Allah yardım etsin, çok haklısınız tabi ama yanlış anlamazsanız şunu sormak istiyorum. Kayınvalidenizi neden dinlediniz o telefon konuşmasında? Yani çok mu sesli konuşuyordu çok mu rahatsız ediciydi.çünkü düşünüyorum da sonuçta eşimin annesi diyip hiçbir şeyini ne dinlerdim ne de kurcalardım ben olsam.Öte taraftan düşününce sonuçta aynı evde yaşamışsınız, sizde haklısınız.
Onun dışında tabi anlıyorum denk gelip birden dinlemişsiniz, ben olsam bende sizin o anki psikolojinizi yaşardım zira kendi anne babamız için de dayanamayız böyle bir şeye. Allah cidden yardım etsin, ben en çok eşiniz ve sizin için üzüldüm. Kayınvalidenizle ilgili bu şekilde araştırma yapınca eşinize karşı da üstünüze yük binmiş,boşanmaya kadar gelmişsiniz. Tüm bunlar çok acı verici. Şuan aranız normalse şayet bu durumla ilgili eşinizle tartışmayın bence çünkü eşinizin de bir günahı yok. Adam annesine karşı sorumluluk hisseder, sizin de anneniz olsa kim bilir siz ne düşünürsünüz kendinizi onun yerine koyun. Kendinizi iyi hissettirecekse şayet bilişsel terapi kitapları piyasada mevcut, onları okuyun. Psikolojinizi bir başkası yüzünden kötü yönde etkilemeyi, etkilemeymeye çalışın. Allah ıslah et kayınvalidenizi de. Sıkmayın canınızı.