Şayet Benim eşim belirttiğim yerdeki cümleleri bana söylese, ben çok üzülür kırılırım...Ne demek yani?merhaba kızlar . 2 yıllık evliyim . Cok şükür iyi anlaşıyoruz eşimle kötü zamanlardan sonra . Biz evlenirken kayınpederim Allah razı olsun bize ve bekar kaynıma ev aldı . Hak geçmesin diye ikimizede aynı apartmandan aldı onun dairesi bizim üst kattaydı . Biz nişanlıyken kayınpederim illa bizde oraya taşınalım demişti . Ben de kayınvalidemi karşıma alıp konuştum iyiyken kötü olmayalım ben istemiyorum dedim açık açık . Sağolsun anlayışlı biridir tamam dedi ve taşınmadılar . 2 yıl boyunca hiç bi sıkıntımız olmadı kayınvalidemle .
Kayınpeder yurtdısında çalışıyor ve yakın zamanda 2 tane araba aldı . Arabaları kapının önünde çizdiler bizim apartmanında kapalı otoparkı var diye apar topar üst katıma gelip oturdular ne oldu ben bile anlamadım .
Daha 2 gün oldu taşınalı . Önceden de evlerimiz yakındı , bir kere evime habersiz gelip gitmişliği yok kayınvalidenin ama durum beni acayip huzursuz ediyor . Ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum . Eşime söyledim herşey eskisi gibi olur öyle vay anam yemek yapmıştır gel ona gidelim vay yalnız oturmasın gel çıkalım deme gitmem o da bize öyle gelmesin dedim . Sıkıntı olmayacak herşey eskisi gibi olacak diyor ama ne bileyim cok huzursuzum . Nasıl davranmalıyım ? Tavrımı nasıl belli edebilirim ?
Bu arada çoçuğum yok olsa büyük kolaylık olurdu benim için tabi . O da olmuyor zaten gelmiyor bi bebiş
erkek çocuklarını cok severım cok da özenırim ama korkuyorum ya boyle okudukça. bızde altlı ustlu oturuyoruz. bazen cok bıkkınlık gelıyor keske 100 km ötedelerınde otursak diyorum ama dun aksam yemek salata tatlı ne varsa ındırdı. merdıvenleri silmiş. pazara cıkmıs yarım kılo sevdiğim meyveden almış asmış kapıya. boyle artıları var yok değil yani. kafamda karısık duygular :S
bende oğlum olacak diye çok korkuyorum çünki her şeyi yapan k.valideye hala ama kafam karışık derler diye altından bir bit yeniği bulmaya çalışırlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?