Kayınvalidem kıyafetim hakkında öyle bir yorum yaptı ki!!!

MelisaMelisa

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
52
0
296
İstanbul
Kızlar merhaba, hemen konuya gireyim. dün akşam eşimin bir aile dostunun nişanına davetiydik. nişan için kızın evi ve yan komşunun evi ayarlanmış. kadın erkek ayrı yani. neyse bende elbise giydim. elbise kısa kollu, göğüs dekoltesi yok. kolsuz falanda değilde sadece dizlerimdeydi. ama diz üstü değil. benim boyum biraz uzun olduğundan sanırım sanırım diz altı elbise bulmam pek mümkün değil. neyse eşim hiçbişey söylemedi. kadın erkek ayrı neticede. sadece eşim bunun sakın ben yokken giyme dedi. ok.dedim. neyse gittik geldik. bugün sabah kayınvalideme geçtim. kayınvalidem yan dairemde. bana sabaha kadar uyuyamadım, o elbisen ne kadar kısaydı dedi. sabaha kadar sağa döndüm sola döndüm gözüme uyku girmedi. benim oğlumun aklı gitmiş. sana nasıl o elbiseyi giydirdi. az eğilsen popon gözükecekti dedi. hem kendini hemde namazlı oğlumu günaha soktun.oğlum senle başedemeyince izin vermiştir gerçi ama yinede günah dedi. benim birde kızım var. 2 yaşında. onun içinde dediki. bu yavruyuda günahkar yapacaksın. senden böyle görürse ileride oda senin gibi olur dedi.
kızlar söyleyin ben gerçekten çokmu hatalıyım. inanın elbise kısa mini filan değil. sadece dizlerde. böyle bir konuşma sonrası kendimi çok suçlu hissettim. lütfen fikir verir misiniz bana??

Elbisenizin kısalığını uzunluğunu bilemem.
Demek ki onlara göre kısaymış..Eşiniz bile yalnızken izin giymenizi istemediğine görekaydirigubbakcemile2
Ya benim tarzım bu deyip giyiminizi hiç kimseye karıştırmayacaksınız ya da yakında oturan kayınvalidenizin suyuna gideceksiniz.gamyoncuiremsu

Elbıse boyutunu görmeden yorum yapamıycam .Ama ne olursa olsun bu kadar sert tepkı vermemek lazımmıs ona öle gunaha soktun felan şaşırdım.... Hem sadece bayanlar varmışş biraz ağır qeldi sanki bana uslüp ..

eşin bile ben yanında olmadan giyme diyebiliyorsa ,onlara uygun değil ki öyle söylemiş...
bir de şu var eşin karışmadıktan sonra kaynananıza düşmez...

Hani karışamaz da zaten kötünün iyisini diyeyim kadın erkek ayrıysa bu ne yobazlıktır ya.. Bizde de haremlik selamlık var isteyen istediği gibi giyinir soyunur aaa ne kadar ayıp yaa.

smdi orda kadinin teki senin gelin de minicik giyinmis dediyse kaynanin donup donup uyuyamamasi normal aslinda.
peki dikkat ederim de gec,
sana gore ve esine gore dogrusu neyse ona gore giyin gitsin.

yok artık dıyorum!!! boyle sacmaa seymı olur. kıyafet gıyerken bırıne danısacagınz yası gecmıssınızdır herhalde. ben olsam verırdım cevabını hem esıme hem kayınvalıdeme.

boşver arkadaşım ya oturduğunuz muhit köy değilse bu kadarınada ses çıkarmasınlar ne sanki hangi devirde yaşıyoruz çok açıkta değilmiş gençliğinde tabiki giyineceksin insanın kalbi güzel olsun,ülkemizde o kadar çok insan varki görüntüye önem verip gizli gizli yasakları delen,zaten çoğunuda tv haberlerinde izliyoruz onun için takmayın derim siz kendinizi bildikten sonra

Sızı gıydıgıne uygun hareket edebılecek kapasıtede gormuyolarmı?

Zaten nerede ne gıyılır bılıyosunuzdur.

Sonucda o elbıseyle pazara gıtmedınız ya.

Boyle bır torende patatesmı sececeksınız de egıleceksınız.

Ayy kayınvalıden cok sanslıııı

Mıllet gecım sıkıntısından işsizlikden uyuyamıyo

O ne guzel elbıse boyundan uyuyamıyor.

elbisenin boyu uzun olsun kısa olsun herkesin günahı kendine değil mi? eğer sorun yapılacak uyku kaçıracak boyuttaysa da bu eşini ilgilendirir. gerçekten de başka derdi tasası yok ki böyle şeylere kafayı takıp uyumamış kadıncağız. kızına gelince de şöyle söyleyebilirsin: kzım şimdi çok küçük anne aklı erince de kendisi karar verir nasıl giyineceğine.

vah Türkiyem vah. işte bu görüşler yüzünden biz kadınları eve kapıyorlar. ..mehter marşı gibiyiz bir ileri 2 geri.
bu ara,, ileride pek gidemiyoruz ya.hep 2 geri, hep 3 geri.....
neyse..
dizde etek giyen günahkar oluyor ha..
. tekrar vah Türkiyem vah...

zaten benim kapasitemi bildiği için böyle tepki veriyor. yani onun istediği gibi olmamı istiyor. olmadığım zamanda deiriyor. ama eşim bişey demiyor ona noluyor.
ayrıca hakikaten başka derdi yok. bizle uğraşır durur.

evet ya kadını uykusun kaçıran derde bak hele ..hem eşinde izin vermiş giyinmene neyse sen yaşına hürmet et yanında suyuna gidiyomuş gibi yap da böyle sudan bişey yüzünden aranız bozulmasın gerçi taviz tavizi getirir diyede bi laf var bugün buna sesini çıkarma o yarın da başka bişeyine kulp takar uyuyamaz döner durur ...

bence uslup yanlış daha güzel bir dille bizim ailemize göre olmamış bir daha giyme istersen kızım diye uyarabilirdi. sen bir şey söyleme bence bu seferlik bir dahada onların bulunduğu ortamlarda öyle giyinmezsin olur gider. eşin izin veriyorsa özel günlerde onunla yalnız gittiğin yerlerde giyersin bu tür şeyler için birbirinizi kırmaya gerek yok derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…