın odasına girmiyorum.kinusmuyorum yıllardır.onun yüzünden yuvam dagiliyordu ve o biz uyurken evimize yabancı birini sokuyordu, bunları asla unutamam, anlatmadım pek çok ayrintidan antidepresan kullandım aylarca.asla affetmem onu.

Ne kadar odasına bile girmesem de sonuçta benim de hayatım değişti artık. Evimde yatalak ve nefret ettiğim biri var neticede.
Ölümlük hastamız gittikçe iyileşiyor,televizyon falan seyrederken kahkahalar atıyor.

Ben..
Mutsuzum.herkes herşeyi yaptı etti,olan bana oldu ,arada yiprandim.insanlara guvenimi kaybettim.yuzUme kızım deyip arkamdan olmadık hakaret eden insanların varlığı dünyamı değiştirdi.
Mutsuzum.evimde sesini duymak istemediğim bir insan var. Evimde beraber yaşamak istemediğim biri var.izdirabimi anlatacak kelime bulamıyorum.saatlerce ağlamak istiyorum,yaptığım hiçbir şeyden zevk almıyorum.
Böyle bir hayata ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.esimle muhabbetimiz zaten bozuldu.mutsuz bir kadın kimi mutlu edebilir ki.
Bazen diyorum bosanayim, eşimi seviyorum.e boşanmasan hayatımdan tiksiniyorum.

Bilmiyorum.
Su yaşadıklarınızı normal karsilayip bir de sizi eleştirenleri gordukce şok gecirdim:KK57: Allah yardimciniz olsun ins yuvaniz dagilmaz her sey yoluna girer .

Bu ev kaçıncı kat? Balkondan 70 lik kaynana sevgili alıyor içeri. 70yaşında kadın düşünüyorum da bilemedim. Böyle birşey olsa mutlaka biri görmez mi. Eşinin kulağına hemen gitmez mi? Hadi aldı diyelim birşey yapıyo olsalar siz uyuyor olsanız bile duymaz misiniz. Bu ev kaç metrekare?

Gizli gizli kulak misafiri olmuş.
Eminimki "kulak misafiri" olmak isteyen her İnsan anne babasindada olur yani.
Ben şahsen özel konuşmaları dinlemiyorum. Kusura bakmayın ama hepimizin, annemizin, nenemizin yapdığı birşey yani... illah dinlicem dersen kulak misafiri olursun. Kadin cocuk parkinda damardan heroin vurmamış. Yan odada özel bir görüşme yapmış. İçeriği aslında kimseyi ilgilendirmez
Yaaa KAYINVALIDENNN SENIN EVINE SENDEN HABERSIZ BALKONDA METRESI I GETIRIYORRR YAAA.... konunun bitek orasinami kilitlendiniz... bende buna sok oldum... kusura bakmayin ama benim evimeee dingonun ahirimiii evli bir adami bir vakitde balkondan evimee sokmasii (O EV BENIM OZELIM)... hadi bir de soyle dusunun kolu komsu bunu gorse bir adam iceri giriyorr balkondan kimmm KV den suphelenirrr.. bir de iftiraa ev sahibi kadincagiza gelicek.. tovbestttt

Kusura bakmayin ama bana klasik evini ayirmak isteyen gelin yalani gibi geldi..
Klasik mi :110::110: Vay be bu klasik yalansaa biz dunyaya gec kalmisiz desenize.. KV iceri metres atiyor hemde ogluyla gelinin evine balkondan sevgili... yani herkes boyle bir klasik yalanmi buluyor

Kusura bakmayin ama bana klasik evini ayirmak isteyen gelin yalani gibi geldi..
Klasik degil bence.. birde boyle bir amaci olsa neden buraya gelip yazsin? Direkt kocasinA soylerdiki kadin.. direkt kocasina anlatmamis...

Bu kv en az 45-50 yasindadir diye dusunuyorum..

Birde hani ilerde bizlerin zmnindan biri kv olsa bole bise yapsa daha normal karsilarim.. ne de olsa internetli bir zmndan geldikte.. la bu teyze dogdugunda daha telgraf kullaniliyodu.. ne ara adapte oldunda telde sex yapmaya kdr genislettin? Massallah libidosu tavan kayinvalideye

Allah askina siz uyurken eve birini alio neden uyanip kiyameti koparmadiniz
kaynananiz mi dedi eve birini aliorum die madem tanik oldun esini uyandirip neden ortaligi kaldirmadin
Evet bı düşünelim.esinizi haftasonu 10da uyandirdiniz.hu,kalk annen eve erkek aldı.
Aaaa ne kadar kolay geliyor değil mi.oyle değil işte.ha isimin ciddi bir hastalığı olduğunu soylemis miydim.evet,üzüntü,sıkıntı,korku ,epilepsi.
Hadi buyrun cesur olun.

Sen bunu 7 sülaleye duyurup, yetişin a dostlaaar neler geldi başıma diye konuşma kayıtlarını cümle aleme dinletmedin ya. Vallahi evliya gibi kadınsın kocanada deli gibi aşıksın. Ben olsam hususi olarak gider ses sistemi alır eşe dosta akrabaya falan dinletirdim:KK76:
:-):-):-) ses kaydı var .ama kimseye dinletmedim. Kol kırılır yen içinde kalır dedim.
Zaten insanlarda bu hoşluk varken herhalde ses kaydına da inanmazlardi, aaa gelin in canı kaynaanayi istemiyor,yaratıcı bı yalan bulmuş atıyor atıyor atıyor derlerdi.evet çok yaratıcı bir gelinim:KK52::rolleyes:

Su yaşadıklarınızı normal karsilayip bir de sizi eleştirenleri gordukce şok gecirdim:KK57: Allah yardimciniz olsun ins yuvaniz dagilmaz her sey yoluna girer .
Teşekkürler.amin.ama burda sabır dileyen arkadaşlarımın ve iyi dileklerinizin gerçekten moral olarak faydası oldu.

Belirli bir yaştan sonra haz duygusunun bittiğini duymuştum,ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemem.Demek ki kyinvalidenizin hormonlariyla alakali bir durum.Bence eşiniz asla annesini bırakmaz onunla birlikte yaşamayı kabul etmeye çalışın derim.Eğer ki eşiniz annesini bıraksa bu seferde durmadan vicdan yapar yine huzurun bozulur. Benim anlamadığım nokta siz nasil tlf kayıtlarını ulaşıyorsunuz.Mahkeme kararı olmadan verilmiyor diye biliyorum...

Günlerce beni ağlatan şeylerden biri işte buydu.gelen erkek alemin gözünde bana mı gelir,felçli kaynanaya mı.
Edebimle evimde otururken iftiraya ugrayacaktim.nasil hazmedemiyorum anlatamam. Buradaki bazı yorum sahipleri de hos mu hoş çok hoş.

Yaaa KAYINVALIDENNN SENIN EVINE SENDEN HABERSIZ BALKONDA METRESI I GETIRIYORRR YAAA.... konunun bitek orasinami kilitlendiniz... bende buna sok oldum... kusura bakmayin ama benim evimeee dingonun ahirimiii evli bir adami bir vakitde balkondan evimee sokmasii (O EV BENIM OZELIM)... hadi bir de soyle dusunun kolu komsu bunu gorse bir adam iceri giriyorr balkondan kimmm KV den suphelenirrr.. bir de iftiraa ev sahibi kadincagiza gelicek.. tovbestttt

İlk yorumumda zaten bu eve alma olayini doğru bulmadığımi yazmışdım.
Bu sebepten üstünde durmadim.

Ne yani... şimdi hepimiz ayni ağızdan konu sahibine gaz verip olduğundan hazursuzmu edelim?

Anlamadığım birşey var... KV nin yapdığı şeyler normal değil... bu zaten kesin. Bunun tartışmasını yapan yok.
Burda çoğu üyeler (bende dahil) konu sahibini sakinleştirmeye çalışıyor. Olan olmuş... geçmişde kalmiş. Bitmiş. Konu sahibi geçmişi değiştiremez. Bir ömür boyu bu olaylarami takili kalsin?
Kadin ölecek. Bundan ilerisimi var? Son raddeye gelmiş zaten. Affetmek büyüklüktür... kul katinda ve allah katında.
Kadinin kendi oğlu bu olaylari yalayip yutmuş ve annesinin bakimini üstlenmiş. Konu sahibi geçmişde olanlari icinden hala atamamış. Deli b**** oynar gibi, sanki daha dün olmuş gibi beyninde hafiza etmiş.

Beklentisi ne? Ölen insani kocasi köprü altinami bıraksın? KV yalniş yapmış, kafayi resmen siyirtmiş yoksa 70 yaşında insanin yapacağı şeylermi bunlar?? Konu sahibi geçmişe sünger cekip afetmekdikden önce asla mutlu olamaz. Bazen insan hayatinda gelişen kötü olaylari sindermesi gerek. Başka bir insanin yapdigindan yola cikarak kendi psikolojisini bozmasi normal değil

Klasik mi :110::110: Vay be bu klasik yalansaa biz dunyaya gec kalmisiz desenize.. KV iceri metres atiyor hemde ogluyla gelinin evine balkondan sevgili... yani herkes boyle bir klasik yalanmi buluyor
Benim dayimin esi vardi anneannem.dunyanin en sessiz ve dedikodu yapmayan insani kadinin cocugu karninda oldu anneannem oldurdu diye hergun sinir krizi gecirdi gitti baska eve insanlsr boyle yasamaya alismis ama erkeklerede boyleleri lazim bence

Ah bu benim maceraperest ,doyumsuz karakterim. Heyecansız kırktan kendime böyle bir kaynana figürü yarattım,bir de ütopik hikaye patlattım,ama hay Allah yakaladınız beni.

Şimdi,

Olayın geçtiği zaman diliminde kaynanam henüz yatalak değildi.bunu yazdım.yari felçli idi ,iki bastonla yürüyordu.son 1 aydır tam yatalak.ama son 1senedir falan hareket kabiliyeti çok azaldığı için yatak yaraları oluşmuş kalcasinda.ama evde bakım hizmetinin verdiği havalı yatak ve kremlerle iyileşti yaralar.ama her an tekrar açılabilir.

Anlattığım olay takribi 6sene evveli yani.

Hediyeyi ben almadım,eşim almadı,ee komşuya aldirmistir.seker hastası olmasına rağmen komsumuzA beni aç bırakıyorlar diye ağlayıp bı paket çikolata aldırıp şekerini 500yapip komaya girmisligi var kaynanamın.bunu da komşuya aldirmistir dedim,tahmini zOr bişey değil.

6 yıl önce olmuş konuyu,daha yeni yaşanmış gibi anlatmanız bile,inandırıcılığını yitiriyor gözümde.ha.kayınvalideniz,eşi öldükten sonra,başka birini sevmiş olabilir,telefon görüşmeleri yapmış olabilir ama sizin anlattığınız kadar açık şeyler yaşadığına inanmıyorum.

si z buraya daha önce 2 konu açmışsınız.ve böyle birşeyin imasında bile bulunmamışsınız.sanmıyorum ki,sizin gibi kayınvalidesinden nefret eden birisi,bunu içinde yıllarca tutabilsin,en azından 6 yıl önce,bunu ilk yakaladığınız da,ortaya dökerdiniz.6 yıl içinizde tutacaksınız.kadın tamamen yatalak olunca da ortaya dökeceksiniz.

oldu ,tamam,:KK69:

Klasik degil bence.. birde boyle bir amaci olsa neden buraya gelip yazsin? Direkt kocasinA soylerdiki kadin.. direkt kocasina anlatmamis...

Bu kv en az 45-50 yasindadir diye dusunuyorum..

Birde hani ilerde bizlerin zmnindan biri kv olsa bole bise yapsa daha normal karsilarim.. ne de olsa internetli bir zmndan geldikte.. la bu teyze dogdugunda daha telgraf kullaniliyodu.. ne ara adapte oldunda telde sex yapmaya kdr genislettin? Massallah libidosu tavan kayinvalideye
Cunku millet senaryo yazip kendini ona alistiriyor ben hic inanmiyorum oyle birseey oldugunu insallah gelin hanim iftira atmamnin gunahini biliyordur

Günlerce beni ağlatan şeylerden biri işte buydu.gelen erkek alemin gözünde bana mı gelir,felçli kaynanaya mı.
Edebimle evimde otururken iftiraya ugrayacaktim.nasil hazmedemiyorum anlatamam. Buradaki bazı yorum sahipleri de hos mu hoş çok hoş.

işte tam da bu nedenle,6 yıl önce olayı yaşadığınız da anlatırdınız.millet yanlış anlamasın diye.durmuşsunuz,durmuşsunuz.kadın iyice elden ayaktan düşünce,bakmamak için ,6 yıl önce de telefonda seks yapmıştı,yok eve adam almıştı diye ortaya çıkıyorsunuz.6 yıldır neredeydiniz?hadi kimseye anlatmadınız,kk .da bile konu açmammışsınız.şimdi ne oldu?

Belirli bir yaştan sonra haz duygusunun bittiğini duymuştum,ama ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilemem.Demek ki kyinvalidenizin hormonlariyla alakali bir durum.Bence eşiniz asla annesini bırakmaz onunla birlikte yaşamayı kabul etmeye çalışın derim.Eğer ki eşiniz annesini bıraksa bu seferde durmadan vicdan yapar yine huzurun bozulur. Benim anlamadığım nokta siz nasil tlf kayıtlarını ulaşıyorsunuz.Mahkeme kararı olmadan verilmiyor diye biliyorum...
Aranan nolar son 3ay geriye olarak nette online işlemlerde kayıtlı.onu arayan notları da telde kayıtlı.okuma yazma olmadığından silmeyi bilmiyor.

işte tam da bu nedenle,6 yıl önce olayı yaşadığınız da anlatırdınız.millet yanlış anlamasın diye.durmuşsunuz,durmuşsunuz.kadın iyice elden ayaktan düşünce,bakmamak için ,6 yıl önce de telefonda seks yapmıştı,yok eve adam almıştı diye ortaya çıkıyorsunuz.6 yıldır neredeydiniz?hadi kimseye anlatmadınız,kk .da bile konu açmammışsınız.şimdi ne oldu?
6yil önce öğrendim.ogrendikten 3ay sonra evleri ayırdık.kronoloji bu şekilde.
Her canımı acıtan şey hakkında burda konu açmak zorunda değilim.
Evi ayırdım olay bitti diyordum,kadın tekrar başıma kaldı,bu sefer konu açmayı tercih ettim.
Artık ben de 40a doğru gidiyorum,hayatım istemediğim insanlarla aynı havayı soluyarak mı geçecek diye dayanamayacak hale gelip konu açtım .değişen bu.
AA ama galiba suçlu olan benim:-):-)

Back
X