- 3 Ekim 2007
- 14.601
- 36.408
- 1.123
- 39
Yarildimvalla pek sakin geldiniz bana
neden basmadınız kv ilk konuşmada
anne rahmetli babamla mı konuşuyorsun
s.kmeli sokmalı, öbür taraftan seni mi çağırıyor deseniz yeterdi sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarildimvalla pek sakin geldiniz bana
Kimdir nedir konuştuğu diye takip ettim.sonuç:eski kaldığımız ve hala arada gittiğimiz şehirdeki alt mahalle komşumuz. Düşünün siz bir erkeğin anasıyla iş pisiriyorsunuz,o erkeğin evine gizlice giriyorsunuz, ertesi hafta aynı yolda o erkeği görüyorsunuz.kimbilir o adam içinden neler dedi.herkes yüksek ahlak sahibi değil sinuctaAhahaha alemsin
Bir de aylarca dedektiflik yapmis konu sahibi. Cok guldum konuya. Simdi kaynanam telefonda seks yapsa bana ne ,nesini takibe alicam
aşırı aşırı aşırı aşırı ilginç bir konu Yani ağzım açık kaldıKimdir nedir konuştuğu diye takip ettim.sonuç:eski kaldığımız ve hala arada gittiğimiz şehirdeki alt mahalle komşumuz. Düşünün siz bir erkeğin anasıyla iş pisiriyorsunuz,o erkeğin evine gizlice giriyorsunuz, ertesi hafta aynı yolda o erkeği görüyorsunuz.kimbilir o adam içinden neler dedi.herkes yüksek ahlak sahibi değil sinucta
Hayirrr, ah çok yaşlıyım çok hastayım diyip, asigini eve almak için kızım hadi siz bu haftasonu bı yerlere gidin benim yüzümden hapis oluyorsunuz demek psikolojisi bozuk insanlar yaratır.insanlar ikiyüzlülük , yalancılık ,sahtekarlık gibi şeylere maruz kalınca mutsuzlasirlar çünkü.Iyi ozaman.
Ne öğrendik bu konudan...?
Yetişkin bir insan özel sohbetde bulunduğunda "kulak misafiri" olmak psikolojiyi derinden zedelermiş. :)
E tamam da napayim yani? Kimsenin bekcisi olamam,anasi ahlaksiz diye kocamla da bosanma evresine gelmem. Kocamin ne sucu var? Bu durumda sizin antidepresanlara basvurmaniz,aylarca takip etmeniz falan gereksiz bence. Esinize ne diyebilir ki kaynananizin sevgilisi? Ehehehe nasi girdim evine nasi fingirdedim anasiyla dese nolacak? Derse desin.Kimdir nedir konuştuğu diye takip ettim.sonuç:eski kaldığımız ve hala arada gittiğimiz şehirdeki alt mahalle komşumuz. Düşünün siz bir erkeğin anasıyla iş pisiriyorsunuz,o erkeğin evine gizlice giriyorsunuz, ertesi hafta aynı yolda o erkeği görüyorsunuz.kimbilir o adam içinden neler dedi.herkes yüksek ahlak sahibi değil sinucta
Hay allah.guldurdunuz beni.olsun o zaman attı demişler zaten bir daha desinler bir şey olmaz
evi duruyor mu
bulun bakıcı gitsin evine
siz etrafa sevgi pıtırcığı numarası yapın kalmadı evim evim dedi
bir elimiz üstünde ama evinde rahat ediyor deyin
Ne öğrendik ? Git gide normalleştiğimizi öğrendim. Özel sohbet mi? :) Telefon da sex yapan birinden bahsediyoruz kusura bakmayın benim midem kaldırmıyor.Iyi ozaman.
Ne öğrendik bu konudan...?
Yetişkin bir insan özel sohbetde bulunduğunda "kulak misafiri" olmak psikolojiyi derinden zedelermiş. :)
Şok ben.hep şoktan .yoksa süper olurmuş valla.valla pek sakin geldiniz bana
O kisisel tercih. Midesi kaldirmayan yapmaz,zorla elimize telefon tutusturan yok sonucta.Ne öğrendik ? Git gide normalleştiğimizi öğrendim. Özel sohbet mi? :) Telefon da sex yapan birinden bahsediyoruz kusura bakmayın benim midem kaldırmıyor.
Canim sen en az 10 konuyu çorba yapmışsın.
Sizi suclamasi ayri konu, evinizde barinmasi ayri konu, cişli donu yikatmasi ayri konu, paranızı yemesi ayri konu... telefon sex yapmasi ayri konu...
Ilk saydığım konularda eşin kizman gereken insan... alip o getirmiş başına. Cişli donu niye yikadin? Başına vura vura yikatmadi yani... sen yapmişsin...
Eee, her gelirini sağlayamayan kadin sex yapmasa insanlığın kökü çürürdü. Baba evinde yapanlar bile var :)
Moral veriyorsunuz.tesekkurlersiz sonuna kadar haklisiniz ama o da esinin annesi evlat olarak annesinin son gunlerinde ona sirtini donememis.siz onu gormezden gelin sanki evinizde eskisi gibi 2 kisiymis gibi davranin
Teşekkürler.akil ve moral veriyorsunuzgören der kadın hasta inim inim inlio bi ayağı çukurdaama ah içini bilen olsa neden inlio çok bombastik kaynana
Canım sen hiç takma o yokmuş gibi hergün la havle oku o seni biraz daha rahatlatır. Baktın ki olmuo insan eti ağır de tutun bakıcıyı
Hat eşimin.online işlemlerden aranan notları görüyorsun.aradigi nolar da tel de var.kendisinin okuma yazması olmadığı için arama kaydını silemiyordu. Rakamları biliyordu sadece kaynanamKadının telefon dökümünü nereden aldın ki merak ettim