kayınvalidem susmakla yalan soylemediğini düşündü???

iyi de bahseilen kişi 3. şahıs bakıcı değil, kayınvalideniz. insiyatif almasın diyorsanız bakıcı tutacaksınız.

yorum yapan herkese elbette saygım var lakin şunu izah edeyim sınır onemlidir ... sınır tanımayan yorumlara tabiki tepki vereceğim ...

insiyatif almasın demiorum kendi hayatı uzerınde alsın bakıcı tut cevabını verdim zaten ne oldu saplandınız bu temaya

insiyatif almasın demiorum kendi hayatı uzerınde alsın bakıcı tut cevabını verdim zaten ne oldu saplandınız bu temaya

ama başka çözüm yok ki, yani kv ye güzelce anlatmışsın dinlememiş.
bundan sonra da ben değişeceğini sanmıyorum, elbette yeniden uyarmayı deneyebilirsin, ama etkili olmaz gibi geliyor bana.
e böyle de sinir oluyorsun ki daha bebeğin küçük, büyüdüğünde daha fazla gezmelere götürecek, bu da kesin.

yani ya sen alışacaksın, takmayacaksın, ya da bebeğinin bakımı konusundaki kararınızı gözden geçireceksin.

başka çözüm var mı? Ya da sen ne istiyorsun, sanırım biz bunu anlamadık.

ben şunu soyluyorum sızden çozum uretmenizi bekleyerek açmadım zaten çözecek tek kişi kv ... bebeğimi gezmye goturmeside sorun deil zaten ben ona bu konuda bi yere gitmek istediğinde bana soylemesini istiyorum eğer gıttığı yer uygunsa zaten goturun dıorum ama uygun deilse ben ızın alırım anne sen geri kalma diorum... kv me saygısızlk yapmıorum onun hayatını kısıtlamak istemiorum bunaldığı zaman gezmesine goturuyorum hediyeler alıyorum yardımlar ediorum ... hatta ona bakıcı bulmasını soyledım ama bulamam dedi evim merkeze uzak kreş sayısı az ışım evime uzak bu yuzden kreşede veremedim sorunum maddıyat diil zaten kimseyi kullanmakta istemem ama orda oturmamız için dayatan onlar hamle bir bayan geçmiş bana saydırıor doğru duzgun okumamış bile konumu bebeği olunca anlar diorum sizde hamilesiniz bebeğiniz size ne kadar kıymetli olacak... şuraya biraz deşarj olayım die geliorum olumlu ılımlı bişiler duyayım dıe gorduğum muameleye bakın ... yabi insan yuzde yuz haklı olsada acımadan yorum yapıolar... ben bişi diyemiorum artık olumlu yorum yapanlara tşk ederim... içerik olumsuz olabilir soylerken suçlamadan soylemeli.... sizede sağlıklı doğumlar diliorum....

saçma bir yaklaşım olmuş talimat die bir durum yok kendi halinize bırakıyorum sizi

hamile olduğunuz için sadece sağlıklı doğumlar diliyorum ...

yorum yapan herkese elbette saygım var lakin şunu izah edeyim sınır onemlidir ... sınır tanımayan yorumlara tabiki tepki vereceğim ...

sanırım yorumları okumuyosunuz ne diyim size okuyun oyle yorum yapın hanımefendi ...

Bi sakin olun lütfen. Yaptiginiz yorumlari görünce sinirleri yipranmis bi insan gözümün önüne geldi.

Diger konulariniza da baktim. Gayet agresif bi ruh hali icindesiniz. Biraz rahatlatin kendinizi. Tek basiniza olacak gibi degilse bi uzmana gidin. Bi de bebeginiz var zaten. O da hissediyordur bu gerginligi.

Konulariniz cok büyük sorunlar olmasa da cok asiri tepkiler veriyorsunuz. Sagliga zarar en basta.

bana kotu bır tutumla yaklaşanlara boyle yaklaştım lutfen başka konulara yaptığım yorumlara bakın ...

Yorumlari okudum zaten ona gore soyledim ki, kendimi senin yerine koydum hatta, sorun bende olabilir ben dert etmem kizmam be canim
Bak bana da babaannem bakmis yillarca annem ogretmen oldugu icin, sonralari babaannem annemin yuvasini yiktigi halde annem bir gun sevmem etmem demedi hala der ki Allah razi olsun iyi kadindir hakkini odeyemem cok da severim diye
Yani bu bir erdem bana gore, cocugunu baktiriyorsan sevmem tahammul ediyorum diyemiyor insan ben sana ondan bahsettim

babanesi yanında arkadaşım bi zarar vermesine izin vermez ki torun bu sana evlattan bile daha değerli derler...

yok kendi halinize bırakıyorum sizi

Alaycı yaklaşımla karşınızdakini küçük düşüreceğinizi sanıyorsanız sadece kendinizi kandırırsınız. Kimse sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Bana göre haksızsınız.
Ehhhh, gelen tabak boş gönderilmezmiş öyleyse bende kendi halinize bırakıyım sizi.

anlıorum sizi normal bişi bu yaptıklarınız ... tabak mı komik olmuş

Sen o kişi misin diye emin olmak adına baktım evet sen ayrım yapan kV konusunun sahibiymişsin orda da yorum yapmıştım, haklı bulmuyorum kv hem eltinin hem senin çocuğuna bakmak istiyordu sen eltinin çocuğu için krese gitsin diyodun şimdi hepten abartıp kv yi komple eline almak istiyosun

Anne gibi koruyamaz dediğin kadına çocuk bırakıyosun, koruyamayacak durumda ise eli olsun olmasın başka şekillerde de zarar gelebilir çocuğa

Gene aynı alaycılık gene kapanacak konun

adam olacak kız konumun kapanmasını ben istedim o vakit... isterseniz yöneticelere sorabilirsiniz .. ne kinliymişsin yahu

adam olacak kız konumun kapanmasını ben istedim o vakit... isterseniz yöneticelere sorabilirsiniz .. ne kinliymişsin yahu

Sana neden kinli olayım o zamanda yazdım şimdi de yazıyorum haklı bulmadığımı, haklı bulmadığım için neden kinci olayım ki, ama sen dönüp hiç acaba ben nerde hata yapıyorum demiyosun, zorla baktirmiyorum demişsin mesela, ama bu kadın seni hamilelik haberi için tebrik bile etmemiş sıkıntılarında yanında olmamış

Destek görmediğinde neden güldüğünü de anlamıyorum hep bunu yapıyorsun, bu sizi takmıyorum demek mi başka birşey mi bilemem ama hoş değil yorum isteyen sensin istemediğin noktada da konunu kapattırabilirsin yine

bana kotu bır tutumla yaklaşanlara boyle yaklaştım lutfen başka konulara yaptığım yorumlara bakın ...

Diger konulariniza da yorumlariniza da baktim. Insanin verdigi cevaplardan ruh hali, egitimi ve asilligi hakkinda izlenimler edinebiliyorsunuz. Sizde bunlardan hicbiri icin iyi bi sey hissedemedim.

Ama en acilinden bi sakinlesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…