Niye ama kayinvalidenizin bu şekilde davranma sebebi nedir?Merhaba arkadaşlar
Kayınvalidem kendi aklınca arkadaşıyla beraber kayinpederimle aramı açmaya çalışıyor ben onunla kötüyüm diye kocasıyla da kötü olayım istiyor napim çok canım sıkılıyor
Ayy bu sayfada ne çok kayınvalide şikayeti oluyor toptan bi çözüm bulmak lazım bunlara demek kiMerhaba arkadaşlar
Kayınvalidem kendi aklınca arkadaşıyla beraber kayinpederimle aramı açmaya çalışıyor ben onunla kötüyüm diye kocasıyla da kötü olayım istiyor napim çok canım sıkılıyor
Ah ahAyy bu sayfada ne çok kayınvalide şikayeti oluyor toptan bi çözüm bulmak lazım bunlara demek ki
ben doğrucu bininsanim yani arkamdan konuşulmasını iki yüzlülük felan hiç sevmem kayinvalide sorunum varsa yüz yüze konusmusumdur
Ben zaten gittim onunla konuştum bunu demek istiyorsan dmeekki konuşmak çözüm olmadı fikir almak istedimSizin su an yaptiginiz tam olarak ne oluyor?
Kayinpederim iyi bozulmasın severim onuAman bozulsun kayınpederle de nolacak..
Muhtemelen yani en küçük bi şeyi anlatiyo zamanına kayınvalidem birine kusunce kocasinida kustururmus şimdi de onu istiyo ben konusmuyisan senden konusma diyo veya bize bişey mi aldı onu gizli gizli veriyo haberi olmuyoSeni mi kötülüyor kayınpedere?
Hiçbir şey yapmayın. Sizin söyleyeceğiniz her şey ve yapacağınız her hareket "bak gördün mü bana böyle diyor/böyle davranıyor!!" şeklinde kayınpederinize anlatılacaktır kayınvalideniz tarafından. O yüzden tepkisiz kalın zaten kayınpederiniz sizi seviyormuş, bu vakte kadar dolduruşa gelmemişse bundan sonra da gelmez heralde.Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?