- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi karlarprensi
-
anlamadığınız birşey var yaftayı vurmadan once bilin gittiği yere eltiminde gelecegını biliodu bilmese zaten sorun olmazdı beni üzen kaygılandıran bana haber verme durumu varken saklaması ... insiyatifini kendi hayatı uzerınde kullansın benim çocuğum üzerinde diil...
sanırım yorumları okumuyosunuz ne diyim size okuyun oyle yorum yapın hanımefendi ...iyi de bahseilen kişi 3. şahıs bakıcı değil, kayınvalideniz. insiyatif almasın diyorsanız bakıcı tutacaksınız.
sanırım yorumları okumuyosunuz ne diyim size okuyun oyle yorum yapın hanımefendi ...
insiyatif almasın demiorum kendi hayatı uzerınde alsın bakıcı tut cevabını verdim zaten ne oldu saplandınız bu temaya
saçma bir yaklaşım olmuş talimat die bir durum yok kendi halinize bırakıyorum sizi
hamile olduğunuz için sadece sağlıklı doğumlar diliyorum ...
yorum yapan herkese elbette saygım var lakin şunu izah edeyim sınır onemlidir ... sınır tanımayan yorumlara tabiki tepki vereceğim ...
sanırım yorumları okumuyosunuz ne diyim size okuyun oyle yorum yapın hanımefendi ...
insiyatif almasın demiorum kendi hayatı uzerınde alsın bakıcı tut cevabını verdim zaten ne oldu saplandınız bu temaya
Yorumlari okudum zaten ona gore soyledim ki, kendimi senin yerine koydum hatta, sorun bende olabilir ben dert etmem kizmam be canimsadece konuyu okumasan keşke yorumlarıda okusan önyargıya bak sorun sende yazmış bence sizde de sorun olabilir bu kadar acımasız yorum yaptığınıza gore:d
giderken onun orda olduğunu bilio ve bana soylememesi zaten zoruma gıden yorumları okuyun bu kadar onyargılı olmayın konu açanlara karşı el insaffff
yok kendi halinize bırakıyorum sizi
adam olacak kız konumun kapanmasını ben istedim o vakit... isterseniz yöneticelere sorabilirsiniz .. ne kinliymişsin yahu
bana kotu bır tutumla yaklaşanlara boyle yaklaştım lutfen başka konulara yaptığım yorumlara bakın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?