Kayınvalidem kıyafetime karışıyor

Göbeğin çıkmış derken? Hani hamilesiniz ya, ondan olabilir mi?
Hayırdır 17 yaşındaki oğluna mı güvenemedin diye sorsaydınız ya, ruh hastaları. Bir dahakine peçe de takayım mı diye sorun.

Pek cevap veremiyorum çünkü asla susmaz
Cevap veremediğiniz için susmuyor, söylenecek öyle güzel laflar var ki ama işte siz diyemezsiniz, böylelerine de minnoş naif gelinler düşer, şöyle bizim gibi eteğini beline dolayana denk gelse ya bir tanesi de:))) ezdirmeyin kendinizi, kaynanayı daha da palazlanmadan susturmak lazım.

Ben 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında
Çok küçükmüşsün. Hamile birinin göbeği ne giyse belli olur zaten , o an kayınvalidene ağzının payını vermemekle hata etmişsin. En azından kibarca " hiçbir yerim belli değil, ben böyle rahatım. Karnım da bir zahmet belli olsun, çocuk taşıyorum sonuçta" diyebilirdin. Sen böyle demeyip her defasında susarsan sinir stresten hasta olursun.

Öffff yani 17 yaşında oğlan çocuğunun işi gücü yok yetişkin ve hamile kadına yükselecek.
Lisesinde yeterince hayalini süsleyen kız vardır instagram falan yaşıtı güzel kızlarla dolu
Kaynan yobaz

Bu sadece bir deneme. Sonraki aşama Herşeye karışma olarak devam edecek. Çocuğun kıyafetine, yaptığın yemeğe, ev eşyana. O yüzden olaydan bağımsız cevap vermeye alışmanız gerekiyor. Herkes her olaya müdehale hakkını kendinde göremez. Kimse de size ne giyeceğiniz hakkında ayar veremez. İnadına yine giyin. Ben de hamileyim zaten sıcakta kıyafet problem bir de kapalı biri için daha zordur eminim. Hiç alttan almayın

Ben 22yim kaynanam 16 yaşında anne olmuş görümcem 26 yaşında
Valla ne diyim Allah kolaylık versin. İkiside gencliginin baharinda enerjileri yüksek. Sakın ezdirme kendini bu çeteye. Herkes duracağı yeri bilmeli yoksa çok ugrasirsin. Eşin umarım ana kuzusu degildir

Sizin bakış açınız batsın

Sanane demekten çekinmeyin
Bu kadın ve bu zihniyetle işin çok zor
Bunun doğumu loğusalığı var
Oğluna ve kocana güvenmiyorsun getirme evime de

Son düzenleme:
Aynı şeyi eşimin bi akrabası bana yapmıştı.Dedim 6 aylık hamileyim bebegi nereye saklamamı istersiniz.Çok bozulmuştu.Üstelik o halimde sabah beni arayıp bana yemeğe geleceklerini söylemısti.Aglaya aglaya yemek ve iş yapmıştım salak gibi.Ahh bana o zamanki yaşımla şimdiki aklım lazım

Kaynanan heran hamile kalabilir.

6 aylık hamile bir kadının karnı ve göğüsleri büyür doğal olarak, ne giyerseniz giyin kapatamazsınız zaten. Kayınvalidenizin zihniyeti bozuk, her şeyi cinsellikten ibaret yurdum Türk insanı. Sorsanız aksini söyler ama. Tamam sen haklısın diyip kendi bildiğinizi yapın, kimsenin beklentisini karşılamak zorunda değilsiniz.

Ezik kıskanç kaynanatör pühhhh

Kemerden kasıt nedir elbisenin resmi varmı
Art niyetle değilde belkide cidden altı aylık hamilleikte Kemer çok kötü Durmuş olabilir sıkıyor olabilri .benim kaynanamla aram çok iyi her konudan da anlar bana deseki kızım bu olmamıs artık üstüne daha rahat Seyler giy Bebek sıkılmasin dese anne dikte giyeyim derim oda diker verir
Kemerli memerli elbise giymek bir kere çok hata bir eşofman Çek bir tişört ne alaka yani hamilesin ne kemeri bak o zman bişi diyecek mi o senin kaynanan onun yanında rahat olmayacan kimin yanında rahat olacan biraz yırtık ol seni olduğun gibi kabullensinler rahat davran hamileler nazlanir sıcak Basar rahatsız olan varsa kendisi gelmez

Böyle hadsiz konuşan insanlara verilecek tek cevap : Ben böyle uygun gördüm.
Cevabını ver geç, o düşünsün.
Sonra böyle kendi kendine kurulursun.
Kayınvalidem hayatta değil.Bir iki görümcem kaynanalık yapmaya çalışıyor ama takmıyorum.Daha doğrusu bekar ablam psikolog gibidir sağolsun takmamayı o öğretti.Canımı sıkıyordum bu duruma.Ablam bildiğini yap ve onların söylediklerine gül geç dedi.Saçımı nasıl kullanacağıma bile karışıyor büyük görümcem.Uzun ve dalgalı saçlarım var sere serpe kulanmayı seviyorum.Her gördüğünde niye toplamıyorsun saçlarını diyor Sana ne İnadına toplamıyorum onlara gidince.Kıyafetime de karışıyor.Yakası açık giyme vs.Ki açık giyinen bir insan değilim.Giysem de onu ilgilendirmez.Değişikler.Geçen hafta İstanbul a gittik hem tüp bebek tedavisi için doktorumuz çağırmıştı gezeriz dedik hem de.Küçük görümcem eşimi aramış beni de aramıyor telefona istedi beni.Giderken Allaha ısmarladık demeyene hoşgeldin denmez diyor.E dedim niye hoşgeldin demedin diye şikayette bulunmadım ki?Kendş kendine sinirlenmişti.İnsanları hayatına müdahale ettirmediğinde kuduruyorlar.Eşim takmıyor hiçbirini benim de canıma minnet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…