Kayınvalidem kalmaya gelicekmiş..

boşver küssünler bazen küslük süper oluyor..

bu altlı üstlü oturanlar ne yapsın bir kaç günlüğe geliyor ve gidecek dua et her an burnunun dibinde değil yoksa hergün laf sokardı

Kv 5-6 saat uzakta diyorsun zaten kırık yılda bir görüyorsundur..1-2 gün katlanıver ne olacak..
Benim gibi her hafta görüşüp kendi evinde laf sokuştursa ne yapacaksın..o zaman benim eve koymamam lazım..
Ben kv'me asla bişey yaptırmam evimde zira karşılığını bekler..almadan bırakmaz..bence sende çok şey bekleme..
Gücün yettiğinde yapmaya çalış...
Yanlış anlamadıysam kocanla tartıştın gelmesinler diye..eşinde ailesine gelmesinler diye şehir dışındayım
diye yalan söyledi..onlarda kırıldı..:26:
Şu 3 günlük dünyada değermi kalp kırmaya bak sende anne olacaksın evladın sana böyle yapsa için sızlamazmı

benim en huzurlu olmam gereken dönem şuan,hamilelik dolayısıyla rahatsızlandım ve yediğime içtiğime dikkat etmem gerekiyor.öyle kahvaltıyla geçiştirin olmuyor.bi kere eşim kahvaltıyla geçiştirmez hiç bi öğünü.sinirlerim bozulacak tekrar aklıma gelecek ben bunun etkisinden bi kaç hafta çıkamiycam sadece 2 günle 3 günle kalsa sanki..zaten ne kadar kalacağını da bilmiyorum..surat asmak da huyum değildir..

aynen,,burda da ne melakeler varmış sanırsın ki gelin kaynana arasında yada aile arasında hiçbir sorun yaşanmıyor da bugün ben çıkardım bunu da :))) bir de otobüste yolda doğuranlar var demiş,sen otobüste mi doğurdun arkadaşım bilmiyorum ki neden bu kadar agresifleştin..otobüste yolda doğuranı ne karıştırıyorsun ki illa böyle bişey mi olması lazım yani artık kimse evde bile doğurmuyor herkes son derece bilinçli ....

diyorum ki kredi borcu ödüyoruz bi süre ödiycez.kendi evimizi arabamızı almak istiyoruz altından kalkamıyoruz elimiz kolumuz bağlı daha hala sizin evinize şu kadar para giriyorun derdinde sayın görümcem.ama bir kere olsun beni aramış değil,tlf numarasını bile bilmiyorum,işteyken eşimle yani abisiyle konuşuyor o kadar.

merak etmeyin ben o kadar merhametli bir insanımdır ki bazılarınızın aklının alamayacağı şeyleri de yaptım ama haksızlığa tahammülüm yoktur.ben de bunu bi nevi yapılan haksızlık gibi görüyorum.ayla öncesinden belli olan oğlunun düğününe nerdeyse uzun etek yemeni bağlayıp gelecekti benim kayınvalidem.ya nasıl anlatılır ki başka türlü,hep bizi böyle kabul etsin eden derdindeler.bu yüzüme çemkirenler,,çocuğunuzun düğününe hem de kendi tırnaklarıyla biryerlere gelmiş okumuş size yardımları olmuş çocuğunuzun düğününe,söyleyin siz böyle gider miydiniz?eğer giderseniz sonuçları ne olurdu bi empati kurun bakalım..neyse burda çok fazla detaya girmek istemiyorum artk..bunlar da mı yardım,bunlar çocuğuna görevin değilmidir??hep görev çocuğa mı aittir?

birisi de yemek yapmayı bilmiyor demişsin ağaç kovuğunda mı büyüdü oğlu diyor..valla benim eşim o aileden çok çok farklı..ben de bazen düşünmüyor değilim ağaç kovuğunda mı oldu leylekler mi getirdi :))) o da onları düzeltmek için çok çırpınmış ama nafile..yalan söylemiyorumya yemek yapmıyor sadece çay içiyor benim kayınvalidem.

neyse demekki buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi :))) bu kadar çemkirdiğinize göre vardır bi bildiğiniz :))) sadece istediğim tek cümleye odaklanmamanız orda bir bütün paragraf var

ben evladıma bunları yapmam ki..gücüme gidiyor..ama iyiliklerime karşın nankörlük yaparsa herkes gibi küserim tabiki..

arkadaşım gene diyorum sen gelin olarak el olarak böyle düşünebilirsin ama eşine diyemezsin yani bunları, annem değilmi ister yemeni etek gelir ister döpiyes giyer der, söylediklerin bi erkeğin aaa evet hayatım o zaman diyimde annem gelmesin diyeceği şeyler değil, sen ne olsun istiyosun yani, bi daha hiç görüşülmesin mi, içten içe bunu istiyo gibisin, kimse melek de değil ayrıca, evet hepimizin sorunları oldu kanlı bıçaklı olunmadığı müddetçe ya da namusuna ailene direk zarar verecek bişey olmadığı sürece görüşülecek yani, bunlardan biri oluyosa ve eşin görmüyosa ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

Konunuza henüz yorum yapmamıştım ama şu bold işaretlediğim cümlenin ne kadar çirkin olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Siz buraya bir konu açıyorsunuz ve bu konu hakkında sizinle aynı fikirde olmayan insanların olması gayet doğal öyle değil mi. Fakat siz sizinle aynı fikirde olmayan arkadaşların söylediklerini çemkirmek olarak algılıyorsunuz ya pes diyorum.

öyle şey olur mu ya arkadaşım,,annem değilmi ister yemeni etek ister döpiyes giyer ne demek zaten ben öylr bi ihtimali hiç düşünmemiştim yani başkasının düğününe bile giyinip kuşanıp gidiyoruz nerden tahmin edeyim benim sonradan öğrendiklerim bunlar eşim çok çırpınmış o ara çocuğuna verdiği değerle alakalıdır bu,,benim için giyinmiyor ya,,oğlu için oğluna sevgisi saygısı için kendi için,,ailesi için,,.....

Son düzenleme:
herkes seviyesini gösteriyor zaten başka söze ne gerek var kayınvalıdenızede boyle davranıyorsanız kadın melekmış o zaman

Ben sizi anlıyorum. Herşeyi babanız yapmış, evlenirken onlar yüzünden zor zamanlar geçirmişsiniz, üzgünüm ama kendi ailenizle bir tutulmalarını beklemek yanlış olur.

Biz nasıl anne babalara karşı düzgün davranmak saygılı olmak zorundaysak, onlarında bize karşı görevleri var. Nasıl o adam ağaç kovugundan çıkmadıysa, anası babası yarın bu adam evlenecek deyip karınca kararınca destek olmalı.

İnsan herşeyi kendi yaptıgında, üzerindeki baskıyı etrafımdakilerden biliyorum, çektiği sıkıntıyı biliyorum. Normalde derdinizin yemekmiş çaymış vs olmadıgını da biliyorum. Ne demişler, insan ne ekerse onu biçermiş, o kadar üzdükleri bir insanın kendilerini 4 gözle beklemesi zaten abes birşey olurdu.

Ama sizede gelince maalesef yapacak birşey yok. Eğer o imzayı attıysanız arada sırada 3 5 güne birşey yapamazsınız. Allah herkesi böyle insanlardan korusun.

Ayrıca sürekli bir laf geçiyor, ya senin oğlun böyle yapsa falan vs vs diye, ben oğlum evlenirken el gibi, bile isteye imkanım varken yardım etmeyip, ona evlilik borcunu yükleyeceksem, benim oğlum da bana böyle yapsın, çünkü böyle bir kadın böyle bir adamı hak ediyordur.

Neredeyse yolda doğurdum diyebilirm son 20 güne kadar otobüslerle gittim geldim 1,5 saatlik yolu. .
İlk aydan son aya kadar yemekte temizlikte yaptım . . Şunu belirtim sadece kendime değil kayınvalideme eşe dostada. . .
Sizinki bildiğiniz üşengeçlik yada nazlanmak. . Hamilelik hastalık değil herkadının yaşaması gereken olağanüstü güzel bir durum,

Tşk ederim cnm beni anladığın için,,son söylediklerin için de aynen böyle düşünüyorum ozaman ben de hak etmişim demektir tek taraflı olmaz ki bu işler insan ister istemez kırılıyor..kendini değersiz hissediyor..

neden son 20 güne kadar otobüsle gidip geldin??doğumdan 8 hafta önce çalışmama gibi bi hakkın vardı ve kullanmadıysan bu kimsenin suçu değil ancak senin suçun..ii anne olmak o çocuğun anne karnındayken bakımıyla beslenmesiyle başlar..şuan önemli olan benim çocuğum..evt hamilelik olağanüstü güzel bir durum,,bu olağanüstü ve güzel durumu kötüleştirmek istemiyorum takedir edersin ki..........

al işte bi pohpohlanmak isteyipte hayal kırıklığına uğrayan üye daha...
konu açılmış biz düşüncemizi yazmışız ki aklın yolu bir hepimiz hemen hemen aynı şeyi yazmışız bu da çemkirmek olmuş...
hamilelik durumunu kime anlatıyosun sen burda ki çoğu hanım ya anne ya hamile ya hamile kalmaya çalışıyo...
yeryüzündeki tek hamile senmişsin gibi davranma bence...
seninde evladın olacak bunları sen yaşasan ne hissedersin düşün dicem ama öfken ve nefretin kör etmiş seni...

en baştakı cumlene sonuna kadar katılıyorum
haytta beklentıyle yasarsak hep üzülen taraf oluruz bırazda guzel seylerı görelım hayatta annem oglunu ve benı özledıgı için bize geliyor dıye dussunursenız daha mutlu olursunuz
yok düğünüme yardım etmedı yok düğünümde elbıse gıymedı evıme geldı yemek yapmadı bunlar hep sızın beklentılerınız onun yapmak zorunlulugu olan seyler deıller

son 20 güne kadar çalıştığın için kötü anne de oldun.hadi hayırlısı

ben hamilelilik geçirmedim. ama herkezin hamileliği ve acı eşiği farklıdır diye düşünüyorum. duygu durumları bile farklıdır. herkezin herşeye aynı tepki vermesini bekliyemezsiniz ki...

konu sahibi arkadaşı anlıyorum. yoğun duygular yaşıyorsunuz. daha yeni yeni evli olduğunu benimsemişken bebiş bekliyorsunuz... Allah sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…