kayinvalidem tatil parasini bizden istedi

kayınvalidenin yaptığı tam bir saçmalık ama anne bu hele bir de erkek çocuğu annesi para isticek de vermicek...imkansız...biz de borç içindeyiz annemin kenarda köşede zulası ayrıca az da olsa maaşı da var ama benim ekkartım ondadır sigarasını ondan alır... anneye maalesef kıyılamıyor... senin eşin de verecek...

Bence Kayinvalidenizin tuhafligina bakmak yerine Esinizin belkide iliskinizin tuhafligina bakin.
Evlilik erkegin kadini köle aldigi bi sözlesme degildir. Esiniz sizinle bu durumu konusmadan, size bu konuyu danismadan annesine ok vermesi tuhaf bence... Ikiniz ortak karar alirsiniz annesini tatile gönderirsiniz, siz kendi kardesinize pahali bi dogum günü hediyesi alirsiniz bunlari hepsi cok normaldir olagandir önemli olan ortak karardir!

tmm vericek onu anladim ztn ama bu esiminde hic manttigi yok yani ozmn bide bana diodu ki gecenlerde aman biz parasiz kalsak sanki annem mi bakick bize

ciykinkurbaa arkadasim hakliisn aslinda biz bunu asamadik ya esim hep kararlar verip sonra soyluyo bana artik alistim sanirim bunada bencil biraz bence karar verme konusunda ama kendi calistigi para oldugu icin mi acaba bole yapior

Sen sabahtan aksama kadar evde tv karsisinda elinde kumanda diger elinde bi canak popcorn dizimi seyrediyorsun ? yoksa camasir yikayip ev temizleyip aksama yemekmi hazirliyorsun ? Belkide cocugunuz var ? Yani hayatinizi sürdürebilmeniz icin ikinizde calisiyorsunuz. Sen ilk önce kendi düsüncelerini degistirmelisin eger sende disarida para kazanmak zorunda kalsaydin ev islerini bölüsmek zorunda kalirdiniz degilmi? ama simdi sen evde calisiyorsun esin disarida... Yerinde olsam esimin bu huyunu ne yapar ne eder degistirirdim yoksa isin cok zor!

Kendimden örnek vereyim sevgilim zerre sevmedigim annesi ince ekran tv hediye etmek istedi. Sirf bana danistigi icin ok dedim( bizde o zaman azicik zorda kaldik) tabiki al sevgilim o senin annen madem icinden gelmis dedim. Daha sonra üstün zekali hanimefendi kendisi onun mali islerini idare eden sosyal danismana( kendisi malülen emekli ve para yönetimini devletin görevlendirdigi birisi yapiyor) gidip demiski Oglum bana tv hediye etti ama ben parasini geri vermek istiyorum. Kadinda ok hesap numarasini versin bana parayi iade edelim demis. Bizimkide gelip diyorki kadin o parayi ödeyince siz bana verin ben o parayla tatile gideyim! Biz eve geldigimizde bu konuyu konustuk bende sevgilime söyledim annenin yaptigi cok ayip cok kirici bir davranis kadina hesap numarasi olarak benimkini ver annende parayi sorunca bana yönlendir ben onun anlicagi sekilde anlatirim diye azcik sert ciktim. Haklisin deyip asagi oturdu. Sakin ol, mantikli düsün. Unutma sen 1 verdiginde 1 isteme hakkin var. 5 verip 1 istemeye korkma!

canım 3ay tatil ve yazın ödenecek 500 tl eminmisin günlük kiralar 50 100 arası oluyor erken ödeseniz biderece dicem ama kayınvaliden sizde gelirsiniz 500 verin demiş olmasın
eşin 1konuda haklı Allah korusun bişey olsa anneside yardım eder ki gelinlere etmeselerde oğullarına yaparlar herhalde diyeyim genede bellii olmaz
ay tek maşaşla zor geçinirken dışarda yemek yedirmedin demeleri bile koyuyor ama eşin de gitmek istiyor gibi yoksa olur diyip geçiştirirdi ama sana tabiki vercem dediğine göre takmamaya çalış canım
benim yengemde o sigara içiyor sende içiyormuş gibi siğara parasını al kenarına koy derdi ama biz yapamıyoruz işte hele çalışmayınca nekadar ortak parada desek çekiniyoruz harcamaya

gercekten anlamiyorum insanbunuda dert edermi
insanin annesine 500 tl gibi bir para vermesinden daha dogal ne olabilir
okuyanlar bana kizacak belki ama biraz empati yapin lutfen
yada kendi ailenizi dusunun

aaayyy bana kayınvalide deme, tüylerim diken diken oluyor, zaten onun yüzünden moralim yine bozuk, yaptıkları, söyledikleri en son evden kovdugu aklıma geldikçe sinir krizi geçiriyorum, ya halaaaaaa etkisindeyim yaa

gercekten anlamiyorum insanbunuda dert edermi
insanin annesine 500 tl gibi bir para vermesinden daha dogal ne olabilir
okuyanlar bana kizacak belki ama biraz empati yapin lutfen
yada kendi ailenizi dusunun

arkadaşım sen iyi okumadın galiba, konu sahibi çalışıyor, adam çalışmıyor suan, ve 500 liralık tatil masrafını kim ödeyecek, gelinmi??
kendi ailenizi düşün demişssin ama hiç bir kız ailesi tatil parasını kendi kızlarından istemedikleri gibi, damattan mümkünatı yok cıkarmazzzzzzzzz

insan evlenirken bir aile olmak icin evlenmiyormu
yani oglu odesin ama calismiyor
peki gelin hanimin ailesinde birsey oldugunda ne cevap verecez yok
genel olarak ev hanimini meslek edinmis ailelerde durum ne sence
ben gelin damat olarak degilde bir butun olarak goruyorum dusuncuremde boyle
oglu benim kocamsa ve ben esimle herseyden once beni paylasiyorsam paranin lafi olmaz
ha belki o kadar param yoktur o baska ama onuda dert edip moralimi bozmam hatta bu konuda konu acmam uygun bir dille anlatirim ben anlatmasamda zaten esim ve annem bilir durumu
durumumuz uygun degilse zaten istemez dedimya bu aile olmakla ilgili
bunlar benim gorusum

şaka gibi,3 aylık tatil parasını sizden istedi demek..anladığım kadarıyla sizinde durumunuz iyi değil,eşiniz çalışmıyor ve tek maaşla geçinmek zor.hani maddi durumunuz süper olsa yollayın canım ne olacak derim..ya da ani bir hastalık,iflas gibi özel durumlar olsa yine insan hiç düşünmeden yollar parayı ama keyfi bir tatil için hem de bu durumda çok saçma bir istek olmuş.bu yılda tatile gitmeyiversin ne olur ki?k.validenizin bu isteği ve eşinizin olumlu bakması bana garip geldi.

sen iyi okumamışsınçalışan konu sahibi değil eşiimkan dahilinde anneye neden para verilmesin

3 aylık keyfiyete para istemek ki onda herhalde sizden daha fazla var para saçma bence. hastalık olur da verirsin ama saçma bişey için istemiş. eşinizin tamam demesi ise ayrı bir mesele. yaz yaklaşırken ufktan ufaktan çok sıkıştık, hiç para yok gibisinden sinyaller yollasın. yoksa o sefasını sürerken, siz de cefasını çekeceksiniz.

ay vermek istiyorsa eşin veriversin.

yukarıdaki arkadaş kafamı karıştırdı. bende yanlış anlamışım yorumu değiştirdim

ayrıca eşinizin size de söylemesi gerekiyordu, anneme para vermek istiyorum diye. hemen tamam dememesi lazımdı. ama olmuş olan. eşinizle konuşun birdaha öyle bir durum olursa, ilk önce size danışmasını isteyin.

Son düzenleme:

3 aylık parayı istememiş,sadece 500 istemiş.konu sahibinin eşi verebilecek durumdaki tamam demiş.olmayan parayı verecek değil ya

arkadaşım sen oldugunca sakinsin,bellli yani kv ile ilgili cok bir darbe almamışssın, tabiki öyle düşünmen doğal, zaten yukardada demişssin eşim devreye girer, annem zaten istemez vsss..
yani konuyu acan arkadasın durumu şuan bu kadar sakin ve normal karşılamaya mahal vermeyecek gibi olmasında haklı, hemde sonuna kadar..
onun eşi hem verelim demiş, hemde kayınvalideside oğlunun çalışmadıgın bildigi halde yinede istemiş.yani senin ki gibi bir evlilik durumu yok...
ya çok önemli bir durum olur, ozaman tabiki mecburen verilmesi gerekir ama kayınvalide yazın kendi keyfi için para istiyor, sence bu adilmi ???

artik ilerde goriicez bide bana koyan sey biz evlenirken hic bisye yardimci olmamasi ne maddi ne manevi bide uatnmio ya para istrken yuh yani

Niye utansın ki, annesi o.. 500 tl.lik yardım istemişse ar etmesi mi gerekiyor ?

Ölüm herkes için.Bunu engellerseniz ve bu yaz kaybederseniz onu o tatili çok gördüğünüz için üzülmeyecek misiniz ?

Yapmayın bunu ne olur ? Aileler birşey istediğinde ters tepmeyin.

sen iyi okumamışsınçalışan konu sahibi değil eşiimkan dahilinde anneye neden para verilmesin

bence sen iyi okumamışssın, ben tekrar okudum

ben çalışıyorum, tek maaşla geçiniyoruz yazmış, konuyu açarken aynen böyle demiş

aa şaka gibi ya hakikaten yanlış okumuşum ya!!!!
konu sahibi arkadas
insan bi noktalama işareti koyar yahuuu. senin klavyende nokta tuşu yokmu?
bir daha yazdıgı konuda noktala yapmayana boşuna yorum yapmayacam ya, sinir oldum
ayrıca teşekkürler egem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…