Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Ben şok. Gözlerim pörtledi resmen okurken. Inanamıyorum yaşlı kadının derdıne bak aman allahım cok üzüldüm sana Allah yardımcın olsun

Tek tek mesajını okumadiysaniz bir kişi de sormamis diye dalmayin olaya.kibar kelimeler kibar cümleleri çağırır. Aksi olunca böyle olur.
Neyse.kusura bakmayın.her yönden fikir duymak için açtım neticede bu konuyu.
Çok faydalı cevaplar da aldım. Bir insana unut geçmişi denilmesi bile bu telkin dahi faydalı oluyor.

Bu konuda kibar olmak ve kalmak baya zorlaştı.
Siz hala başkalari tespih ceker, patik örer diye kendinizi paraliyorsunuz.
Sizin KVniz başkaları değil.
Siz KV icin yapdiklariniza sinirlisiniz ama unutmayin... sizi kimse zorlamadi. İlk ayni eve cikan sizsiniz... kp öldükden sonra kül kedisi gibi evde hizmetcilik yapan sizsiniz. KV silah dayamadi sonucda. Zamaninda, ilk başında ben yapamam deseydiniz. Kendinizi yillarca ezdirmişsiniz ve şimdi sinir harbi yaşıyorsunuz. Artik geçmişi unutun. Ama yok... hala ben kvnin kılını temizledim... o telefon sexi yapdi diyorsunuz.
Siz kendi ruhunuza merhem sürmek istemiyorsunuz.

Olan olmuş... gercekden psikologa görünün. KVnin yapdiklari normal değil ama sizinde 6 seneden beri ayni teli calmaniz takıntı olmuş

merhaba, kv ile mecburiyetten beraber yaşamış ve henuz 2 yıldır kendı evımde cocoularımla basbasa yasayan biri olarak cidden okudukca sınırlerım bozuldu, allah size sabır versın, herseyın anlatılmadıgını ben cook iyi bilirim, ben kv'de gördüğüm bazı ınanamadıgım seylerı esıme hala soyleyemedım, annesı netıcede, ama unutamıyorum da, suan aynı evde olmanızın siiz nasıl berbat hıssettırdıgını de anlıyorum, ama en azından çizginiz net ve ilgilenmiyorsunuz, bırakın oğlu gerekenı yapsın evlat olarak, siz sabrın en buyugunu gösterıyorsunuz zaten, ve bence bunun mukafatı hıcbıseye benzemıyor, bunu ancak yasayanlar anlayabilir...
umarım allah kalbınıze ferahlık verır, dayanma gücü verir.. sağlıkla kalın...
Teşekkürler.cok hem de.sakin naif bir yorum.gux verici .

Kibar
Bu konuda kibar olmak ve kalmak baya zorlaştı.
Siz hala başkalari tespih ceker, patik örer diye kendinizi paraliyorsunuz.
Sizin KVniz başkaları değil.
Siz KV icin yapdiklariniza sinirlisiniz ama unutmayin... sizi kimse zorlamadi. İlk ayni eve cikan sizsiniz... kp öldükden sonra kül kedisi gibi evde hizmetcilik yapan sizsiniz. KV silah dayamadi sonucda. Zamaninda, ilk başında ben yapamam deseydiniz. Kendinizi yillarca ezdirmişsiniz ve şimdi sinir harbi yaşıyorsunuz. Artik geçmişi unutun. Ama yok... hala ben kvnin kılını temizledim... o telefon sexi yapdi diyorsunuz.
Siz kendi ruhunuza merhem sürmek istemiyorsunuz.

Olan olmuş... gercekden psikologa görünün. KVnin yapdiklari normal değil ama sizinde 6 seneden beri ayni teli calmaniz takıntı olmuş
Kibar kalmak zorlaşmadı,bakın,
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.sizin sözleriniZ de hayata karşı bir pencere neticede.
Hayata hep bu denli geniş bakabilmeniz dileklerimle teşekkürlerimi iletiyorum size.sanirim iletisimimizin sonuna geldik.

Kadin basina kalincada 6 yil sonra gundememi getordin biliyormusun 5 amcam hanimi 4 dayim hanimi var onlarda oyle oyunlar gordumki komik geliyor
Bana da bazı şeyler çok komik görünüyor inanır mısınız hanımefendi:-):-):-):-):-):-)

Kibar

Kibar kalmak zorlaşması,bakın,
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.sizin sözleriniZ de hayata karşı bir pencere neticede.
Hayata hep bu denli geniş bakabilmeniz dileklerimle teşekkürlerimi iletiyorum size.sanirim iletisimimizin sonuna geldik.

Evet. Aslinda sonuna 5 mesaj önce gelmişdik ama neyse...

Hayata geniş acidan bakabilmek ve ruh sağlığımi başka insanlara endexli tutmamak gercekdende bir lütuf.

İnşallah sizde birgün geçmişi unutur, ruhunuzu dengeler ve hayati tadinda yaşarsınız...
Keskin sirke sonucda küpüne zarar. KV yedi icdi yatdi... piskolojik sorunlarla boğuşan sizsiniz. Sünger çekin veya cekmeyin... hayat sizin.

Sağlıcakla kalin

Kadinla evli degil ki, kocasinin ne sucu var? Adam anasinin yaptigini savunmuyor neticede
Adam anasini hakkında duyduklarina inanmamistir çünkü.anam ille bizle yaşamaya devam etsin demiştir çünkü.ooo evler öyle hemen ayrilabilse kavgasız.
Of zaten iş başından sakat ilerliyor.hemserim,paran var turan var,tut bakıcı anana herkes hayatını yaşasın.ama işte kim kim hayat dersi alacak.

eşinizinde bir suçu ne yapsın kadını kapının önüne koyamaz ki.Tamam kolay şeyler yaşamamışssınız az daha dayanın kv iyleşince bakıcıya verirsiniz eşinize destek olun o adamında psikolojisine yazık.mutlu kalmanız dileğiyle

Eve gizlice adam almak ne ya?
Siz uyurken yani en savunmasız anınızda, iki kuruşluk zevki için ailesini tehlikeye açmaktan başka bir şey değil bu; böyle bir şey kabul edilemez. Telefonunu filan alın, verin eline bir dildo "Bununla idare et artık" diye. Otursun oturduğu yerde.

eşinizinde bir suçu ne yapsın kadını kapının önüne koyamaz ki.Tamam kolay şeyler yaşamamışssınız az daha dayanın kv iyleşince bakıcıya verirsiniz eşinize destek olun o adamında psikolojisine yazık.mutlu kalmanız dileğiyle
Haklısınız. Benim de içimden geçen seyler bazıları.
Tesekkurler

yok artık hakikaten zevk alıyormu acaba ya!!
neyse neyse konumuz o değil
ama size üzüldüm. eşiniz size bu konuda baskı yapmış belliki. çocuk yapın bence. uğraşacak bişeyiniz de olmadığından kafanız dağılmıyor. sorunlara odaklanıp kalıyorsunuz.

Çocuğunda yok neden bu çirkefe katlanasın ki...ayrıca kimin son günleri olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz belki senin son günlerindir ille hasta olan mı ölüyo gereği yok bence,ama kocamı seviyorum dersen bilemem tabi,şahsi fikrim aşk için dahi çekemem

Bence konunu kapattır arkadaşım yaşamayan anlamaz biz herkese rezil olduk kyananm yüzünden şimdi gelse geri dönse yüzüne bakmam çok haklısın Allah yardımcın olsun bugu_ece bugu_ece

Back
X