kizlarr cok sinirliyim valla kayinvalimdeydik biraz once esimle konustular baya bi sonra geldi dediki yazin 3 ay tatil yapmak icin para istiyor ne sacma yaa kendi evi var kendi geliri var herseyi alio edio bizim ne evimiz var nede ben calisiyorum tek maasla gecinioruz bide para istiyo kendi tatili icn sinirdn kizardim bsi diyemedim valla oofff
kizlarr cok sinirliyim valla kayinvalimdeydik biraz once esimle konustular baya bi sonra geldi dediki yazin 3 ay tatil yapmak icin para istiyor ne sacma yaa kendi evi var kendi geliri var herseyi alio edio bizim ne evimiz var nede ben calisiyorum tek maasla gecinioruz bide para istiyo kendi tatili icn sinirdn kizardim bsi diyemedim valla oofff
bu durumları hiç anlamıyorum ya ben eksikliğinı çekicem ama kaynanam 3 ay tatil yapıcak yokya
Kaç sene yaşıcak şunun şurasında hem sürekli isteyen bir insan değilse bırak gitsin kadın tatile..bugün var yarın yok zaten...(kocan o parayı verecek belli evet kayınvalidenin yaptığı hiç ama hiç hoş değil hatta gıcık oldum ona ama o kadın senin kocanın annesi böyle düşün ve sinirlenmemeye çalış)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?