Benim kv ve annem de emzirmemi desteklemedi ikisi de mamayla büyütmüş çocuklarını. Anneme bir şekilde kavga gürültü anlattım doktor mama diyene kadar noooo diye. Kayınvalideye daha nazik konuştuğum için anlamıyor. Gerçekten nezaket bizim ülkemizde geçerli bir dil değil.
40 günlük bebeğim memlekete bebek göstermeye gitmişiz. Biz evde otururken eşim elinde mamayla eve geldi kv gelirken al demiş.

Eşimin ilk hatalı hareketi buydu.
İkincisi ise annemden iyi mi bilicez biz iki çocuk büyütmüş dedi

️

️

️

️

️

️

️

️
neyse verdik mamayı bebeğimin süt alerjisi varmış sonradan öğrendik bunu tabi o an sütlü mamayı fışkırtarak kustu. Ben de dedim ki gördünüz mü bebek tokmuş sütüm yetiyormuş

Herkes küçük çaplı bir şok yaşadı. Çünkü mama içince 35 derece sıcakta battaniyeye sarmayı da planlıyordu. Sonsa ağlamayı kesip uyuyacağına falan aşırı emindiler.
Kayınvalide biraz depresyona girdi. Sütü yetiyormuş diye tekrarladı havaya. Birkaç saat sonra bana gelip dedi ki ben de o kadar vitamin içseydim benim de sütüm yeterdi

Aboooo dedim bütün sorun senin emzirmeyip benim emzirmem miydi.

Neyse o yüzden boşver. Kadın hırs yapmış boş boş konuşuyor. Sen bebeğine bak emzirmene bak hiç moralini bozma