Seni cok iyi anliyorum. Esin kisin da bir bahane bulsun ertelesin. Bir daha gelelim demezler o zaman.
Hamilesin her bakimdan huzurlu ve rahat olman lazim. Herkez aklina soksun bunu.
Hamilelik hastalik degil diyenlere sozum su. Hamile kadin bulantidan mutfaga bile giremeyebilir, su bile icemeyecek noktaya gelebilir.
Daha yeni bu sikayetler yuzunden hastaneye yatan ve bebegini dusuren bir arkadasim oldu.
Bu kadar hafife alanlari anlamiyorum. Herkez sizin kadar rahat hamilelik gecirecek diye bir sey yok!!!
Niye iyilik meleği kesilelim ki sezarın hakkını sezara veririz biz merak etmeyin. Başka bir kayınvalide sendromunda kayınvalideye gayet güzel giydirdik geline de taktikler verdik.
Hamilelik (herhangi bir sıkıntısı yoksa) hastalık değildir, bu kadar nazlanmanın alemi yok.
Kendi ailenizi de geri cevirir miydiniz hamileyim sizinle ilgilenemem diye?
eşimin ailesi sana yapılanlar gibi bizede düğünde ve sonrasında maddi ve manevi destek olmadılar.hatta kayınvalidem ilk gelinini çok sever bunuda hep gözümüze sokar.bana ilgi göstermez.konuşmaz bile benimle.uzun süre küs kaldık tabi.eşim çok perişan oldu onlar bizden uzaklaşınca.hamile kalınca kafama dank etti :)düşündüm benimde oğlum olabilir.ilerde gelinim de beni istemez de oğlumla arama girerse evlerine rica minnet gitmek zorunda kalırsam naparım nasıl incinirim diye...(bizimkiler şehir dışında değil 20 dk uzaklıkta)önce aramızı düzelttim eşime söz verdim asla ailene kötü söz söylemicem saygısızlık yapmıcam diye kocamın mutlu olması her şeye bedel şimdi bize her geldiklerinde yemeklerini de yaparım çayını meyvesini de önlerine götürürüm.evlerine gidince bulaşığını da yıkarım.itiraz etmek kırmak yerine evet siz haklısınız der geçerim. yeterki kocam ailesinden mahrum kalmasın onlarla küs kırgın olup üzülmesin.benimde oğlum ve gelinim ilerde bana yüz çevirmesin inşallah...
eşimin ailesi sana yapılanlar gibi bizede düğünde ve sonrasında maddi ve manevi destek olmadılar.hatta kayınvalidem ilk gelinini çok sever bunuda hep gözümüze sokar.bana ilgi göstermez.konuşmaz bile benimle.uzun süre küs kaldık tabi.eşim çok perişan oldu onlar bizden uzaklaşınca.hamile kalınca kafama dank etti :)düşündüm benimde oğlum olabilir.ilerde gelinim de beni istemez de oğlumla arama girerse evlerine rica minnet gitmek zorunda kalırsam naparım nasıl incinirim diye...(bizimkiler şehir dışında değil 20 dk uzaklıkta)önce aramızı düzelttim eşime söz verdim asla ailene kötü söz söylemicem saygısızlık yapmıcam diye kocamın mutlu olması her şeye bedel şimdi bize her geldiklerinde yemeklerini de yaparım çayını meyvesini de önlerine götürürüm.evlerine gidince bulaşığını da yıkarım.itiraz etmek kırmak yerine evet siz haklısınız der geçerim. yeterki kocam ailesinden mahrum kalmasın onlarla küs kırgın olup üzülmesin.benimde oğlum ve gelinim ilerde bana yüz çevirmesin inşallah...
ne kadar kalacağını bilmiyorum,ama gözüme batıyorlar yaptıklarıyla,diyorum ya zamanı değil,ben rahatsızım artı yukarda anlattığım gibi.hiçbirşey yapmadan herşeyi istiyorlar sanki.Geçen gelmede de gittikten sonra allayıp pullayıp yolladın beni dedi ya.Sanki ellerinden gelen herşeyi yapmışlar da biz saygıda kusur ediyoruz,şimdiden alıştırmak istemiyorum elimi versem kolumu kaptırıyorum sanki..
arkadasım esın bı bahane bulsun dedıgın o adamın annesı kzın annesınde esı gelmesın dese o zaaman burayı yıkarsınız vay efendım kızın annesıne gelmesın demıssınız dıye o bır anne unutmayalımSeni cok iyi anliyorum. Esin kisin da bir bahane bulsun ertelesin. Bir daha gelelim demezler o zaman.
Hamilesin her bakimdan huzurlu ve rahat olman lazim. Herkez aklina soksun bunu.
Hamilelik hastalik degil diyenlere sozum su. Hamile kadin bulantidan mutfaga bile giremeyebilir, su bile icemeyecek noktaya gelebilir.
Daha yeni bu sikayetler yuzunden hastaneye yatan ve bebegini dusuren bir arkadasim oldu.
Bu kadar hafife alanlari anlamiyorum. Herkez sizin kadar rahat hamilelik gecirecek diye bir sey yok!!!
her ıkısıde bellı bır yası geçmıs ve çalısan ınsanlar kımse kımseye yardım etmek zorunda degıl hedıye yapmak ısterlerse yaparlar nısanda dugunde yardım etsınler ama evıme gelmesınler ne guzel bır dusunceama konu sahibine nişanda düğünde maddi olarak yardım etmemişler,2 aylık hamileyken onlara yemek yapmış. bu durumda nasıl gelirler?hükmen anne babalıktan düştüler..
Atladığınız nokta şu,gelin hanımkızımıza hiçbir konuda yardımları olmamış.Yani sürekli sıkıntı olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?