kayınvalidenin yaptığı tam bir saçmalık ama anne bu hele bir de erkek çocuğu annesi para isticek de vermicek...imkansız...biz de borç içindeyiz annemin kenarda köşede zulası ayrıca az da olsa maaşı da var ama benim ekkartım ondadır sigarasını ondan alır... anneye maalesef kıyılamıyor... senin eşin de verecek...
gercekten anlamiyorum insanbunuda dert edermi
insanin annesine 500 tl gibi bir para vermesinden daha dogal ne olabilir
okuyanlar bana kizacak belki ama biraz empati yapin lutfen
yada kendi ailenizi dusunun
arkadaşım sen iyi okumadın galiba, konu sahibi çalışıyor, adam çalışmıyor suan, ve 500 liralık tatil masrafını kim ödeyecek, gelinmi?
kendi ailenizi düşün demişssin ama hiç bir kız ailesi tatil parasını kendi kızlarından istemedikleri gibi, damattan mümkünatı yok cıkarmazzzzzzzzz
arkadaşım sen iyi okumadın galiba, konu sahibi çalışıyor, adam çalışmıyor suan, ve 500 liralık tatil masrafını kim ödeyecek, gelinmi??
kendi ailenizi düşün demişssin ama hiç bir kız ailesi tatil parasını kendi kızlarından istemedikleri gibi, damattan mümkünatı yok cıkarmazzzzzzzzz
şaka gibi,3 aylık tatil parasını sizden istedi demek..anladığım kadarıyla sizinde durumunuz iyi değil,eşiniz çalışmıyor ve tek maaşla geçinmek zor.hani maddi durumunuz süper olsa yollayın canım ne olacak derim..ya da ani bir hastalık,iflas gibi özel durumlar olsa yine insan hiç düşünmeden yollar parayı ama keyfi bir tatil için hem de bu durumda çok saçma bir istek olmuş.bu yılda tatile gitmeyiversin ne olur ki?k.validenizin bu isteği ve eşinizin olumlu bakması bana garip geldi.
3 aylık keyfiyete para istemek ki onda herhalde sizden daha fazla var para saçma bence. hastalık olur da verirsin ama saçma bişey için istemiş. eşinizin tamam demesi ise ayrı bir mesele. yaz yaklaşırken ufktan ufaktan çok sıkıştık, hiç para yok gibisinden sinyaller yollasın. yoksa o sefasını sürerken, siz de cefasını çekeceksiniz.
insan evlenirken bir aile olmak icin evlenmiyormu
yani oglu odesin ama calismiyor
peki gelin hanimin ailesinde birsey oldugunda ne cevap verecez yok
genel olarak ev hanimini meslek edinmis ailelerde durum ne sence
ben gelin damat olarak degilde bir butun olarak goruyorum dusuncuremde boyle
oglu benim kocamsa ve ben esimle herseyden once beni paylasiyorsam paranin lafi olmaz
ha belki o kadar param yoktur o baska ama onuda dert edip moralimi bozmam hatta bu konuda konu acmam uygun bir dille anlatirim ben anlatmasamda zaten esim ve annem bilir durumu
durumumuz uygun degilse zaten istemez dedimya bu aile olmakla ilgili
bunlar benim gorusum
artik ilerde goriicez bide bana koyan sey biz evlenirken hic bisye yardimci olmamasi ne maddi ne manevi bide uatnmio ya para istrken yuh yani
sen iyi okumamışsınçalışan konu sahibi değil eşi imkan dahilinde anneye neden para verilmesin
sen iyi okumamışsınçalışan konu sahibi değil eşi imkan dahilinde anneye neden para verilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?