Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Ahahaha alemsin
Bir de aylarca dedektiflik yapmis konu sahibi. Cok guldum konuya. Simdi kaynanam telefonda seks yapsa bana ne ,nesini takibe alicam
Kimdir nedir konuştuğu diye takip ettim.sonuç:eski kaldığımız ve hala arada gittiğimiz şehirdeki alt mahalle komşumuz. Düşünün siz bir erkeğin anasıyla iş pisiriyorsunuz,o erkeğin evine gizlice giriyorsunuz, ertesi hafta aynı yolda o erkeği görüyorsunuz.kimbilir o adam içinden neler dedi.herkes yüksek ahlak sahibi değil sinucta

Kimdir nedir konuştuğu diye takip ettim.sonuç:eski kaldığımız ve hala arada gittiğimiz şehirdeki alt mahalle komşumuz. Düşünün siz bir erkeğin anasıyla iş pisiriyorsunuz,o erkeğin evine gizlice giriyorsunuz, ertesi hafta aynı yolda o erkeği görüyorsunuz.kimbilir o adam içinden neler dedi.herkes yüksek ahlak sahibi değil sinucta
aşırı aşırı aşırı aşırı ilginç bir konu Yani ağzım açık kaldı

Iyi ozaman.
Ne öğrendik bu konudan...?
Yetişkin bir insan özel sohbetde bulunduğunda "kulak misafiri" olmak psikolojiyi derinden zedelermiş. :)
Hayirrr, ah çok yaşlıyım çok hastayım diyip, asigini eve almak için kızım hadi siz bu haftasonu bı yerlere gidin benim yüzümden hapis oluyorsunuz demek psikolojisi bozuk insanlar yaratır.insanlar ikiyüzlülük , yalancılık ,sahtekarlık gibi şeylere maruz kalınca mutsuzlasirlar çünkü.
Benim fikrim ya her isini kendin yapacak durumda olup istediğin hayatı sureceksin ya da ben hastayım muhtacım diyip rahat duracaksın.71 yaşında alemin evli adamlarını aşık tutup balkondan eve almayacksin. Yani insanların evine hırsız giriyor, deliriyorlar mahremiyet bozuldu evimde diye.benim evime evimin insanı yabancısı olduğumuz birini soktu .bir düşünün bakalım güzel mi

İyide sen niye kendini bu kadar paraladın? İlk şüphelendiğinde devretseydin olayı oğluna, görseydi anasının ne mal olduğunu da senden önce o tiksinseydi. Kadının arkasından aylarca dedektiflik yapıp kafayı yemişsin, belliki eşine hiç söylememişsin ki boşanmalık olmuşsun. Olan sanaolmuş, oğluna hava hoş.

Normal bulanlara da çok şaşırdım. Biri benim evime ben uyurken gizli gizli elin herifini alsa, değil kocamın anası, kendi anam olsa suratına bakmam. O kadar da değil..

E tamam da napayim yani? Kimsenin bekcisi olamam,anasi ahlaksiz diye kocamla da bosanma evresine gelmem. Kocamin ne sucu var? Bu durumda sizin antidepresanlara basvurmaniz,aylarca takip etmeniz falan gereksiz bence. Esinize ne diyebilir ki kaynananizin sevgilisi? Ehehehe nasi girdim evine nasi fingirdedim anasiyla dese nolacak? Derse desin.

Allah yardım etsin, çok haklısınız tabi ama yanlış anlamazsanız şunu sormak istiyorum. Kayınvalidenizi neden dinlediniz o telefon konuşmasında? Yani çok mu sesli konuşuyordu çok mu rahatsız ediciydi.çünkü düşünüyorum da sonuçta eşimin annesi diyip hiçbir şeyini ne dinlerdim ne de kurcalardım ben olsam.Öte taraftan düşününce sonuçta aynı evde yaşamışsınız, sizde haklısınız.
Onun dışında tabi anlıyorum denk gelip birden dinlemişsiniz, ben olsam bende sizin o anki psikolojinizi yaşardım zira kendi anne babamız için de dayanamayız böyle bir şeye. Allah cidden yardım etsin, ben en çok eşiniz ve sizin için üzüldüm. Kayınvalidenizle ilgili bu şekilde araştırma yapınca eşinize karşı da üstünüze yük binmiş,boşanmaya kadar gelmişsiniz. Tüm bunlar çok acı verici. Şuan aranız normalse şayet bu durumla ilgili eşinizle tartışmayın bence çünkü eşinizin de bir günahı yok. Adam annesine karşı sorumluluk hisseder, sizin de anneniz olsa kim bilir siz ne düşünürsünüz kendinizi onun yerine koyun. Kendinizi iyi hissettirecekse şayet bilişsel terapi kitapları piyasada mevcut, onları okuyun. Psikolojinizi bir başkası yüzünden kötü yönde etkilemeyi, etkilemeymeye çalışın. Allah ıslah et kayınvalidenizi de. Sıkmayın canınızı.

Trajikomik bir durum..

Seks konusunda abartıp benim anne babam yapsa demek çok absürt. Hele benim başıma gelse kendimi öldürürüm demek dümdüz komik hele hele :halay:

Neticede kimseyi leylek getirmedi. Herkes reelde veya sanalda şartlar uygunsa istediği şekilde konuşabilir, sevişebilir. Kanun kural mı var?
Burda tasvip etmeyeceğim tek konu evli bir adamla bunu yapması, ve sizden habersiz adamı eve alması.
Evli erkek kayınvalidenizin ahlak anlayışı ve vicdanıyla ilgili bir durum. Sanane dese yine birşey denmez. Midesi alıyor demek.
Köprünün altından çok sular akmış kv elden ayaktan düşmüş. Yapacak birşey yok. Herkes kendi geçmişinden ve yaşadıklarından sorumlu. Tavsiyem siz de onu yargılamayın.

En iyi ihtimal tekrar bir bakıcı bulmak. Veya varsa diğer kardeşlere baktırmak. Ama hiç biri olmuyorsa ve eşini seviyorsan (hiç bir işini sen yapmıyormuşsun zaten) o yokmuş gibi devam etmek.

olsun o zaman attı demişler zaten bir daha desinler bir şey olmaz

evi duruyor mu

bulun bakıcı gitsin evine

siz etrafa sevgi pıtırcığı numarası yapın kalmadı evim evim dedi

bir elimiz üstünde ama evinde rahat ediyor deyin
Hay allah.guldurdunuz beni.
Bir. çözüm yolu evet.

Iyi ozaman.
Ne öğrendik bu konudan...?
Yetişkin bir insan özel sohbetde bulunduğunda "kulak misafiri" olmak psikolojiyi derinden zedelermiş. :)
Ne öğrendik ? Git gide normalleştiğimizi öğrendim. Özel sohbet mi? :) Telefon da sex yapan birinden bahsediyoruz kusura bakmayın benim midem kaldırmıyor.

valla pek sakin geldiniz bana

neden basmadınız kv ilk konuşmada

anne rahmetli babamla mı konuşuyorsun

s.kmeli sokmalı, öbür taraftan seni mi çağırıyor deseniz yeterdi sanki
Şok ben.hep şoktan .yoksa süper olurmuş valla.

Ne öğrendik ? Git gide normalleştiğimizi öğrendim. Özel sohbet mi? :) Telefon da sex yapan birinden bahsediyoruz kusura bakmayın benim midem kaldırmıyor.
O kisisel tercih. Midesi kaldirmayan yapmaz,zorla elimize telefon tutusturan yok sonucta.
Yanlis olan karsidaki adamin evli olmasi bence.

Canim sen en az 10 konuyu çorba yapmışsın.

Sizi suclamasi ayri konu, evinizde barinmasi ayri konu, cişli donu yikatmasi ayri konu, paranızı yemesi ayri konu... telefon sex yapmasi ayri konu...

Ilk saydığım konularda eşin kizman gereken insan... alip o getirmiş başına. Cişli donu niye yikadin? Başına vura vura yikatmadi yani... sen yapmişsin...

Eee, her gelirini sağlayamayan kadin sex yapmasa insanlığın kökü çürürdü. Baba evinde yapanlar bile var :)

baba evinde yapanı duyduk ta oğlunun evinde yapanı duymamıştık ihtiyaç diye herşey mübah mı yani evlensin yapsın yiyosa

gören der kadın hasta inim inim inlio bi ayağı çukurda :rolleyes: ama ah içini bilen olsa neden inlio çok bombastik kaynana :-)

Canım sen hiç takma o yokmuş gibi hergün la havle oku o seni biraz daha rahatlatır. Baktın ki olmuo insan eti ağır de tutun bakıcıyı

gören der kadın hasta inim inim inlio bi ayağı çukurda :rolleyes: ama ah içini bilen olsa neden inlio çok bombastik kaynana :-)

Canım sen hiç takma o yokmuş gibi hergün la havle oku o seni biraz daha rahatlatır. Baktın ki olmuo insan eti ağır de tutun bakıcıyı
Teşekkürler.akil ve moral veriyorsunuz

Kadının telefon dökümünü nereden aldın ki merak ettim
Hat eşimin.online işlemlerden aranan notları görüyorsun.aradigi nolar da tel de var.kendisinin okuma yazması olmadığı için arama kaydını silemiyordu. Rakamları biliyordu sadece kaynanam

Back
X