- 3 Şubat 2009
- 10.232
- 18.151
- 823
- 45
- Konu Sahibi mevsimbahar18
-
Ben de oyledir diye tahmin ediyorum ama mahrem sonucta cok da aman aman dikkat etmen gerekmiyor bile. Soyledigi laflar cok ucuz olmus o yuzden biri eşin biri baban sayilir öbürü de genc oglan.Kaynatamın yanında da açık durmuyorum
Hayır gobegın gogsun cıkmıssa . Hamilesin ondan olabılırmı ozaman gelmesinler. Hamile kadının evine bu sıcakta gelmesın kımse . Delimi ne bunlardaAynı elbisenin 3 farklı rengi var onlardan giyeceğim tekrar
Cevap veremediğiniz için susmuyor, söylenecek öyle güzel laflar var ki ama işte siz diyemezsiniz, böylelerine de minnoş naif gelinler düşer, şöyle bizim gibi eteğini beline dolayana denk gelse ya bir tanesi de:))) ezdirmeyin kendinizi, kaynanayı daha da palazlanmadan susturmak lazım.Pek cevap veremiyorum çünkü asla susmaz
Çok küçükmüşsün. Hamile birinin göbeği ne giyse belli olur zaten , o an kayınvalidene ağzının payını vermemekle hata etmişsin. En azından kibarca " hiçbir yerim belli değil, ben böyle rahatım. Karnım da bir zahmet belli olsun, çocuk taşıyorum sonuçta" diyebilirdin. Sen böyle demeyip her defasında susarsan sinir stresten hasta olursun.Ben 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında
Yok artık kaynanaya bak benden 3 yaş büyükAslında 42 yaşında çok yaşlı da değil ama kaynana işte
Valla ne diyim Allah kolaylık versin. İkiside gencliginin baharinda enerjileri yüksek. Sakın ezdirme kendini bu çeteye. Herkes duracağı yeri bilmeli yoksa çok ugrasirsin. Eşin umarım ana kuzusu degildirBen 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında
Kaynanan heran hamile kalabilir.Dün akşam yemeğe geldiler kaynanam kaynatam 17 yaşında kaynım var kapalıyım yanlarında normal kapalı duruyorum 6 aylık hamileyim bir elbise giymiştim beli kemerli kaynanam mutfakta yanıma gelip bence böyle kıyafetler giyme dedi nesi var dedim göğsün göbeğin çok çıkmış dedi üstelik kapatması için böyle giyindim ve baya bol bir elbise eşime söylemedim ama çok moralimi bozdu sizce de saçma değil mi kendimi ezilmiş hissettim
Ezik kıskanç kaynanatör pühhhhDün akşam yemeğe geldiler kaynanam kaynatam 17 yaşında kaynım var kapalıyım yanlarında normal kapalı duruyorum 6 aylık hamileyim bir elbise giymiştim beli kemerli kaynanam mutfakta yanıma gelip bence böyle kıyafetler giyme dedi nesi var dedim göğsün göbeğin çok çıkmış dedi üstelik kapatması için böyle giyindim ve baya bol bir elbise eşime söylemedim ama çok moralimi bozdu sizce de saçma değil mi kendimi ezilmiş hissettim
Kayınvalidem hayatta değil.Bir iki görümcem kaynanalık yapmaya çalışıyor ama takmıyorum.Daha doğrusu bekar ablam psikolog gibidir sağolsun takmamayı o öğretti.Canımı sıkıyordum bu duruma.Ablam bildiğini yap ve onların söylediklerine gül geç dedi.Saçımı nasıl kullanacağıma bile karışıyor büyük görümcem.Uzun ve dalgalı saçlarım var sere serpe kulanmayı seviyorum.Her gördüğünde niye toplamıyorsun saçlarını diyorBöyle hadsiz konuşan insanlara verilecek tek cevap : Ben böyle uygun gördüm.
Cevabını ver geç, o düşünsün.
Sonra böyle kendi kendine kurulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?