kayinvalidem tatil parasini bizden istedi

kizlar yanlis anlasilmis sanirim ben evdeyim esim calisiyo ayrica esim bu parayi verirken kendi tatil paramizdn kisicaz sonucta zatn kendisiyle konuscm karar vermeden once benimde fikrimi alsin die bole olmuyo sinir oluorum 500 tl deil mevzu asil olay bizden istenmesi tek maas kira kendi gayet rahat yasarken bnim derdim bu

hadi para yetişmezde zaruri ihtşyaclar için belki yardım eilebilr ancak
benim aklımın almadıgı nasılki tatil için bankadan kredi çekilmesi düşncesine karşı isem
asla tatile gidebilmek içinde kimseden para istemem
kardeşim durumum uygunsa giderim tatile
taşıma su ile değirmen dönmez...
ama eşiniz verir buna bişey diyeme asıl olan böyle şeylerin oratk konusup karar verilmesi taraftarıyım...

beni yanlis anlamadiniz sanirim siz 500 tl mi olay sizce kendi keyfi icin ve durumu gayet iyiyken istemesi garip hastalik degil borcu yok nie istio yani?

bizdeki bu oratk karar verememe sorununu burda daha ii anladim zatn

beni yanlis anlamadiniz sanirim siz 500 tl mi olay sizce kendi keyfi icin ve durumu gayet iyiyken istemesi garip hastalik degil borcu yok nie istio yani?

Yukarıda bir yerde yazmışsınız; fikrimi alması gerekmiyor muydu diye ?
Haklısınız, yardım için verseydi fikrinizi alması gerekmezdi (her durumda değil)ama bu durumda gerekir.

En azından size bu ay biraz sıkışacağız ama ben bu parayı vermek istiyorum seninde gönlün varsa deseydi belkide sizin tavrınız böyle olmayacaktı ..

Sanırım sizi önemsemediğini düşündüğünüz için kızdınız ?

Siz de gidip kalacak mısınız ki orada ?Ondan mı istiyor acaba ? Fuzuli...

eet trk basina karar vermesi sacmalik zaten ihtiyac disi para birde keyif icin

anne baba da olsa acil bir durum olmadıktan sonra evladından para istememeli özelliklede çocuğunun durumu da uygun değilse hiç istememeli.bu benim şahsi fikrim500 lira çok para değil ama siz zar zor geçiniyorsanız kiradaysanız onlar sizden rahat geçiniyorlarsa tatil için para istenmesi beni de sinir ederhastalık kaza vs gibi bir durumda yoksa bile eşim var etsin versin derim ama tatil için parası varsa versin ama elim dardaysa versin istemem

erkeklerin geneli böyledir arkadaşım, yapacak birşey yok ben çok zaman önce vazgeçtim annesinin bana yaptıklarını söylemekten...

bak sana şu kadarını söyleyeceğim eşim annesi yüzünden beni ameliyat masasında bırakıp gitti, annesini de alıp gitti ben ağlaya ağlaya girdim ameliyata... kaldı ki para isteyecek annesi de eşime verme diyeceğim haa :) bidaha asla annesine hayatta laf etmem artık çünkü anneler hep meleği oynuyor oğullarına şeytan gelin durumuna düşen sen oluyorsun, ben de artık taktik yapıyorum annesi oğlunun yanında canım cicim yapıyor bana ama o yokken yılan gibi sokuveriyor zehirli diliyle sen de eşine bişey deme adam kafaya koymuş verecek o parayı bırak versin kavga çıkarma sakın bigün elbette bu yaptığına dair söylenecek sözün yeri gelir... senin de ailenin bi ihtiyacı yada özel günü olduğunda sözünü söylersin şimdi sus... söz gümüşse sukut altındır yeri geldiğinde eşinle kötü olma hep iyi ol hep melek ol madem oyunun kuralı bu öyle oynamamız gerek üzgünüm iki yüzlülük gibi olacak ama çare yok... çünkü onlar böyle...

sakın kavga çıkarma, tatil zamanı gelip çattımı hadi aşkım tatile dersin olur biter bakalım ozaman cevabına göre sende sözünü söylersin... üzülme hiç yalnız değilsin inan...

kusura bakmayın ama çocuk büyütmek kolay değil, kayınvalideniz büyük ihtimalle eşinizi büyütebilmek için bir çok şeyden kıstı zorluk çekti. Şimdi tam rahat edeceği vakit. Ne var yani 500 tl yi çok görüyosunuz kadına. Durumunuz çok kötü olur anlarım ama kendiniz ttile gidecek kadar varmş işte paranız. Bencilce davranmayın bence eşinizin annesi o. :2:

Ay bende ilerde sevilmeyen kayınvalide olurum heralde şimdi yazdıklarımı düşününce

monalisa
cok guzel yazmissin yorumunu cok haklsin bende senin soledigin gibi yapmayi dusunuyorum ztn yerii gelince acicm bidaha konuyu dun ztn esimle konustm ama bosuna beklicm yaza kadar bende

ayrica tek cocugu degil esim 3 tane daha cocugu var onlardan istemio sadece bizdn ustelik kendi buyuk ogluna para verio yok k.kartini oduyo. biz bisey beklemioruz ona ragmen bizdden bekliyo sadce

evi ve maaşı olan bir kadın için bu kızcağız neden kendi tatilini feda etsin yaa?? bir anne de olsa kadının maaşı var evi de var gitmeyiversin yaşlı başlı kadın denize mi girecek sanki ha avşa da oturmuş ha evinde gençlerin gençlikleri geri gelecek mi acaba o zamanında gençken gitmiş gideceği kadar çok saçma bu düşünceniz kusra bakmayın...

belki yanlış ama ülkemizde erkek çocuk evlenince hem kendi ailesine hemde yeni ailesine bakmak durumunda bu böyle. kabul etsenizde böyle etmesenizde.

belki yanlış ama ülkemizde erkek çocuk evlenince hem kendi ailesine hemde yeni ailesine bakmak durumunda bu böyle. kabul etsenizde böyle etmesenizde.
etmiyorum valla cnm benim ailem bole degil istemezler verirler ustelik bana durumu kotu olsa anlicm ama degil ki be cnm

İyi de parası olsa neden istesin ki demekki yok. 500 lira da çok aman aman bi para değil yani. Yaşlı başlı kadınların daha çok ihtiyacı var temiz havaya.Gençkende gittiğini hiç sanmıyorum. Bencillik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…