• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem kalmaya gelicekmiş..

işte orda dur haddini bil!!!aklın kıt mı senin nedir salak şeyler.........

çok mu canın çekti....

canın mı çekti demek ne kadar ayıp..siz bu kadar eleştiriyi kaldıramayacaksanız işiniz zor..siz nasıl yaşıyorsunuz..eşinizin üzerinden böyle bir cevabı nasıl verirsniz...:53: evet canım çekti dese sizin cevabınıza karşılık gıcıklık olsun diye ne diyeceksiniz ?? çok saçma ve ayıp..öğrencilerinize bu şekilde davranıyorsanız yazıkk..

kızlar arkadasın geçmış konularınada bakarsak zamanında kendı annesı babasındanda uzaklasmak istemiş yanı kayınvalıdesını istememesi gayet normal hormonal degıl bu arkadasın psıkoljık sorunları var

kızlar arkadasın geçmış konularınada bakarsak zamanında kendı annesı babasındanda uzaklasmak istemiş yanı kayınvalıdesını istememesi gayet normal hormonal degıl bu arkadasın psıkoljık sorunları var

Kocasını alsın ikisi bi kafeste yaşasınlar o zmaan kimseyi istememk ne demek ya

Anası 2_ 3 gün gelmesin diye yalan söyleyen evlat ,sizde evlat yetiştireceksiniz nasipse sonunuzu gördüm gibi ......

aman allahim çocuklar kimlere emanet böyle:20::20::20::20::20::20:

ya ben burada mesleğini yazan çoğu insanın uydurduğunu düşünüyorum ,buradaki örnek gibi umarım uydurmuştur,çünkü yazılarında bu kaliteyi göremiyorum basitlik kokuyor,sevgiler.....

bazı arkadaşların yorumuna gerçekten şaşırdım,kusura bakmayın gelin kızımız burda haksız,3-5 bılemedın 1 hafta kalıp dönecekler ,zaten uzak mesafede oturuyorlar her daım sıkı fıkı olmaları söz konusu değil,ayrıca yemek yapmayı bilmiyor demişsiniz de koskoca kadın eşinizden başka kaç cocuk büyütmüştür allah bilir ve eminim sizden iyi yemek yapıyordur....
sizin anneniz babanız nasıl başınızın tacı ise kayınvalide ve kayınpederiniz de eşinizin o kadar baş tacı siz sevin sevmeyin saygı duymak zorundasınız ve sizde anne olacaksınız allah kaza bela vermeden kucagınıza almayı nasip etsin o zaman anlarsınız evladı tarafından istenmemek nasıl bir duygu..

Diğer actıgınız konularıda okudum.Herseyı bır butun olarak dusundugumde sızın hem esıınızın aılesı hemde kendı aılenız tarafından bıraz sanssız oldugunuzu dusunyorum.Bu olaylara bu kadar sınırlenmenız tepkınız vs. hepsi bunlardan kaynaklanıyor bence.kendı aılenız maddı olarak arkanızda durmus evet ama manevı olarak cok bsy gorememıssınız halıyle buda sızı uzmustur.esınızın aılesıde boyle olunca hepsı ust uste gelmıs bence.Bence sizin ve bebegınızın saglıgı ıcın bsylerı bosvermeyı yda gormezden gelmeyı ogrenmelısınız.yoksa hayat bu kadar sıkıntı ıcınde gecmez .s Herkes burda bır yorum yapmıs.herkes kendınce haklıdır.herkesın derdıde kendınedır.kımse kımın ne kadar acı cektıgınıde bılemez zaten.o yuzden sız kendı çözümüzü kendınız daha ıyı bılırsınız.Allah hastalık,ölüm vermesin.. kendınızı yıpratmamaya calısın...

Konu sahibini haklı bulanları anlamıyorum. Tabi herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum.
Her şeyden önce sevdiğiniz adamı dünyaya getiren kişiler onlar. Etrafımda kayınvalide kayınpederinden neler neler görüp de hala onlara saygı duyan hastayım hamileyim demeden hizmet eden insanlar var.
Onları sevmeseniz size hiç yararları olmasa bile saygı duymalısınız.
Eşinizin kendi ailenize saygı duymasını beklediğiniz gibi. Aksi durumda ne kadar sinirlenirdiniz düşünsenize?
Kendi annemden biliyorum hamileyken serumlarla dururmuş su bile içemez kokarmış ona kimse ilgilenmez babannem dedeme hizmet etmeye devam edermiş.
Eskilerin ne günahı vardı acaba?
3-4 gün dışardan yemek söyleyebilirsiniz.
Eğer ağrınız sızınız varsa da her işe atılmazsınız kaynananız da yardım etmek zorunda kalır böylece. Olmadı böyle bi durumda eşiniz biraz daha yorulsun bi şey olmaz.
Ama istememeniz, gelecekleri düşüncesinde bile bu kadar sinirlenmeniz olacak iş değil.
Bu tutumla bi yere varamaz hem kendi huzurunuuzu kaçırır hem de eşinizi üzersiniz. Hem de bi anne ve babayı.
Fikirlerim bu şekilde yine de siz bilirsiniz tabi..

ya kusura bakmayın ama biraz abartmışsınız iki üç günde ne var bence biraz daha açık gönüllü olun sonuçta oğlunun evi.

Allah kimseye böyle bir gelin nasip etmesin..

Yazık değil mi o adama da.. Anne babasını evinde 3 gün misafir edemeyecekse insan neden evlenir ki yahu!

Ben bazi ailelerin cocugu evlendirirken, yabanci gibi herseyi kendin yap demesini,ama cocuk evlendikten sonra ,birden Türk örf

adetlerini hatirlamasina ve birden cocuklarinin kiymetli oluslarina oldum olasi sinir olurum.Senin ailen size destek oldugu icin

,kayinvalidenlerin (belki paralari yoktur diyecegim ,ama cogunlugu bilerek ses cikarmiyor, rahatligindan) katkisi olmadigi icin ki, neden

erkek tarafiyardim yapmiyorsa güler yüz tatli dille davranmaz,mesela kizim paramiz olsaydi daha iyisini yapardik diyebilirler, bi deseler

zaten sende su an bu hissettiklerini hissetmezdin.
Eger sinir bozuluyorsa görüsme , annenler yardim etmis,onlarin evinde oturuyorsun ,kayinvaliden batiyorsa gözüne ,en azindan hamileligin gecene kadar ogullari gitsin yanlarina görmeye madem.

canm valla bizimkilerde 1 kuruş harcamadıkları gibi bize hala 200 gram altın borçlarını 5 senedir vermedikleri halde gelmeler,ne böyle tepki ermiyorum.ki geçmişte okadar çok sorun yaşadık anlatamam...

eşinin ailesi sonuç olrak tabiki geleceklerrrrr

Hiç bir anne baba mükemmel değil, ince fikirli olmamaları, biraz rahatına düşkün tipler olmaları onları ağırlamamanız için sebep değil. 3 gün için eşinize yalan söyletmişsiniz. Bende olsam küserdim, 3 gün idare edemeyecek miydiniz?

Hamilelik bir hastalık değil ki, elzem durumlar olur yatmanız gerekir, anne yemeği sen yapar mısın deseniz ne çıkar? ya da kendinizi iyi hissetmiyorsanız dışarıdan söylersiniz, sizin evinize geldiklerinde yemek yapma zorunluluğu yok ki..

Kimse güllük gülistanlık geçinmiyor ki, ama söz konusu eşinizin ailesi ise idare etmek lazım.

Son düzenleme:
Sayin konu sahibi buraya bir konu acmissiniz iyi yada kotu yorum yapanlar olmus siz sizi onaylayan yorumlara tesekkur etmis onaylamayanlarada terbiyesizce davranmissiniz yorum yapan kisiye caninmi cekti ne demek bu nasil ahlak disi terbiyesiz bir cumledir once terbiyenizi takinin haddinizi asmayin ki bu yorumlari kaldiramayacaksaniz terkedin kapattirin konunuzu kimseye hakaret edemezsiniz

hamileligide cok büyütmüssünüz herseyi de
birincisi esinizin ailesi size maddi olarak hicbirsey yaomak zorunda degiller
ha sizinkiler yaptilarsa bu onlarin görüsüdür tercihidir
birde 2-3-5 günden bahsediyorsunuz
sizin esinizede mi sayginiz yok
bu insnalar neden bu kadar batiyor size
gelip aylarca kalmiyor insanlar
kusura bakmayin
haksizsiniz
hemde cok haksizsiniz

Merhaba, tüm yorumları okuyamadım ama konunuzu okuyunca şaşırdım,1 yıllık evlisiniz daha ama sanki30 yıldır kaynana çilesi çekmişsiniz gibi konuşmuşsunuz,siz eşinize aşık olduğunuzda bunun bohçası şöyle olur düğüne şukadar yardımı olur ailesinin diyerek mi aşık oldunuz evlilik yoluna öyle mi çıktınız? hiç sanmıyorum sevdiğimle bir ömür yan yana olayım insallah diye dualar ettiğinizi düşünüyorum,e o zaman şimdi yardım etmediler bohça yapmadılar demek biraz aşk'a haksızlık olmuyor mu? 3 gün 5 gün ne fark eder herşeyin hazırı var yapamıyorsanız alın atın dolaba derdiniz yemek olsun,çay getir götür denirse anne kusura bakma yapamıyorum dersiniz olur biter. hamileymişsiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, anne olacaksınız evladınızın eşi sizi istemese ne yapardınız bir düşünün?ben onun gibi yapmam ki'' demeyin, evet yapmazsınız ama sizin yaptılarınızda gelin yada damadınızın gözüne batsa? anlatabiliyormuyum?çok özür dilerim ama siz öğretmenmişsiniz eşiniz de çalışıyor sanırım, kendi babamın evinde oturuyoruz, babamın arabasını kullanıyoruz '' diye kayınvalidenize diş bileyeceğinize biz elinde mesleği olan bir çiftiz kocam neden bu evde oturuyor neden bu arabayı kullanıyor? diye eşinize kızın kızılacaksa eğer.sonuçta hanım çok şükür işimiz var ne münasebet diyip ayrı eve çıkabilirdi kira ise kira ..neyse ben bu durumun hormonlardan olduğunu umud ediyorum,ayrıca küsmüşler diyorsunuz büyük konuşmuyum ama benim oğlum, kızım gitmek istediğimde şehir dışında olcam gelme gibisinden konuşsa bende küserim hatta üzülürüm haline nasıl bir gelin'e ya da damat'a düştü diye...sonuçta anlattığınız kadarıyla iş yapmaması yardım etmemesi dışında bi sıkıntısı yok ne kaynanalar var oğlu ile gelini arasına yatcak neredeyse, oğlu evliyken bile geline seni istemiyorum kız bakıyorum diyen ve gerçekten bunu yapan,,bütün günü zehir edip akşam oğluna ağlayan..oooo yani

Back
X