Zaten doğum olayı beni ayrı yıpratıyor. Benim annem vefat etti kayinvalidem de böyle. Mesela şu an o kadar bulantım var yemek yapamıyorum her şey kokuyor kayinvalidem doğru düzgün bi insan olsa bana yardım ederdi ama yarın doğumda da beni sınır edecek biliyorumHamileliğinizi öne sürün bence en azından doğuma kadar geri çekin kendinizi. Eşiniz görüşüyorsa görüşsün karışmayın.
Ah keşke öyle olsa keşke gidip çay içip gelebilsem . Gittiğim zaman bi dakika oturtmaz onu getir bunu götür. Mutfak kesin dağınık olur o dağınıklığa tek çay içip gelemem . Gorumceme seslenir biz gelince mutfağı topla diye o da duymamazlıktan gelir kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali aslında ... esimin yanında kırk kez söyler şu iş yapılacak bu iş yapılacak ah ah ....Tuhaf davranışlarının sebebi belki de gerçekten psikolojik rahatsızlıktır. Doktorla eşiniz veya babası görüşsün. Psikolojik tedavi ilaçları öyle kafaya göre bırakılmaz. İnsanın daha da kötü olmasina sebep olur. Ev işi de sizi ilgilendirmez. Bir yardımcı ayarlasinlar haftalık gelip işleri o yapsın madem. Siz gidin cayinizi içip gelin. Laflarına da kulak asmayin.
Zaten doğum olayı beni ayrı yıpratıyor. Benim annem vefat etti kayinvalidem de böyle. Mesela şu an o kadar bulantım var yemek yapamıyorum her şey kokuyor kayinvalidem doğru düzgün bi insan olsa bana yardım ederdi ama yarın doğumda da beni sınır edecek biliyorum
İnşallah canım inşallah gerçekten o kadar zor bir durum ki. Ana başta tac imiş her derde ilaç imiş ... derdimi anlatıp şöyle huzurla başımı dizine koymayı ne kadar isterdim şimdi annemin . Allah inşallah evlatlarımıza bize hayırlı uzun ömür versinCanım benim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de en büyük korkum bu. Yeni evliyim kayıvalidem ve kayınpederimle görüşmüyoruz. Eşim de görüşmüyor. Kendi annemde vefat etti. İnan bana Allah yanımız da. Bunlar da bir sınav. Evlatlarımız can yoldaşımız olucak inşallah. Üzülme dua et.
İnşallah canım inşallah gerçekten o kadar zor bir durum ki. Ana başta tac imiş her derde ilaç imiş ... derdimi anlatıp şöyle huzurla başımı dizine koymayı ne kadar isterdim şimdi annemin . Allah inşallah evlatlarımıza bize hayırlı uzun ömür versin
Duymayın. Siz de ah midem bulanıyor ay başım dönüyor. Ah belim deyin. Hamilesiniz nazlanin. Söylenmeye devam ederse ay aşkım ben çok kötü oldum eve gidelim dersiniz. Biraz siyaset :)Ah keşke öyle olsa keşke gidip çay içip gelebilsem . Gittiğim zaman bi dakika oturtmaz onu getir bunu götür. Mutfak kesin dağınık olur o dağınıklığa tek çay içip gelemem . Gorumceme seslenir biz gelince mutfağı topla diye o da duymamazlıktan gelir kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali aslında ... esimin yanında kırk kez söyler şu iş yapılacak bu iş yapılacak ah ah ....
Eşime defalarca dedim. Ama o da yıllardır bıkmış sanırım. Istedgi zaman normal davranıyor istediği zaman deliliğe vuruyor. Mesela evlenene kadar ufak tefek şeyler dışında normal davrandı hep evlendigimiz günün ertesi günü psikopata bağladı . Sabah 8 de bizi aradı hadi kahvaltiya gelin diye ertesi gün aynı gece 1 lere kadar salmadı bizi. Ziyan etti güzel günlerimiziKim ister ki akıl hastanesinde hobi olarak yatmayı? Kadın gerçekten hastadır yahu
Madem siz eşinizle düzgün bi hastaneye götürün baktırın
Eşime defalarca dedim. Ama o da yıllardır bıkmış sanırım. Istedgi zaman normal davranıyor istediği zaman deliliğe vuruyor. Mesela evlenene kadar ufak tefek şeyler dışında normal davrandı hep evlendigimiz günün ertesi günü psikopata bağladı . Sabah 8 de bizi aradı hadi kahvaltiya gelin diye ertesi gün aynı gece 1 lere kadar salmadı bizi. Ziyan etti güzel günlerimizi
Bilmiyorum bana kalabalik bi devlet hastanesi olduğu için önemsenmedi gibi geldi . Bide doktor sürekli değişti. Biri izne çıktı biri geldi vs vsTüm şikayetlerinizde haklısınız. İstemiyorsanız yapmayın, salağı oynayın duymayın, görmeyin. Ama deli numarası yapıyor demeniz çok yanlış olmuş. Doktordan iyi bilecek değilsiniz neticede.
Doktor da numara yaptığını anladı ondan tel de arayıp gelme dedi belki. Yoksa neden 2 hafta gözetim altında tutup sonra da yüz yüze bile görüşmeden gelme desin. Itici kelimesini kullanmanız da ayrı gereksizlikKadın size eziyet etmiş olabilir, sevmiyor da olabilirsiniz ama numara yapıyor, bir şeyi yok demeyin. Çok itici duruyorsunuz gerçekten, onca sene okumuş, onca vaka görmüş doktorlar anlamadı da siz anladınız numara yaptığını.. Kadın gerçekten hasta burdan bile belli oluyor.
Eşinize, seninle birlikte gider gelirim ama iş için birini ayarlayın haftada bir veya iki gelip ilgilensin deyin. Yapmayın bir şey. Görümceniz nasıl duymazdan geliyor sizde duymazdan gelin.
Bilmiyorum bana kalabalik bi devlet hastanesi olduğu için önemsenmedi gibi geldi . Bide doktor sürekli değişti. Biri izne çıktı biri geldi vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?