Merhaba, tüm yorumları okuyamadım ama konunuzu okuyunca şaşırdım,1 yıllık evlisiniz daha ama sanki30 yıldır kaynana çilesi çekmişsiniz gibi konuşmuşsunuz,siz eşinize aşık olduğunuzda bunun bohçası şöyle olur düğüne şukadar yardımı olur ailesinin diyerek mi aşık oldunuz evlilik yoluna öyle mi çıktınız? hiç sanmıyorum sevdiğimle bir ömür yan yana olayım insallah diye dualar ettiğinizi düşünüyorum,e o zaman şimdi yardım etmediler bohça yapmadılar demek biraz aşk'a haksızlık olmuyor mu? 3 gün 5 gün ne fark eder herşeyin hazırı var yapamıyorsanız alın atın dolaba derdiniz yemek olsun,çay getir götür denirse anne kusura bakma yapamıyorum dersiniz olur biter. hamileymişsiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, anne olacaksınız evladınızın eşi sizi istemese ne yapardınız bir düşünün?ben onun gibi yapmam ki'' demeyin, evet yapmazsınız ama sizin yaptılarınızda gelin yada damadınızın gözüne batsa? anlatabiliyormuyum?çok özür dilerim ama siz öğretmenmişsiniz eşiniz de çalışıyor sanırım, kendi babamın evinde oturuyoruz, babamın arabasını kullanıyoruz '' diye kayınvalidenize diş bileyeceğinize biz elinde mesleği olan bir çiftiz kocam neden bu evde oturuyor neden bu arabayı kullanıyor? diye eşinize kızın kızılacaksa eğer.sonuçta hanım çok şükür işimiz var ne münasebet diyip ayrı eve çıkabilirdi kira ise kira ..neyse ben bu durumun hormonlardan olduğunu umud ediyorum,ayrıca küsmüşler diyorsunuz büyük konuşmuyum ama benim oğlum, kızım gitmek istediğimde şehir dışında olcam gelme gibisinden konuşsa bende küserim hatta üzülürüm haline nasıl bir gelin'e ya da damat'a düştü diye...sonuçta anlattığınız kadarıyla iş yapmaması yardım etmemesi dışında bi sıkıntısı yok ne kaynanalar var oğlu ile gelini arasına yatcak neredeyse, oğlu evliyken bile geline seni istemiyorum kız bakıyorum diyen ve gerçekten bunu yapan,,bütün günü zehir edip akşam oğluna ağlayan..oooo yani