• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem işini çok biliyor

Bence haklısınız sonuçta ikiside torun ayrimcilik yapmaya gerek yok.. eşinizden de onay almıssiniz zaten mesafe iyidir.. babaanne olmak kolay değil sevmekle olmuyor yardımcı olmalı elinden geldiği kadar...ayrıca kimse başkası baksın diye çocuk dogurmuyor ama gününüzü şartlarında çocuğu kadın çalışmak zorunda ve yabancı birindense tanıdık birine emanet etmek daha güvenilir...

Valla bu durumda mesafe koymak en iyisi.siz ayrim yaptigini dusundugunuz icin kirilmissiniz belli.o zaman az gorusun.ama annenizin bakmasi daha iyi degil mi?ben mesela cocuguma kayinvalidemin degil annemin bakmasini isterim.daha rahat ederim.neden kayinvalidenizi istiyorsunuz ki.birakin iste her gun evinizde olmasindan iyidir:halay:

benimki nasılsın diye aramıyor bile. dün kızım sordu babanemler niye aramıyor beni diye öyle kötü oldum ki. sizi anlıyorum insan üzülüyor ama düşününce bana uzak herkese yakın olsun böylesi diyip geçin. boş vermeye çalışın.

Iyide kadın elinizle kavga ediyormuş yorgunum bıktım diye..siz kendiniz yazdınız. Eltinizde demek ki yüzsüz zorla bırakıyor çocuğu ona.Kadın mecbur kalıyor belli ki..Ayyy içim şişti.
İçiniz şiştiyse yorum yazmayın o zaman
Zaten birbirimizi de anlayamıyoruz

Bence haklısınız sonuçta ikiside torun ayrimcilik yapmaya gerek yok.. eşinizden de onay almıssiniz zaten mesafe iyidir.. babaanne olmak kolay değil sevmekle olmuyor yardımcı olmalı elinden geldiği kadar...ayrıca kimse başkası baksın diye çocuk dogurmuyor ama gününüzü şartlarında çocuğu kadın çalışmak zorunda ve yabancı birindense tanıdık birine emanet etmek daha güvenilir...
Ben de bunu diyorum
İkisi de torun
Onlara baktı baktı yıllarca hala bakıyor
Benim kızıma bir gün bakmaya zorlanıyor
Bu durumda kim kırılmaz ki

Ben kimseye güvenmiyorum
Annem elinden geleni yapıyor saolsun
E oda anne
Eltimin çocuklarını düşünüyor
Bizi de düşünse biraz kötü mü olur

Valla bu durumda mesafe koymak en iyisi.siz ayrim yaptigini dusundugunuz icin kirilmissiniz belli.o zaman az gorusun.ama annenizin bakmasi daha iyi degil mi?ben mesela cocuguma kayinvalidemin degil annemin bakmasini isterim.daha rahat ederim.neden kayinvalidenizi istiyorsunuz ki.birakin iste her gun evinizde olmasindan iyidir:halay:
Annemin bakması daha iyi de
Kadının en azından pazarlığını çarşı alışverişini rahat rahat görmesini istiyorum
Havalar zaten sıcak çocukla iyice perişan oluyorlar

Kızımında babaannesiyle vakit geçirmeye hakkı var

benimki nasılsın diye aramıyor bile. dün kızım sordu babanemler niye aramıyor beni diye öyle kötü oldum ki. sizi anlıyorum insan üzülüyor ama düşününce bana uzak herkese yakın olsun böylesi diyip geçin. boş vermeye çalışın.
Benim kızım da bazen soruyor babaannesini

İnsan üzülüyor tabi
Ama sormayan da zorla sor diyemiyoruz
Desekte anlamaz

kv cocuga bakmak zorunda degildirciler bi bitmediniz. ne kadr yuzeysel bakiyorsunuz konuya. sanki komsu sanki el bu kaynana anneanne.yaw ilgi alaka beklenilen. bakima zorunlu gormuyor kimse. ki konu sahibi kaynananin adaletsiz yaklasim tavrindan bahsetmis torunlarina. arayip sormamak ilgilenmemek vs. bunlari normal gorenleri ben normal gormuyorum.

Masrafsız diye olmasın o :KK48:

10 senelik evliyim 5 yaşında kızım var
Şimdiye kadar hep annemin desteğini gördük
İşe başladığımda kızıma annem baktı
Sonra kreşe verdik
Kreş bitti şimdi annemde
Kayınvalidem senelerdir eltimin çocuklarına baktı
Çocuğum tatile girince aramayı kesiyor
1 gün bile bakmıyor
Bir de uzun süre küs kaldım
Özür diledi de öyle barıştım
İnsan bir gün bari(eltimin izinli olduğu gün)alayım da torununa bakayım demez mi?
Hep onları düşünüyor
Gerçekten sıkıldım artık on senelik evliliğimde
Elli yaşındaki insan değişmiyor demek ki
Bugün fazla görüşmeme kararı aldım
Bayramdan bayrama
Eşim de onaylıyor
Sizce nasıl davranmalıyım
Yüzlerine söylemeye de bıktım
Eşiniz onayliyorsa 1 dk bile dusunmeyin

Aynisı bende var aramaz sormaz gelmez etmez ama lafa geldimi ben cocugu göstermiyo olurum özellikle eşimin yanında dile getirir. Bi kere bile bana demez kizim al cocugu gel özledim diye .dar gunumde birak yanimda olmayi telefon acmaktan acizler... ayyyy bu konularda çok doluyum bende. Mesafe en iyisi..... kocanda anlamıs ohhh daha nee bak keyfine

Yıllarca böyle mesafeli olmayı arayan gelinlerde var haline şükret yakınlık daha bir başka dert

Eğer iki oğlunuz varsa
Birininkinin ikisine de bakıp diğerine bakmazsanız
Ayrımcılık yaparsanız
Küsmese bile
Ona göre değerini verir merak etmeyin
Yıllar önce ben çalışmalıyım dediğimde çocuğunu kreşe ver çalış dedi kayınvalide... aynı kişi diğer oğlu için tek maaşla geçinemez gelin çalışırsa çocuklarına ben bakarım dedi bana Kaldım öyle hiçbişey diyemedim zaten yaptıkları tek haksızlık ve ayrımcılık da bu değil

ya kadın çocuktan bıkmış, başkası baktırmasın diye konuşmayı kesmiş

arkadaşım sen de üzülme çocuğum babannesini görmeyince unutuyo diye
derdine ne ayol? kadın kendisi düşünmesi lazım bunu
düşünmüyorsa da kırılacak bir şey yok
olay senlik değil, oğlu düşünsün onu da
çocuğa babannenin ne faydası var zaten, varsın uzak olsun bulaşmasın
bizi babam zorla götürürdü görüştürürdü, bi faydasını anaçlığını görmedim
anca ortalık karıştırdı, babamı anama bana karşı fişekledi
varsın uzak olsun çocuk babannesinden, taktığın şeye bak ya
hem senin de kafan rahat eder, yukarda biri daha demiş millet kaynanadan kaçar sen dibimde olsun istiyosun diye

Ne kadar az beklentiniz olursa o kadar mutlu olursunuz.Kv den cocugunla neden vakit gecirsin istiyorsun aman boşver .Bakma konusundada kaciyir zaten sevmiyor zaten gereksiz dusunuo uzulme derim.

Sizi cok iyi anliyorum ayni durum bizde de var..ben calisiyorum annem seve seve cocuguma bakiyor k.validem gorumcemin cocuklarina bakiyor.benim bakanim var zaten ondan bi beklentim yok ara sira bu torununu da al ,bi parka falan gotur dimi..digerleri torun benim cocugum el sanki...ben uzunzamandir bayramdan bayrama gidiyorum...kimsenin cocugumuza bakma zorunlulugu yok bizim derdimiz ayrim yapilmasi

Back
X