Kayınvalidem ne yapmaya çalışıyor olabilir

İnşallah sizin arkanızdan da böyle kuyunuzu kazarlar o zaman ne diyelim o zaman da kim ne derse desin banane dersiniz
Fazla abartıyorsunuz, kayınvalidenizin kötü bir amacı olduğunu sanmıyorum.Herkes aynı şeylere gülmüyor.Ayrıca nişanlınızın instagram şifresi sizde ve girip özel yazışmalarını okuyorsunuz,asıl bu hiç etik değil.

Tespit gibi tespit 😂
Ama öyle gerçekten ben bunu kendim yaşamadan önce öğrenmiştim kendi iliskime ve evliligime de çok faydası oldu 😂 eşime söylenen ve hayatımıza müdahalesi dokunmayacak hiçbir şeyi kafama takmam ve tepki göstermesini beklemem 😂 gün gelir de laf bana söylenirse dalgaya alıp gülümseyerek hak edene hak ettiğini söyler geçerim 😁 erkekleri yapamayacağı şeylere zorlamayın sonra darlaniyorlar 😂

Haklısınız benim annem yazsa anne ne kadar ayıp ediyorsun amacın ne diye kızardım😂
Heh işte sen de deme hic gerek yok herkese gül geç sizi etkilemiyorsa 😂😂 nişanlın da ciddiye alıp niye tepki vermedin demez erkek aklı o kadar yetmiyor 😁

Heh işte sen de deme hic gerek yok herkese gül geç sizi etkilemiyorsa 😂😂 nişanlın da ciddiye alıp niye tepki vermedin demez erkek aklı o kadar yetmiyor 😁
Kesinlikle demez erkeklerin bugunu çözmüşsünüz😂 ben de sizin gibi hak edileni söylemek istiyorum ama sürekli basit bir şeye bile çok mu fazla kaçar diye düşünüyorum örneğin saçma saçma her şeyi didikleyip sorular soruyorlar bu beni rahatsız ediyor ama cevaplıyorum normal bir şekilde 😄

Merhaba ben nişanlıyım kayınvalidem eşime sürekli gelin içerikli instagram hikayeleri gönderiyor içeriklerinden bahsecek olursam
1. Nikah masasında damat annesine tam nikah kıyılacakken anne sen ne diyosun diyor.
2. Videoda gelini hortumla yıkıyorlar üstüne de yıkamadan almayın yazmışlar (makyajdan bahsediyor)
3. Videoda tuzlu kahveyi damat geline içiriyor

Şimdi bunlar bana çok çok saçma geldi buna benzer başka hikayeler de attı bu tarz ama hepsini yazmadım. Yani aslında beni öğrendiğinden beri hep bu tarz gönderiler atıyor. Yaklaşık 2 aydır böyle. Ben de bozuluyorum açıkçası anne olarak iyi niyet dua güzel akıllar vermesini beklerken bunları atması normal gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz
Sizi kıskanıyor tipik kayınvalide halleri
Ama bu kadarı pes deditirdi. Dikkatli olmalısın aynı dert bendede var. Her şeye karışır eşinize duygu sömürüsü yapabilir.
Saygıni daima koru mesafeli ol çok sır verme
Eltim veya görumcen varsa dikkatli ol fazla sır verme. Sana yol gösterip sevmesi gerekirken yaptığına bak kadın çıldırmış resmen
Kavga etme eşine durumdan rahatsız olduğunu belirt mahremiyetinizin ikinizin arasında kalmasını iste 🌸 yuvayı dişi kuş yapar eminim saygın bir şekilde bunu başarırsın tüm kadınlar olarak arkandayız 🌸

Kesinlikle demez erkeklerin bugunu çözmüşsünüz😂 ben de sizin gibi hak edileni söylemek istiyorum ama sürekli basit bir şeye bile çok mu fazla kaçar diye düşünüyorum örneğin saçma saçma her şeyi didikleyip sorular soruyorlar bu beni rahatsız ediyor ama cevaplıyorum normal bir şekilde 😄
Yuvarlak cümleler ağzınıza pelesenk olsun "amaan yaptık işte biseyler standart gez toz, amaan kaldık işte arkadaşlarda falan siz napiyosunuz " hani hem detay vermek istemiyorum hem sizi bozmuyorum hem de sıkılıyorum bu muhabbetlerden sizi konuşalım hesabı 😁

Sizi kıskanıyor tipik kayınvalide halleri
Ama bu kadarı pes deditirdi. Dikkatli olmalısın aynı dert bendede var. Her şeye karışır eşinize duygu sömürüsü yapabilir.
Saygıni daima koru mesafeli ol çok sır verme
Eltim veya görumcen varsa dikkatli ol fazla sır verme. Sana yol gösterip sevmesi gerekirken yaptığına bak kadın çıldırmış resmen
Kavga etme eşine durumdan rahatsız olduğunu belirt mahremiyetinizin ikinizin arasında kalmasını iste 🌸 yuvayı dişi kuş yapar eminim saygın bir şekilde bunu başarırsın tüm kadınlar olarak arkandayız 🌸
Dediğiniz gibi bir dua ya da evlilikle ilgili güzel şeyler atsa o kadar hoşuma giderdi ki tek aradığım şey iyi niyet inanın yoksa insanların hiçbir şeyine takılmam çok teşekkür ederim desteğiniz çok iyi geldi dediklerinize dikkat edeceğim umarım siz de çözmüşsünüzdür mutlusunuzdur. İnşallah çok da mutlu olursunuz💕

Yuvarlak cümleler ağzınıza pelesenk olsun "amaan yaptık işte biseyler standart gez toz, amaan kaldık işte arkadaşlarda falan siz napiyosunuz " hani hem detay vermek istemiyorum hem sizi bozmuyorum hem de sıkılıyorum bu muhabbetlerden sizi konuşalım hesabı 😁
Amaan yaptık işte bir şeyler çok iyiymiş direkt kesiyor bunu diyeceğim diğerlerini anlayıp da bozulmazlar😁

sizin adınıza çok sevindim. Zaten olay eşte bitiyor. Burada ya kayınvalide desteklenip psikolojik şiddeti arttıyor ya da erkek eşini destekledikçe anne duruluyor. bir de erkekler annelerinin bazı davranışlarının normal olmadığını gördükçe biraz daha anlıyorlar. Ben özellikle sürekli başkalarını da örnek gösteririm anlar. Tabii buna herkes başka diyen erkekler de vardır. Tam da dediğiniz gibi sürekli dillerinde biz o niyetle demedik biz kötü niyetli düşünmedik modundalar inanın bu laflardan midem bulandı. Yapılan her yanlış da iyi niyetli olmaz ki yani diyorum. Gerçekten çok iyi çözdünüz durumu😄💕 annesinin yaptıklarına şaşırıp ilk başlarda biraz daha nişanlımın başını ağrıtıyordum bu nedenle biraz annesinden uzaklaştı bu durumda bende vicdan azabına sebep oldu. Arkadaşıma anlattım o onun karar verebileceği bir şey seninle ilgisi yok az görüş diyen sen değilsin dedi ama bilemiyorum saçma saçma vicdan yapıyorum kendimce
Benzer durumlar yaşadığım için çözmüş olabilirim durumu 🤭 vicdan boyutunu kendi açımdan şöyle yorumlayım
Şimdi siz hayatına girmeden önce de süregelen bir anne oğul ilişkileri vardı ve belki de hiç sorgulamadığı için rahatsızlık hissetmiyordu eşiniz annesinin davranışlarından ancak siz hayatına girince işler değişti normalde kendisinin hiç takılmadığı şeyleri siz sorgulamaya takılmaya başladınız ama kendisi de düşününce size hak verip gereken tepkiyi annesine gösterdi. Çünkü annesi de siz hayatlarına girdikten sonra biraz farklılaştı muhtemelen belki kıskandı falan hani o yüzden vicdan boyutunda kendinize çok yüklenmeyin ama çok fazla da eleştirip araya girmeyin derim ben onun bir ölçüsü var evlendikten sonra zamanla oturtacaksınız bu ölçüyü 😊

Benzer durumlar yaşadığım için çözmüş olabilirim durumu 🤭 vicdan boyutunu kendi açımdan şöyle yorumlayım
Şimdi siz hayatına girmeden önce de süregelen bir anne oğul ilişkileri vardı ve belki de hiç sorgulamadığı için rahatsızlık hissetmiyordu eşiniz annesinin davranışlarından ancak siz hayatına girince işler değişti normalde kendisinin hiç takılmadığı şeyleri siz sorgulamaya takılmaya başladınız ama kendisi de düşününce size hak verip gereken tepkiyi annesine gösterdi. Çünkü annesi de siz hayatlarına girdikten sonra biraz farklılaştı muhtemelen belki kıskandı falan hani o yüzden vicdan boyutunda kendinize çok yüklenmeyin ama çok fazla da eleştirip araya girmeyin derim ben onun bir ölçüsü var evlendikten sonra zamanla oturtacaksınız bu ölçüyü 😊
Haklısınız benden önce sürekli arkadaşlarıylaydı çalışıyorlardı derken annesiyle ortak bir konu bile yoktu anlaşmazlığa düşeceği. Teşekkür ederim tüm yorumlarınız için💕😊

Merhaba ben nişanlıyım kayınvalidem eşime sürekli gelin içerikli instagram hikayeleri gönderiyor içeriklerinden bahsecek olursam
1. Nikah masasında damat annesine tam nikah kıyılacakken anne sen ne diyosun diyor.
2. Videoda gelini hortumla yıkıyorlar üstüne de yıkamadan almayın yazmışlar (makyajdan bahsediyor)
3. Videoda tuzlu kahveyi damat geline içiriyor

Şimdi bunlar bana çok çok saçma geldi buna benzer başka hikayeler de attı bu tarz ama hepsini yazmadım. Yani aslında beni öğrendiğinden beri hep bu tarz gönderiler atıyor. Yaklaşık 2 aydır böyle. Ben de bozuluyorum açıkçası anne olarak iyi niyet dua güzel akıllar vermesini beklerken bunları atması normal gelmiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Şaka yollu benim dediğim olacak.Diyor patavatsız biri bende sevmedim kaynanani.

Aynı cümleyi kurdum damat versiyonları nedense yok sürekli gelini aşağılayan videolar diye. Sizce amaç ne olabilir
Amaçtan size ne, sonuçta yapılan size hakaret.
Amaç ne olabilir yani işte o videolardaki kadınların yerine sizi koyuyorlar, sizi aşağılamak, sizi insanların içinde en mutlu gününüzde rezil etmenin hayallerini kuruyorlar. Aileye gelin gelmiş bir kadına bunların yapılmasını reva görüyorlar, komik buluyorlar.
Nişanlınız ayrı iğrenç, kaynananız ayrı.

Tebrikler ! sizi çokta takmayan bir müesseseye giriş yapıyorsunuz. Allah'tan başta rengini belli etmiş kadın
Bide bunların sinsi olanları oluyor aman yavrucum canim gelinim diyip tabi siz daha iyi bilirsiniz diyenler fakat sonra arkanızdan oğluna; aman oğlum bilmemne teyzelerde böyle yapmışlardı bak böyle oldu ayyyy Allah muhafaza sakın sakın diyenler hehehhe bunlar bence tehlikelileri siz kötü olmaya çalışsanız bile asla sizinle kötü olmazlar çok uyaniklardir

Tebrikler ! sizi çokta takmayan bir müesseseye giriş yapıyorsunuz. Allah'tan başta rengini belli etmiş kadın
Bide bunların sinsi olanları oluyor aman yavrucum canim gelinim diyip tabi siz daha iyi bilirsiniz diyenler fakat sonra arkanızdan oğluna; aman oğlum bilmemne teyzelerde böyle yapmışlardı bak böyle oldu ayyyy Allah muhafaza sakın sakın diyenler hehehhe bunlar bence tehlikelileri siz kötü olmaya çalışsanız bile asla sizinle kötü olmazlar çok uyaniklardir
Çok tehlikeli insan tipi dediğinizi tam olarak anladım

Benim kv de bizzat bana yok "gusül nasıl alınır" yok "misafir ağırlamanın on fazileti hakkında müjde" yok "erkek annesi olacak hamilelere tavsiyeler" yok "doğacak çocuğun adını verme hakkı babanındır" falan saçma sapan videolar gönderip duruyor mesaj olarak. Artık haddini aştığını düşünüyorum. Gerçekten sinirlerim bozuluyor. Çünkü ben kendisinden bir tavsiye akıl vs istemedim hele hele 27 yaşına gelmiş bir erişkinim elhamdülillah Müslümanım, sanki bi tek kendisi İslamiyeti biliyormuş gibi tavrıları beni çok rahatsız ediyor. Bana böyle hadsiz şeyler atmasının altında artık iyi niyet bulamıyorum. Yaşımı da geçtim hamileyim hamile. Eşime ailesiyle ilgili bir rahatsızlığını dile getirdiğimde ailesiyle konuştuğunu söylüyor ama ailesi eşimin uyarılarını kaale bile almıyorlar, kendi bildiklerini okuyorlar, devam ediyorlar aynı hareketlerine.. Hepimize sabır diliyorum....

Benim kv de bizzat bana yok "gusül nasıl alınır" yok "misafir ağırlamanın on fazileti hakkında müjde" yok "erkek annesi olacak hamilelere tavsiyeler" yok "doğacak çocuğun adını verme hakkı babanındır" falan saçma sapan videolar gönderip duruyor mesaj olarak. Artık haddini aştığını düşünüyorum. Gerçekten sinirlerim bozuluyor. Çünkü ben kendisinden bir tavsiye akıl vs istemedim hele hele 27 yaşına gelmiş bir erişkinim elhamdülillah Müslümanım, sanki bi tek kendisi İslamiyeti biliyormuş gibi tavrıları beni çok rahatsız ediyor. Bana böyle hadsiz şeyler atmasının altında artık iyi niyet bulamıyorum. Yaşımı da geçtim hamileyim hamile. Eşime ailesiyle ilgili bir rahatsızlığını dile getirdiğimde ailesiyle konuştuğunu söylüyor ama ailesi eşimin uyarılarını kaale bile almıyorlar, kendi bildiklerini okuyorlar, devam ediyorlar aynı hareketlerine.. Hepimize sabır diliyorum....
Kendin uyarsana, yeterli dinî eğitimim var anne bunları atmana gerek yok diye. Başkasından destek bekleme, kendi göbeğini kendin kes

Kendin uyarsana, yeterli dinî eğitimim var anne bunları atmana gerek yok diye. Başkasından destek bekleme, kendi göbeğini kendin kes
Aklımda ama bunu son çare olarak düşünüyorum. Çünkü normalde öfke kontrolü olan biriyim ama bu gebelik dönemimde dilimin kemiği pek yok açıkçası, KV'de çok aşşşırı duygusal, kızları da çok saygısız ve maşallah kızların saygısızlıklarına ana-baba gık çıkaramıyorlar. O sebeple şimdi ben bişey derim kv ağlar küser, kızları bana saygısızlık yapar ben bi de onları kalaylarım falan olay gereksiz büyür. O yüzden sabır çekiyorum şimdilik. Umarım yanlış bişey yapmam

Back
X