Kayınvalidem kıyafetime karışıyor

Böyle hadsiz konuşan insanlara verilecek tek cevap : Ben böyle uygun gördüm.
Cevabını ver geç, o düşünsün.
Sonra böyle kendi kendine kurulursun.
Kayınvalidem hayatta değil.Bir iki görümcem kaynanalık yapmaya çalışıyor ama takmıyorum.Daha doğrusu bekar ablam psikolog gibidir sağolsun takmamayı o öğretti.Canımı sıkıyordum bu duruma.Ablam bildiğini yap ve onların söylediklerine gül geç dedi.Saçımı nasıl kullanacağıma bile karışıyor büyük görümcem.Uzun ve dalgalı saçlarım var sere serpe kulanmayı seviyorum.Her gördüğünde niye toplamıyorsun saçlarını diyor Sana ne İnadına toplamıyorum onlara gidince.Kıyafetime de karışıyor.Yakası açık giyme vs.Ki açık giyinen bir insan değilim.Giysem de onu ilgilendirmez.Değişikler.Geçen hafta İstanbul a gittik hem tüp bebek tedavisi için doktorumuz çağırmıştı gezeriz dedik hem de.Küçük görümcem eşimi aramış beni de aramıyor telefona istedi beni.Giderken Allaha ısmarladık demeyene hoşgeldin denmez diyor.E dedim niye hoşgeldin demedin diye şikayette bulunmadım ki?Kendş kendine sinirlenmişti.İnsanları hayatına müdahale ettirmediğinde kuduruyorlar.Eşim takmıyor hiçbirini benim de canıma minnet

Neden eşinize söylemiyorsunuz söyleyin bide kenara çekip uyarmış. Taviz vermeyin şunlara hadlerini bilsinler

Ay ben de hamileyim 9. Ayimdayim ve göbeğim çok büyük, yani normalden büyük aşırı dikkat çekiyor belki ama yapcak birşey yok, ben açığım dışarı vs çıktığımızda tişört vs giyiyorum eşim bazen diyor, üstüne ince birşey mi alsam vs dedim nedenmis o ? Neymiş efendim bebeğe nazar degermis yalanlarını yiyim dedim, ya dikkat çekiyor, herkes bakıyor birşey olur diye korkuyorum dedi, dedim vallahi sıcaktan catliyorum üstümdekini cikarmadigima dua et, hayır anlamıyorum hamile göbeğini nereye sağlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…