kayinvalidem ne yapmaya calisiyor ? bi akil verin hatunlar

Gelmek istemiyor.net.
Kaçıncı tecrübeden anlarsınız diye umuyordur.
Lafta tabi ki atar elaleme ama ben geleyim dedim,gelin istemedi demek için.
Bir daha lafını açarsa gelmeyin derdim ben olsam.
Haklisn kadın öyle güzel oyuncu ki ne tepki vereceğimj şaşırdım ne istiyor anlayamadim

Gorumcem savcı o yüzden yoğun çalışıyor birde ufak çocuğu var zaten oda anasının kızı gelmek ister mi bilmem

Evet bende en başta soylenmemeli dye dusunuyordum hatta ilkinde söylemedim de ama eşim göreve gitti günlerce yanlız kaldım evde çok üzüldüm bi desteğe morale oldu ve eskiden eşimle ailesini arası bozuktu aile bağları tekrar güçlendikçe biz bir aileyiz gizlimiz saklim8_ yok birbirinize destek olalım.modundaydilar o havaya kapılıp bizim böyle bir sorunumuz var deyip söylemiş bulunduk ve in anki çok yanlız kaldım çok zordu benim için o günler güya destek olacaklardı.

Yahu birakin kimse gelmesin
YALNIZ kalin
Evi temizletmissiniz oh miss
Alin iki kitap okuyun,uyuyun,dinlenin
Hayal kurun ..
Hic istemem evimde biri kalsin
Dir dir dir konussun
Kafasi kaldiranlara saygim sonsuz..
En kotu ihtimalle esiniz iki gun izin alamaz mi ?
Kv gibi insanlar var lafa gelince mangalda kul birakmaz
Icraata gelince fosss..
Tirnaginiz varsa basinizi kasiyin

Mesaj yazmamıstım sanırım , cok tesekkuur ederımmm :) ayrıca sucuklu fasulyede neymıs harıka gozukuyor olmadı bu :)

konu sahıbı tup bebek neden dolayı yapıyorsunuz? Ben dıgerlerı gıbı dusunmuyorum paylasmanız cok normal, yanınzıda bırının olmasını ıstemenızde cok normal cunku suradan 100 kısıye sorsanız 80 kısı tup bebek surecınde bakılmıstır bırılerı tarafından buda psıkolojık olarak ıyı hıssettırır

Canım hayırlı olsun transferin, benimde kimse yok eşimin anne babası vefat etmiş annem uzakta bende transferden sonra yanlızdım. Yani kimseye ihtiyac olmuyorki tv karşısında uzandım dışardan yemegimizi yedik eşim yardımcı oldu işlerde hala yardımcı oluyo saolsun:) sende illa birisi gelsin niye istiyorsunki tek başına kafa dinle kadınlar kulübüne gir tv seyret oyun oyna arkadaslarınla telefonlaş mesajlaş belki yanında biri olunca stres olcaksın valla ben yanlızdım çokta rahattım tavsıye ederim :)

kuru kuru kurban oluym tıkır tıkır gadanı alıym bunların hepsi aynı lafta var icraatta yok, boş ver otur kafanı dinle

Biz 3 senelik evliyiz.
Kv deye normal yoldan cocugumuz olmayacağını gecen yaz söyledik, bir kere olsun da ne yaptınız dıye sormadı bile.
Onu da gectim gecenlerde bize geldı iki gün kaldı, sürekli o hamlieymiş, bu ham,leymiş, bunun bebek mevlüdüne gittik falan dedi.
Ve bunları o kadar tatlı dille anlatıyor ki, eşim bile kötü niyetli oldugunu anlamıyor.

Siz de kv deyi napacaksınız yanınızda allah aşkına.
Yanlız kalın daha iyi, bastan sorun da yasamıssınız, nasıl güveneceksiniz.?

Hahah hiç gulecegim yoktu aynen bende bu durumdayım şimdi

Ailecilik oynuyoruz çünkü eşim de yeni yeni anladı şükür

Ailecilik oynuyoruz çünkü eşim de yeni yeni anladı şükür
benim eşim anlamıştı ne yapıda olduklarını
araları hiç iyi değildi
snr kv yön değiştirdi, o kadar iyi konuusyor ki bizimle , sanırsın bize deli oluyor çok seviyor.
ama oscarlık oyuncu kendisi.
nefret edıyorum bu tarz ınsanlardan.

Yani yumurta toplama, transfer falan..
Kadını aramışsınız görüşememişsiniz..
17 günde de zor cevap almışsınız..
Bu kadar şeyi bilmesine gerek yok ki..
Bunu sadece siz bilseydiniz olmuyor muydu diyorum..
Ailecilik oynuyoruzda iki senedir belki tutar dedik belki becerebiliroz ne bilim uğraşıyoruz diy düşünüyorduk en azından

Hah valla tam böyle şimdi tatlı dilli falan filan ayağında iki senedir ama bak ilk işimiz düştüğünde gerçek yüzü çıktı ortaya

Gelsin diye takıntı mı yaptınız nedir. hizmette beklemiyormuşsunuz.. eee dertsiz başıniza dert mi ariyorsunuz? Zorla getirdiginiz bir kadın yaninizda ne kadar şenlik yaratabilir..

Hah valla tam böyle şimdi tatlı dilli falan filan ayağında iki senedir ama bak ilk işimiz düştüğünde gerçek yüzü çıktı ortaya

bizim de hiçbir zor zamanımızda yanımızda olmadılar
evlenirken bile 3 ay ne eşimi ne beni aramadılar yok saydılar
ev aldık ıkı kere tasınırken resmen çile cektık, ikimiz de calıısyoruz eşimle.
bir çıkıp gelip de anne gibi hiçbirseye elini sürmedi
geleyim mi dedi, gelme dedim ben de
tamam yavrum dedi.
kendi kızı olsa geleyim mi mi diyecek?

hep beklediler boşanalım eşim geri dönsün diye ama olmadı.
e baktılar olmuyor , oğulları da gercek yuzlerını goruyor
şimdi sanırsın dunyanın en iyi annesi, en fedakar annesi.

nefret ediyorum ondan
Sen de inanma tatlı diline, özelini de paylaşma
ben hamıle kalırsam eğer,4*5 aylık olmadan soylemeyı bile düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…