Kayınvalidem in sevgilisi ve yıllar sonrasi

Bıkmış olamaz mi, göz görmeyince gönül katlanır derler. Görmeyince aklına gelmeyen şeyler, tekrar aynı evde yaşamaya başlanınca hatirlanmis olamaz mi.? Amca ve dayı hanımlarından bahsettiginize göre kayinvalideniz, kayinpederinin yok galiba. Empati yeteneğinizi pek bir eksik gördüm.
Var hepsi var hemde ben boyle birsey demwm zaten herkesin kendi hayati telefonda yada reelde ne yaptigi umrumda olmaz zorla degil ya inanmiyorum :)

Telefonda seks yaptıgını okudugumda ne olacak koca kadın size ne demeye hazırlanıyordum kiiii
Adamın evli oldugunu ve geceleri sizden gizli eve aldıgını okudum.
Ay cok fena.
Yine de aynı evde yasamakla alakalı tepkileriniz fazla geldi bana. Size bir zararı var mı su an?

Burda aslında asıl soru boşanmalı mıyım yada eşimi sevdiğim için devam mı etmeliyim? Olay o kadar dikkat çekici olduğu için hepimiz 70 lık kaynananın sevgilisi bölümüne takılmışız. (Buna bende dahil)

Eşini çok seviyor olabilirsiniz bu herşeye tahammül etmeniz anlamına gelmiyor. Hayatından iğrenme durumuna gelmişsen eşinle konuş o da seni seviyorsa düşüncelerini dikkate alacaktır. Aynı sevgi yoksa herşey aynı devam ediyorsa o zaman duruma göre karar vermen gerek. Şimdi burda boşan yada devam et demek mantıksız olur.

Telefonda seks yaptıgını okudugumda ne olacak koca kadın size ne demeye hazırlanıyordum kiiii
Adamın evli oldugunu ve geceleri sizden gizli eve aldıgını okudum.
Ay cok fena.
Yine de aynı evde yasamakla alakalı tepkileriniz fazla geldi bana. Size bir zararı var mı su an?
Zarari var da diyemem yok da diyemem.e önde yatalak bir kişi var. Bakıcı bulamadığımız için mesela son bir aydır evden dışarı çıkarken bile düşünüyoruz. Yani şimdi tek tek yazmayayım ama bebeğimiz oldu gibi bişey.ha bu ilçede bakıcı bulamayacagimiz kesin.tayin isteyeceğim yılbaşında.tayin çıkması 6ayi bulur.
Nasıl anlatsam size.benim için herhangi bir fedakarlık yapmamış ustune bir de tüy dikmiş bir insan için taviz vermek bazı şeylerden sıkıntılı bir durum. Allah'tan burda bazi arkadaşlar sizin gibi yapıcı da ettikleri iki kelime söz insana sabır veriyor,geçmişin üstünü örtmeyi telkin ediyor da dünden beri bana bir pozitiflik geldi.ciddiyim.

Burda aslında asıl soru boşanmalı mıyım yada eşimi sevdiğim için devam mı etmeliyim? Olay o kadar dikkat çekici olduğu için hepimiz 70 lık kaynananın sevgilisi bölümüne takılmışız. (Buna bende dahil)

Eşini çok seviyor olabilirsiniz bu herşeye tahammül etmeniz anlamına gelmiyor. Hayatından iğrenme durumuna gelmişsen eşinle konuş o da seni seviyorsa düşüncelerini dikkate alacaktır. Aynı sevgi yoksa herşey aynı devam ediyorsa o zaman duruma göre karar vermen gerek. Şimdi burda boşan yada devam et demek mantıksız olur.
Keşke eşim Hart hurt zart zurt yapsa.anlayisli davranıyor bana karşı. bir bakıcı bulsam.ya da ne bileyim tayinimcikinca bir dubleks ev tutsak da herkesin katı ayrı olsa.pire için yorgan yakmasam.gerci bizim piremiz de..

Keşke eşim Hart hurt zart zurt yapsa.anlayisli davranıyor bana karşı. bir bakıcı bulsam.ya da ne bileyim tayinimcikinca bir dubleks ev tutsak da herkesin katı ayrı olsa.pire için yorgan yakmasam.gerci bizim piremiz de..
Ev değiştirme imkanı varsa üst katlarda ev bul o zaman nasıl alacak eve birini kapıyı kilitleyip anahtar da odanızda olursa problem kalkar belki ne bileyim başka çözüm gelmedi aklıma

Doğru ben haksizmisim. Amman isteyen istedigiyle sevissin.bana da hastayım ayağı çeksin.ben o evimde diye pek çok şeyden ,hayatımdan, ozelimden feragat edeyim. Ama o sevismekten vazgecmesin. :-)
Sevisin insanlar,son nefesinize kadar sevisin. Yasitlariniz patik örüp tespih çekip evlatlarına nasihat ederken siz sevisin.Akşam yemeği yarım saat gecikti ben hastayım dayanamıyorum diye ağlayıp, çalışan gelini mutfak hizmetçisi zannedin,ama sabah telefonda sevisin.
Bu ne perhiz bu ne kafana turşusu demez kimse size merak etmeyin.
Tabi birde,gelinine banyosunu yaptırtıp,kişisel temizliğine (kıldır tüydür vs.) kadar yardım ettirip,ertesi gün sevgilisiyle buluşmalar ayarlayacak kadar plan program,düzen dümen içinde olduğunu da unutmayalım.
Vallahi yorumlara inanamıyorum,kendi başlarına da gelse böyle savunabilecekler mi kvnin bu rezilliklerini...

Allah yardımcın olsun ne denir ki bu durumda :( şok edici bir durum biz okurken şok olduk sen bizzat yaşadın :( kötü ağır

Tövbeler olsun önce şaşırdım sonra güldüm o nasıl kaynana :D
Felçliyken böyleyse gençliğinde kıpır kıpır ele avuca sığmamıştır bu kaynana hey gidiii
Ne münasebet eve adam almak yahu
Yaşı kaç bu kayınvalidenin?

acaba bunu yapan kb olsaydı onada aynı muamele yapılırmıydı . kadının özel hayatı yanlıs veya dogru karsısına gecip uyarsaydın madem

Back
X