- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
kv sıkıntısı okadar kişi nerde kalır nerde ne yemek yer nasıl işin içinden çıkar çünkü kendisi biraz nazlı ve tembel iş olunca hemen hastalık moduna girip duygu sömürüsü yapıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesk ederim iyi dileğin için canımbence sız hıc gırmeyın aılen bu ısı cozer,
olur boyle seyler ılla aksılıkler zorluklar cıkar...
keısnlıkle kına ve dugun ayrı olmalı, aılen senın yanında arkanda onlar ısı cozer .
mutluluklar dılerım :)
hayır yukardada belirttiğim gibi onlar ilçede oturuyorlar ve yazlık daha yakın oturdukları yere sadece kendimizi düşündüğümüz yokyazlıkla düğün yapılacağı yer uzaksa tabiki de şehitr dışından gelenlere zorolur sadece kendinizi düşünmeyin bu konularda lütfen
kaç yaşındasın canmkızlar pazar günü iftara kv ve görümcemler geldi.. suan nişanlıyım düğünüm seneye yaz olacak inş. okadar hevesliyim ki anlatamam hersey için ama hevesim bazen zedeleniyor.. neyse konuya geleyim yemekleri yedik suan yazlıkta kalıyoruz annem kına gecemi yazlıkta yapmak istiyor kv demez mi benim şehir dısından gelenlerim cok olacak düğün ve kına aynı anda olsun salonda.. bölye birşeyi hiç düşünmemiştim ki bir sene olmasına ragmen elbisemi bile aldım okadar hevesliyim..kv misafirler nerde kalcak bir gece aynı gün olsun düğünden sonra gitsinler dedi... ki kına kız evinde olacagı halde o düğüne gelecekleri hesap ediyor... sonra görümcemle odaya gectik ben alacaklarımı listeledim gösterirken bütün evin mobilyalarını falan siz alcaksınız değil mi biz eşimle öyle yaptık ödedik falan dedi.. bizim düğünü erteleme nedenimiz kvlerin borcu bitsin rahat rahat iki aile düğünümüzü borcsuz yapsınlardı.. bende bilmiyorum heralde dedim.. daha sonra nişanlıma söyledim o da herseyi babam yapacak o ne karısıo falan die kızdı.. kv ye de yeni yeni şeyler cıkarma kına düğün ayrı olcak die cıkıstı ama ben cok üzüldüm... bir de benim nişanlı ilk bayramım bilmiyorum ama geline adettendir bi hediye almak ki ben onlara aldım... beklediğimden deil ama yine de mutlu olurdum kırıldım biraz yani.. sizce nasıl bir tavır almalıyım ne yapayım
32 yasındayım canım şimdiden kıyafet almamın nedeni çok istemekten kaynaklanmıyor.. bedenime uygun kıyafet bulmakta zorlandıgım için istediğim tarz karsıma cıkınca yurt dısından aldım garip bir durum yok yani yasımla ilgili olabilecek..kaç yaşındasın canm
1 sene olan düğüne şimdiden kıyafet alanı ilk kez duydum
bu kadar çok istemeyin Allah korusun hayat bu
aptallık bende gayet masumane gösterdim heveslerimi mutlulugumu heycanımı paylaşmak amacıyla
bende öyle düşündüm kınayı bir hafta önce yapsam mı diye.. nişanlım ödeyemeyeceğinden deil canım sadece kendisi borca girmek istemiyor ben de söyledim beraber alalım diye ama kabuıl etmiyor herseyi ailesi yapsın istiyor yaniYa bilmiyorum da siz 32 yasindaysaniz nisanliniz da o yastadir diye planliyorum.
en azindan buzdolabınin farkini verecek parasi olmali borcu goze almali. Bilezikleri falan ailesi mi yapacak?
Bu arada esimin akrabalari kinama gelmesin diye kinam persembe dugunum pazardi. Esimin ailesiyle falan bir sikintim yok da, onlarin yorenin insanini sevmiyorum. Istemedim de gayet dogal. Kimsenin bir sey soyleme hakki da olmadi. Alakasiz zamanda yap kinayi. Istedigin yerde de yap.
Sizin düğününüz bayramdan sonra değil mi? Kınanız oldu mu?Ya bilmiyorum da siz 32 yasindaysaniz nisanliniz da o yastadir diye planliyorum.
en azindan buzdolabınin farkini verecek parasi olmali borcu goze almali. Bilezikleri falan ailesi mi yapacak?
Bu arada esimin akrabalari kinama gelmesin diye kinam persembe dugunum pazardi. Esimin ailesiyle falan bir sikintim yok da, onlarin yorenin insanini sevmiyorum. Istemedim de gayet dogal. Kimsenin bir sey soyleme hakki da olmadi. Alakasiz zamanda yap kinayi. Istedigin yerde de yap.
pardon bana yazıldı sandımSizin düğününüz bayramdan sonra değil mi? Kınanız oldu mu?
kaynanan ya da görümcen sana bişey dediklerinde hiç umursama ben nişanlımla bi konuşayım de. onlar sana hediye almadıkça sende onlara alma tavrını şimdiden koy seni ezemesinler. nişanlını da kendine iyice bağlaki ailesini savunmasın. madem onların borçları bitsin diye bu kadar uzun süre nişanlı kalacaksın onlarda ev eşyalarını alacaklar. eğer hiç eşya almazlarsa yani zor gününüzde size yardım etmezlerse kaynanan ve görümcen evine çay içmeye bile gelemezlerkızlar pazar günü iftara kv ve görümcemler geldi.. suan nişanlıyım düğünüm seneye yaz olacak inş. okadar hevesliyim ki anlatamam hersey için ama hevesim bazen zedeleniyor.. neyse konuya geleyim yemekleri yedik suan yazlıkta kalıyoruz annem kına gecemi yazlıkta yapmak istiyor kv demez mi benim şehir dısından gelenlerim cok olacak düğün ve kına aynı anda olsun salonda.. bölye birşeyi hiç düşünmemiştim ki bir sene olmasına ragmen elbisemi bile aldım okadar hevesliyim..kv misafirler nerde kalcak bir gece aynı gün olsun düğünden sonra gitsinler dedi... ki kına kız evinde olacagı halde o düğüne gelecekleri hesap ediyor... sonra görümcemle odaya gectik ben alacaklarımı listeledim gösterirken bütün evin mobilyalarını falan siz alcaksınız değil mi biz eşimle öyle yaptık ödedik falan dedi.. bizim düğünü erteleme nedenimiz kvlerin borcu bitsin rahat rahat iki aile düğünümüzü borcsuz yapsınlardı.. bende bilmiyorum heralde dedim.. daha sonra nişanlıma söyledim o da herseyi babam yapacak o ne karısıo falan die kızdı.. kv ye de yeni yeni şeyler cıkarma kına düğün ayrı olcak die cıkıstı ama ben cok üzüldüm... bir de benim nişanlı ilk bayramım bilmiyorum ama geline adettendir bi hediye almak ki ben onlara aldım... beklediğimden deil ama yine de mutlu olurdum kırıldım biraz yani.. sizce nasıl bir tavır almalıyım ne yapayım
bu şekilde yazınca hevesinden kaynaklı diye düşündümkızlar pazar günü iftara kv ve görümcemler geldi.. suan nişanlıyım düğünüm seneye yaz olacak inş. okadar hevesliyim ki anlatamam hersey için ama hevesim bazen zedeleniyor.. neyse konuya geleyim yemekleri yedik suan yazlıkta kalıyoruz annem kına gecemi yazlıkta yapmak istiyor kv demez mi benim şehir dısından gelenlerim cok olacak düğün ve kına aynı anda olsun salonda.. bölye birşeyi hiç düşünmemiştim ki bir sene olmasına ragmen elbisemi bile aldım okadar hevesliyim..kv misafirler nerde kalcak bir gece aynı gün olsun düğünden sonra gitsinler dedi... ki kına kız evinde olacagı halde o düğüne gelecekleri hesap ediyor... sonra görümcemle odaya gectik ben alacaklarımı listeledim gösterirken bütün evin mobilyalarını falan siz alcaksınız değil mi biz eşimle öyle yaptık ödedik falan dedi.. bizim düğünü erteleme nedenimiz kvlerin borcu bitsin rahat rahat iki aile düğünümüzü borcsuz yapsınlardı.. bende bilmiyorum heralde dedim.. daha sonra nişanlıma söyledim o da herseyi babam yapacak o ne karısıo falan die kızdı.. kv ye de yeni yeni şeyler cıkarma kına düğün ayrı olcak die cıkıstı ama ben cok üzüldüm... bir de benim nişanlı ilk bayramım bilmiyorum ama geline adettendir bi hediye almak ki ben onlara aldım... beklediğimden deil ama yine de mutlu olurdum kırıldım biraz yani.. sizce nasıl bir tavır almalıyım ne yapayım