• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem işini çok biliyor

Kayınvalideyle 4 sene küsmüş. 1 değil iki değil 4 sene. Dört sene benimle konuşmayan için tırnağımı oynatmam. Bakmamakta çok haklı. Yaşlanınca bakmama meselesine gelince de . kayınvalide dünyayı serse önüne yine bakmaz. Kendi çocuğuna bakmıyor kayınvalideye mi bakacak. Allah kimseyi elden düşürmesin gelinlerin eline bırakmasını amin.
O torun gelinin çocuğu değil sadece , oğlunun da çocuğu işte unuttuğunuz nokta bu. geliniyle küs olabilir torunundan ne istiyor? İşte bukadar sığ düşünceli kv var. Gelinin eline düşmesin zaten hiçbir kv . Ama oğullarının ellerine düşecekler işte

Kayınvalideyle 4 sene küsmüş. 1 değil iki değil 4 sene. Dört sene benimle konuşmayan için tırnağımı oynatmam. Bakmamakta çok haklı. Yaşlanınca bakmama meselesine gelince de . kayınvalide dünyayı serse önüne yine bakmaz. Kendi çocuğuna bakmıyor kayınvalideye mi bakacak. Allah kimseyi elden düşürmesin gelinlerin eline bırakmasını amin.
Kendi çocuğuna bakmıyor derken ne demek istiyorsun
Çalıştığımı algılayamadın mı
İşe gidiyorum işe
Doğru düzgün oku ondan sonra yorum yaz
Sen beni ne biliyorsun da bu şekilde yazıyorsun

O torun gelinin çocuğu değil sadece , oğlunun da çocuğu işte unuttuğunuz nokta bu. geliniyle küs olabilir torunundan ne istiyor? İşte bukadar sığ düşünceli kv var. Gelinin eline düşmesin zaten hiçbir kv . Ama oğullarının ellerine düşecekler işte
Ya bunlar hep aynı kafada kayınvalidemle
4 sene küs kalmış diyor
Kendi öz oğlu bile sen haklısın ister konuş ister konuşma dedi bana
Ama bunlar anlamaz ne yaşandığını

Kendi çocuğuna bakmıyor derken ne demek istiyorsun
Çalıştığımı algılayamadın mı
İşe gidiyorum işe
Doğru düzgün oku ondan sonra yorum yaz
Sen beni ne biliyorsun da bu şekilde yazıyorsun
Annem bakıyor diyorsun e kreşe de gidiyormuş. Sende cumartesi pazar tatilim dedin eee sen bakmıyorsun demek ki . haftaiçi kreş hafta sonu annen .

Annem bakıyor diyorsun e kreşe de gidiyormuş. Sende cumartesi pazar tatilim dedin eee sen bakmıyorsun demek ki . haftaiçi kreş hafta sonu annen .
yahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .[/QUOTE]

İşten mi çıkayım
Konuyu nereden nereye getiriyorsun
Nasıl insansınız ya
Sizin dediğinize göre
Buradaki çalışan bayanların hiçbirisi o zaman çocuklarına bakmıyor
Hafta sonu annem bakmıyor hanım efendi hafta içi annem bakıyor
Kışın kreşe gidiyor
Doğru düzgün okumadan yorum yapmaya çalışıyorsun

yahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .
[/QUOTE]
Hafta sonu ben bakıyorum
Hafta içi yazın annemde
Kışın kreşte
Yazdıklarımı neresiyle okuyor ki

Ya valla bilmesek gelinlerin n
yahu kadın iyidir kötüdür bilmem, kv iyidir kötüdür yine bilmem. Şurda yazılan 2 satırla ne biliyoruz .neyi didikliyorsunuz anlamadım burdan illaki kadın çocuğuna bakmıyoru ispatlamaya çalışıyorsun amacın ne. Kadınnındemek istediği kv ayrım yapıyor torununu aramıyor bile diyor aman kime ne anlatıyorum ki .
[/QUOTE]
[/QUOTE

Arkadaşım banane annesi ister baksın ister bakmasın. Ne yapsın kayınvalide hangi birine baksın konubsahibi anlamıyor. Baştan beri eltisininkine bakıyormuş . zavallı kadın yeter artık dese diğer gelin küsecek. O da aramamayı ve yakınmayı tercih ediyor demek ki. Ben olsam ikinizdr başınızın çaresine bakın derim. Zaten yaranamayacak zavallı kadın.

Hala aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz
Ne yaşandığını bilmeden ezilen kayınvalide moduna soktunuz
Beni de acımasız gelin

Yorulduysa diğer gelinin annesine bakmasını isteyip
Birazda benim kızıma vakit ayırmasını istemek acımasızlık

İlgi göstermeye gelince görmeyi bırak telefon dahi etmeyen kayınvalide iyi
Benim istediğim de beklenti değil fedakarlık
Ama anlayana

Ben sizi gayet iyi anladım siz benim dedigim şekilde olaya bakmak istemiyorsunuz. Kayinvalideniz açısından empati yapmanizi önermiştim sadece. Kendinizi bu denli hakli görüyorsaniz bu konuyu neden açtınız anlamadim. Kayinvalidenizi yermemiz için mi? Sizi tanimam, kayinvalidenizi de bilmem. Açtığınız konuya göre yaptim yorumumu. Bu mevzuda haksız görüyorum sizi. Nokta...

Ya valla bilmesek gelinlerin n
[/QUOTE

Arkadaşım banane annesi ister baksın ister bakmasın. Ne yapsın kayınvalide hangi birine baksın konubsahibi anlamıyor. Baştan beri eltisininkine bakıyormuş . zavallı kadın yeter artık dese diğer gelin küsecek. O da aramamayı ve yakınmayı tercih ediyor demek ki. Ben olsam ikinizdr başınızın çaresine bakın derim. Zaten yaranamayacak zavallı kadın.[/QUOTE]
Sen bir bana cevap versene
Benim çocuğuma bakmadığımı nereden çıkardın

Yazılarımı oku ona göre yorum yaz
Ben çoçuğumu iş dışında kimseye bırakmam
Heryere giderim
Ne biliyorsun da çocuğuma bakmadığımı yazıyorsun
Konuyu nerelere getirdin
Kayınvalide ile ilgili yorum istedim
Anneliğimi sorgulamak san düşmez

Ben sizi gayet iyi anladım siz benim dedigim şekilde olaya bakmak istemiyorsunuz. Kayinvalideniz açısından empati yapmanizi önermiştim sadece. Kendinizi bu denli hakli görüyorsaniz bu konuyu neden açtınız anlamadim. Kayinvalidenizi yermemiz için mi? Sizi tanimam, kayinvalidenizi de bilmem. Açtığınız konuya göre yaptim yorumumu. Bu mevzuda haksız görüyorum sizi. Nokta...
Olabilir görebilirsiniz
Siz farklı açıdan bakıyorsunuz ben farklı açıdan
Uzatmanında anlamı yok

Benim çocuğuma bakmadığımı nereden çıkardın

Yazılarımı oku ona göre yorum yaz
Ben çoçuğumu iş dışında kimseye bırakmam
Heryere giderim
Ne biliyorsun da çocuğuma bakmadığımı yazıyorsun
Konuyu nerelere getirdin
Kayınvalide ile ilgili yorum istedim
Anneliğimi sorgulamak san düşmez

Demek ki eltinizin annesi bakmak istemiyo. Istese derdi bak kayınvaliden çok yoruluyo, çocuk 2 gün de bende kalsın. O taraf bakmak istemiyince kadın napsın mecbur bakıyodur. Hangi birinize yetişsin.

Bütün kaynanalar aynı ... Ne çok çekiyoruz su kaynanalardan. Nasıl düzelecek bu tipler..kaynana olma kursları seminerlerimi olsa valla kanayan yara olmuş

Madem yok gibi kayinvalide umursamayin. Ben öyle davranan layinvalideye asla tenezzül edip kizima baktirmam. Arasin aramadin umrumda olmaz kizinizda büyüdükce Anlar neyin ne oldugunu dahada sormaz babaannesini.
Enerjisini tamamen onlara harcamıcak o zaman
kayınvalidem baksa annemde biraz dinlenir

Eltimin de annesi burda bakıcam demiş
Oda bakabilir
Ona da verebilirler
Ya da kreşe verebilirler
Ben kızımı özel kreşe verdim tam gün
Kredi ödediğimiz halde gönderdik
Onlarda yapabilir
Koskoca kadını eve kapatıp çocuğuna baktırmak ne

Benim annem kızım doğduğundan beri ilgileniyor saolsun
Ama babaanne hayatta sağ ama sanki hiç yokmuş gibi