Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tek mesajını okumadiysaniz bir kişi de sormamis diye dalmayin olaya.kibar kelimeler kibar cümleleri çağırır. Aksi olunca böyle olur.
Neyse.kusura bakmayın.her yönden fikir duymak için açtım neticede bu konuyu.
Çok faydalı cevaplar da aldım. Bir insana unut geçmişi denilmesi bile bu telkin dahi faydalı oluyor.
Teşekkürler.cok hem de.sakin naif bir yorum.gux verici .merhaba, kv ile mecburiyetten beraber yaşamış ve henuz 2 yıldır kendı evımde cocoularımla basbasa yasayan biri olarak cidden okudukca sınırlerım bozuldu, allah size sabır versın, herseyın anlatılmadıgını ben cook iyi bilirim, ben kv'de gördüğüm bazı ınanamadıgım seylerı esıme hala soyleyemedım, annesı netıcede, ama unutamıyorum da, suan aynı evde olmanızın siiz nasıl berbat hıssettırdıgını de anlıyorum, ama en azından çizginiz net ve ilgilenmiyorsunuz, bırakın oğlu gerekenı yapsın evlat olarak, siz sabrın en buyugunu gösterıyorsunuz zaten, ve bence bunun mukafatı hıcbıseye benzemıyor, bunu ancak yasayanlar anlayabilir...
umarım allah kalbınıze ferahlık verır, dayanma gücü verir.. sağlıkla kalın...
Kibar kalmak zorlaşmadı,bakın,Bu konuda kibar olmak ve kalmak baya zorlaştı.
Siz hala başkalari tespih ceker, patik örer diye kendinizi paraliyorsunuz.
Sizin KVniz başkaları değil.
Siz KV icin yapdiklariniza sinirlisiniz ama unutmayin... sizi kimse zorlamadi. İlk ayni eve cikan sizsiniz... kp öldükden sonra kül kedisi gibi evde hizmetcilik yapan sizsiniz. KV silah dayamadi sonucda. Zamaninda, ilk başında ben yapamam deseydiniz. Kendinizi yillarca ezdirmişsiniz ve şimdi sinir harbi yaşıyorsunuz. Artik geçmişi unutun. Ama yok... hala ben kvnin kılını temizledim... o telefon sexi yapdi diyorsunuz.
Siz kendi ruhunuza merhem sürmek istemiyorsunuz.
Olan olmuş... gercekden psikologa görünün. KVnin yapdiklari normal değil ama sizinde 6 seneden beri ayni teli calmaniz takıntı olmuş
miğde almadı demekkiKaynana eve evli erkegi aldi diye,telefonda seks yapti diye siz neden bosanma esigine geliyorsunuz ki?
Bana da bazı şeyler çok komik görünüyor inanır mısınız hanımefendiKadin basina kalincada 6 yil sonra gundememi getordin biliyormusun 5 amcam hanimi 4 dayim hanimi var onlarda oyle oyunlar gordumki komik geliyor
Kibar
Kibar kalmak zorlaşması,bakın,
Yorumunuzdan dolayı teşekkür ediyorum.sizin sözleriniZ de hayata karşı bir pencere neticede.
Hayata hep bu denli geniş bakabilmeniz dileklerimle teşekkürlerimi iletiyorum size.sanirim iletisimimizin sonuna geldik.
Kadinla evli degil ki, kocasinin ne sucu var? Adam anasinin yaptigini savunmuyor neticedemiğde almadı demekki
Adam anasini hakkında duyduklarina inanmamistir çünkü.anam ille bizle yaşamaya devam etsin demiştir çünkü.ooo evler öyle hemen ayrilabilse kavgasız.Kadinla evli degil ki, kocasinin ne sucu var? Adam anasinin yaptigini savunmuyor neticede
Gul canim gul ilerdede sana gulerler :)Bana da bazı şeyler çok komik görünüyor inanır mısınız hanımefendi![]()
Haklısınız. Benim de içimden geçen seyler bazıları.eşinizinde bir suçu ne yapsın kadını kapının önüne koyamaz ki.Tamam kolay şeyler yaşamamışssınız az daha dayanın kv iyleşince bakıcıya verirsiniz eşinize destek olun o adamında psikolojisine yazık.mutlu kalmanız dileğiyle
Ooo ille son sözü ben söyleyeceğim çabası,harika.Gul canim gul ilerdede sana gulerler :)
Benim.kaynanam da yaptı aynısını niye herşeye uydurma diyorsunuz ki ???Valla ozur dileyerek cokta inanmadim konunuza oglu gelini uyurken eve nasil birini alsın bu ne cesaret