- Konu Sahibi MelisaMelisa
-
çok haklısın vallahi. ama insan kocası hatrına bişey diyemiyor. ben ve ailem oldukça modern görüşlüyüzdür. demiyorum açık saçık giyinmek modernlik ama o tamamen kişinin kendi tercihine kalmıştır bana göre. ama eşimin ailesi tam tersi. özellikle annesi. ben onada saygı duyuyorum ama bana müdahale etmesi hatta kızımın geleceği hakkında konuşması beni çıldırtıyor. ben zaten askılı, kolsuz, mini etek hayatta giymem. bana kalsa giyermiyim emin değilim. yerine göre belki ama sırf onların ortamına saygı nedeniyle giymem. ama yorumları beni delirtiyor. bana cehennemde bacaklarından asılacaksın diyor. göğüs dekoltesimi giydin. o zamanda göğüslerinden asılacaksın diyor. bu nasıl bir cehalettir. çok yazık.
arkadaşım çok şanslısın vallahi.
niye hemen kıskançlık deniyorki
birkere evlenirken gördüysen eşinin ailesini kocanın huyunu suyunu öğrendiysen
ve yaparım canım tamam hayatım dediysen onlar haklı
yok onlar sana tamam nasıl biliyorsan öyle devam et sen bilirsin
dedilersede sen haklısın
herkezin bir aile yapısı gelenekleri ananeleri vardır çevreleri vardır
dediğim gibi baştan tavrını koymadıysan onlara uyacaksın
yada çatışacaksın başka yolu yok arkadaşım
kadın kadına toplanmışsınız.ha dizinin altında giymişsin ha üstünde giymişsin ne farkeder.acaba k.validen diğer kadınların gözü kayar diyemi sabaha kadar uyumamış.böyle insanların aklı hep fesatlığa çalışır.işte onun gibiler de insanı herşeyden buzz gibi soğutuyor.
daha pozitif düşünürsek k.validenin psikolojik sorunları var.doktor tedavisiyle düzelirmi bilmem ama sen çok da takma kafana.eminim nerde nasıl giyineceğini bilen birisin.onun bunun lafına bakıp canını sıkmaya değmez.
siz giyinişinize bu kadar dikkat ettiğiniz halde hala kayınvalideniz size karışıyorsa bu konuda ona .ok yemek düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?