- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi inci61inci
-
Utanmak değil canım sadece anlaşamıyorlar pek iletişim olmuyor.Birde kına Hatay da düğün Antalya da olacak uzak yerler.
canım aynısını nişanlıma dedim o da ben koyarım dedi güldürdü beni dün akşam
Bende o kadar tantanalı şeyleri sevmiyorum bakalım ben nasıl dayanacam
Kızlar konuya son noktayı koydum.Az önce nişanlımla konuştum ve annenide alıp geliyorsun o kadar dedim o da tamam dedi.
hayırlısıyla bir sıkıntı yaşamadan gelin olman dileğiyle
Kızlar konuya son noktayı koydum.Az önce nişanlımla konuştum ve annenide alıp geliyorsun o kadar dedim o da tamam dedi.
çok iyi olmuş canım. bence bu durumda nişanlın da annesine değer verildğini hissedip mutlu olmustur diye düsünüyorum.
hem iyi niyetli bi kadıncagızsa,oturur,alkışlar,kınanızı yakar kalkar gidersiniz.
hem ilerde de kınasına bile gitmedim demez,hem ona da yazık. kim istemez oğlunun kına gecesini görmeyi...
Allah inş mutlu mesud bi yuva nasib etsin...
Evet canım ben geleceğimi güvenceye alayım gelin beni istemedi demesin ne olur ne olmaz
içeriği neden boşalttınız?üzerinden zaman geçmiş bile olsa kk'da konular sabit kalır benim bildiğim,öyle olsa geçmişe yönelik hiçbir konu kalmazdı herhalde burada?
vallahi hiç aklıma gelmezdi,hani öyle beni bağlayan bir durum yoktu ama galiba bende gülüyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?