- Konu Sahibi SelenSeymen
benim bebeğim daha 23 günlük ama kayınvalidem sanki kendi doğurmuş gibi sahiplenmek istiyor. bu her tavrından belli. doğum yaptım çocuğu kucağıma vermiyor alınca yatır da uyusun diyor falan. nasıl sinir oluyorum anlatamam. hamile olduğumu öğrenince İnşallah kız olur, kızlar babaanneleri çok sever çünkü demişti. hala ne zaman kucağıma alıp odaya girsem hemen alıyor kucağımdan. ilerde de olacağımız siznkiyle aynı durum bence. gideceği zaman kızınızı başka şeylerle oyalayın ve giderken ona gideceğini söylememesini sertçe belirtin. ben olsam niyetinin ne olduğunu da açıkça sorardım. zaten kendimi tutamadığım için aramız hiç iyi değil maalesef.
valla canım en doğrusunu yapıyosun sen... tepkini açıkça belli etceksin.. valla sineye çekmeyeceksin.. çocuğun 23 günlük ve senin kucağına vermiyor çocuğunu... kıskanç kadın.. o mu 9 ay taşımış karnında,kahrını o mu çekmiş,o mu emzircekmiş çocuğu... sen annesisin istediğin gibi kucağına alırsın seversin... canım sen de tavrını belli et. çocuğunu koru.. tamam babaannesi ama hareketleri çok saçmaaa