Konunun üzerinden çok uzun zaman gecmıs ama aynısı hatta daha fenası benım basımda arkadaşlar

Katınvalıdem oğluma bakmak ıcın yanımda kalıyor ve takıp edıyorum ellerını yıkamıyor daha kötüsü taharet alıyor ama elını yıkamıyor nereden buluyorsunuz dıyeceksınız Her ısı çok abartılı yaptığı ıcın ellerını yıkadığınızda ınanılmaz seslı yıkıyor anladığım kadarıyla sadece büyük abdestten sonra yıkıyor Sabah bebegımı emzırıken net bır sekılde bütün sesleri duyuyorum tuvalettekı ama tuvaletten çıkınca en ufak su sesı yok .Oğlum yemek yıyınce yüzünü elıyle ıslatıp sılıyor ve oğlumun yüzü barız şey gıbı kokuyor yıkadım ıyıce sabah .Delırmek uzereyım daha 2.5 ay benımle kırılsın da ıstemıyorum Bugün oğlumun altını degıstırırken elını pıpısıne götürdüğünü bu yüzden gün ıcınde elını yıkamamız herektıgını yoksa ölümcül bakteriler kapabılecegını soyledım hatta bızım de tuvaletten çıkınca çok dıkkat etmemiz lazım dedım anladı neyi ona ettıgımı yalvarırım akıl verın bu arada çocuğa prazıt testi yaptırayım mı