- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
vah Türkiyem vah. işte bu görüşler yüzünden biz kadınları eve kapıyorlar. ..mehter marşı gibiyiz bir ileri 2 geri.Kızlar merhaba, hemen konuya gireyim. dün akşam eşimin bir aile dostunun nişanına davetiydik. nişan için kızın evi ve yan komşunun evi ayarlanmış. kadın erkek ayrı yani. neyse bende elbise giydim. elbise kısa kollu, göğüs dekoltesi yok. kolsuz falanda değilde sadece dizlerimdeydi. ama diz üstü değil. benim boyum biraz uzun olduğundan sanırım sanırım diz altı elbise bulmam pek mümkün değil. neyse eşim hiçbişey söylemedi. kadın erkek ayrı neticede. sadece eşim bunun sakın ben yokken giyme dedi. ok.dedim. neyse gittik geldik. bugün sabah kayınvalideme geçtim. kayınvalidem yan dairemde. bana sabaha kadar uyuyamadım, o elbisen ne kadar kısaydı dedi. sabaha kadar sağa döndüm sola döndüm gözüme uyku girmedi. benim oğlumun aklı gitmiş. sana nasıl o elbiseyi giydirdi. az eğilsen popon gözükecekti dedi. hem kendini hemde namazlı oğlumu günaha soktun.oğlum senle başedemeyince izin vermiştir gerçi ama yinede günah dedi. benim birde kızım var. 2 yaşında. onun içinde dediki. bu yavruyuda günahkar yapacaksın. senden böyle görürse ileride oda senin gibi olur dedi.
kızlar söyleyin ben gerçekten çokmu hatalıyım. inanın elbise kısa mini filan değil. sadece dizlerde. böyle bir konuşma sonrası kendimi çok suçlu hissettim. lütfen fikir verir misiniz bana??
Sızı gıydıgıne uygun hareket edebılecek kapasıtede gormuyolarmı?
Zaten nerede ne gıyılır bılıyosunuzdur.
Sonucda o elbıseyle pazara gıtmedınız ya.
Boyle bır torende patatesmı sececeksınız de egıleceksınız.
Ayy kayınvalıden cok sanslıııı
Mıllet gecım sıkıntısından işsizlikden uyuyamıyo
O ne guzel elbıse boyundan uyuyamıyor.
Sızı gıydıgıne uygun hareket edebılecek kapasıtede gormuyolarmı?
Zaten nerede ne gıyılır bılıyosunuzdur.
Sonucda o elbıseyle pazara gıtmedınız ya.
Boyle bır torende patatesmı sececeksınız de egıleceksınız.
Ayy kayınvalıden cok sanslıııı
Mıllet gecım sıkıntısından işsizlikden uyuyamıyo
O ne guzel elbıse boyundan uyuyamıyor.
sen ne dedin[/QUOTbundan sonra daha dikkatli olurum dedim.
çünkü cevap verme şansım yok. derler ya cahile laf anlatmak zor diye. ben ona bir cevap versem ne annem babam kalır gider bide oğluna karın bana saygısızlık yaptı der şikayet eder.canım
sen ne dedin[/QUOTbundan sonra daha dikkatli olurum dedim.
çünkü cevap verme şansım yok. derler ya cahile laf anlatmak zor diye. ben ona bir cevap versem ne annem babam kalır gider bide oğluna karın bana saygısızlık yaptı der şikayet eder.canım
doğru anlamıcaksa susmak daha iyi, he de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?