- 20 Nisan 2025
- 189
- 101
- 18
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Aynı elbisenin 3 farklı rengi var onlardan giyeceğim tekrarGöbeğiniz tabi ki çıkacak, hamilesiniz. Ben olsam hiç takmaz, inadına o elbiseyi giyerdim bir dahakine.
Aslında 42 yaşında çok yaşlı da değil ama kaynana işteSen de Böyle giyinme de işte nasıl giyiniyorsaasla karışmasına izin vermeyin yaşlılar boş konuşuyor
Oh giy tabi, sefan olsun.Aynı elbisenin 3 farklı rengi var onlardan giyeceğim tekrar
Ay En tehlikeli olanı genç kaynanaAslında 42 yaşında çok yaşlı da değil ama kaynana işte
Pek cevap veremiyorum çünkü asla susmazKiz kiskandin mi sana da aliyiiim diyecektin pıs pıs durursan daha cok ustune gelir. Gerçi yaşın küçüktür ondan pısmış olabilirsin.
Kaynatamın yanında da açık durmuyorumHic ortunmeseniz bile ortamda namahrem olan bir tek 17 yasindaki kayın degil mi? :) kafayi yedi bu insanlar.
Aslında 42 yaşında çok yaşlı da değil ama kaynana işte
Ben 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında42 yasinda da kaynanalik yapılmaz yahu. Siz kaç yaşındasınız ki kaynananiz benle taşıt benim kızım daha 16 yaşında. Siz esinizle evlisiniz kaynananizla değil. Karistirtmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?