- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
- 113
Harika bir detaysınız yemin ediyorum.Zaten pikniğe giderken yazdım kendisine whats appten. Anne kusura bakma böyle olsun istemezdim. Arkadaşlarım iptal edince ve oğlum çocuk arkadaslarini israrla isteyince x dayanamadi seni aradi başka gün gideriz dedi. Bizde ailece güzel bir piknik yaparz en kısa zamanda insallah.
Haklısınız ama ben arayıp söyleyemezdim. Eşimde bu huyumu bildiği icin kendisi arayıp söyledi mecbur..Bence kırılacak bişey yokta eşiniz değilde siz arasaydiniz kirilmazdi...esinizin soylemesi hoş olmamış.
Onu şuan kestiremiyorum. Ama umarım beni azda olsa taniyorsa öyle düşünmez. Çünkü ben asla öyle bir talepte bulunmadım. Hatta eşime boşver napalim ailecek gitcez artık dedim. Eşimde dayanamayinca aradı annesini.Eşinizin annesini aramasını sizden bilmediyse bi piknikle telefi olur ama gelin arattı diye düşünüyorsa gazanız mübarek olsun...
Ama hani şöyle bir durumda varya oğluna kötü birşey konduramazlar yada oğlanları yoldan çıkaran bi gelin vardır. İlerleyen zamanlarda bi nasılsın filan diye arayın belli olurOnu şuan kestiremiyorum. Ama umarım beni azda olsa taniyorsa öyle düşünmez. Çünkü ben asla öyle bir talepte bulunmadım. Hatta eşime boşver napalim ailecek gitcez artık dedim. Eşimde dayanamayinca aradı annesini.
Kaynanan bence çok sempatik. Aslında burada ayıp eden kişi kaynanan değil arkadaşın. Çok ayıp etmiş. Bence arkadaşlığını gözden geçirmelisin. Seni arada bırakmış,tavır almış. Ne olacak yani geliverse kadın. Yiyeceği iki et parçası belki. Canı sıkılmış belli ki.Selamlar hanımlar,
Bugün başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Kayınvalidem aradı,bize gelin mangal yapalım dedi. Bende kibarca,anne teşekkür ederim bu güzel davetin için ama biz arkadaşlarla sözleştik dedim. Nereye gitceksiniz? diye sordu. Bende pikniğe, dedim. Sonra başladı;ayyy ne zamandır bende pikniğe gitmek istiyorum gelsemmi felan. Bende dedim,bilemicem anne yani biz arkadaşlarla planladık. Sonra bu tutturdu neyse bende geliyim değişiklik olur. Ben şok. Gelme desem içim el vermiyor rahat edemicem piknikte o hisle biliyorum,gel desem kadının ne işi var gençlerin arasında. Sadece 'sen bilirsin' diyebildim. Sonra dedi geliyorum diye. Üstelik görümcemide peşinden getireceğini söyleyerek. Bende mecbur söyledim arkadaşlara kayinvalideminde gelmek istediğini. Tabi aldığım cevap,siz ailece gidin biz başka zaman gideriz oldu. Tabi benim moral 0. Eşim anladı ve sordu,bende anlattım durumu. Hatta bir arkadaşın oğluyla benim oğlum çok seviyorlar birbirlerini. 3 yaşındaki oğluma birden onların gelemeyeceğini söyleyince oda ağlamaya başladı. Sonrasında eşim annesini aradi. Anne sizle başka zaman gitsek olmazmı? Şimdi nisazümra planını yaptı. Siz gelseniz arkadaşları gelmiyor,oğlumuzda bu sefer arkadaşıyla oynayamayacağı için ağlıyor dedi. Kayinvalidemde tabi oğlum ben engel olmak istemem olur tamam planınızı bozmayın dedi kapattılar. Şimdi sizce kırılmışmıdır? inanın asla üzmek istemezdim ama bende plan yapmışım,sözleşmişim. Onunda kendini davet etmesine bozuldum moralimi bozdu. Yoksa asla ona karşı bir sorunum yok. Severim saygı duyarım ama yaptığıda hoş değildi.
Aslında gelmesi hiç sorun değildi. Ama kendini davet etmesi beni şaşırttı yoksa kötülüğünden değil biliyorum,gezmeyi sevdiğinden atladıKırılmıştır ama anlamıştır da umarım heryere atlamaması gerektiğini
Evet bende anlam veremedim haklisiniz. Ama sonra düşündüm istemeyen arkadaşım çekingen biri zaten. Ve herşeyi planlı programmlı sevdiğinden ayrıca kayınvalidemin yaninda oturup rahat rahat sigara içemeyeceklerinden istemediler. Ben arada kaldım evet bir yandan arkadaslara ayıp oldu diye düşündüm. Diğer yandan kayinvalidemin gelmek istediğine anlam veremedim. Arada bayagi bir kaldım yani. Hatta sonra dedim icimden ailenden biri gelmek istemiş sense arkadaslarini tercih ettin nisazümra oldumu diye. Sonra ise dedim belkide kayinvalidemin bu davranisini tekrarlamamasi için olmasi gerekiyordu..Kayınvalideniz de düşüncesizlik etmis ama asil ayip eden biri varsa o da arkadaslariniz. Sanki genc genc bir araya gelip eller havaya yapacaksiniz da kayınvalideden rahatsiz oluyor. Beraber de yasiyor olabilirdiniz. Sizi arada birakmasi sacmalik. Genel olarak kayinvalide mi sevmiyorlar nedir? Ben boyle bir plan yapsam, arkadasim da kayınvalidem de gelmek istiyor dese tabii gelsin derim. Eminim burda kayinvalidenize kizan cogu insan da bu cevabi verir. Arada kalmissiniz hemen sirtini donmus. Boyle insanlari sevmem.
Bence de ya onden haber verdigi surece ben hic kirilmam arkadasim bir buyugunu de yaninda getirse. Hani ozel konusacaginiz bir sey olur ciddi bir mesele falan o zaman anlarim da alti ustu cocuklarla piknige gidiliyor. Kv sana kirilsin sen de arkadasina kiril bence.Arkadaşın da bi garip, geçen bizde piknik ayarladık,annesini, babasını getirenler oldu, onlarda oturdular bizimle. Ne var yani
Evet bende anlam veremedim haklisiniz. Ama sonra düşündüm istemeyen arkadaşım çekingen biri zaten. Ve herşeyi planlı programmlı sevdiğinden ayrıca kayınvalidemin yaninda oturup rahat rahat sigara içemeyeceklerinden istemediler. Ben arada kaldım evet bir yandan arkadaslara ayıp oldu diye düşündüm. Diğer yandan kayinvalidemin gelmek istediğine anlam veremedim. Arada bayagi bir kaldım yani. Hatta sonra dedim icimden ailenden biri gelmek istemiş sense arkadaslarini tercih ettin nisazümra oldumu diye. Sonra ise dedim belkide kayinvalidemin bu davranisini tekrarlamamasi için olmasi gerekiyordu..
Piknige cat diye goturmedin ki sonucta kv'yi once aradin haber verdin. Acik mesire alaninda rahat rahat niye sigara icemiyorlar kv yaninda onu da anlamadim ama rahat rahat onunde sigara icilmemesi gereken biri varsa onlar 3 yasindaki cocuklar!Evet bende anlam veremedim haklisiniz. Ama sonra düşündüm istemeyen arkadaşım çekingen biri zaten. Ve herşeyi planlı programmlı sevdiğinden ayrıca kayınvalidemin yaninda oturup rahat rahat sigara içemeyeceklerinden istemediler. Ben arada kaldım evet bir yandan arkadaslara ayıp oldu diye düşündüm. Diğer yandan kayinvalidemin gelmek istediğine anlam veremedim. Arada bayagi bir kaldım yani. Hatta sonra dedim icimden ailenden biri gelmek istemiş sense arkadaslarini tercih ettin nisazümra oldumu diye. Sonra ise dedim belkide kayinvalidemin bu davranisini tekrarlamamasi için olmasi gerekiyordu..
Gittigimiz yerde kocaman oyun parki var. Cocuklar zaten genelde orda gözümüzün önünde olduklarından sigara içme konusunda sorun olmuyor. Kayinvalidem sigaradan nefret eder ve içenlerede söylenir. Gençlere nasihat eder ancak ondan olsa gerek :)Piknige cat diye goturmedin ki sonucta kv'yi once aradin haber verdin. Acik mesire alaninda rahat rahat niye sigara icemiyorlar kv yaninda onu da anlamadim ama rahat rahat onunde sigara icilmemesi gereken biri varsa onlar 3 yasindaki cocuklar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?