- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
haklısınız aslında büyüklerin duasını almak çok sevap o yüzden ama Sayet sorun çıkaracak olursa eşim cevabını verir o konuda eşim çok anlayışlidir kendisi yapma diyor zaten bana ve ailesine karşı hiç ezdirmez müdahale eder öyle olursa o öyle olmasa yapmazdim bendeKusura bakmayın ama kızıyorum sizin gibi çok iyi niyetli insanlara
Annem de böyle. sürekli millete gereksiz iyilikler yapmaya çalışır
Baştan alıştırmışsınız sorun çıkarmaz inş
Benim kayinpederim sende olsaydı ne yapardın merak ediyorum benim eşim memurdu durumumuz iyiyken biranda bunaldi ve istifa etti kenardaki ev paramizla iş kuruyor bizde kayinvalidemlerin yan bloguna taşındık bende gelir gelmez hamile kaldım ve cok zor bir hamilelik geçiriyorum bununla birlikte evde yanlız sıkılırım diye kayinvalidemlerde kalıyoruz ve evin yemeğini ben yapıyorum istisnasiz daha sofradan kalkmadan barla kahve içelim diyen kayinbabam kahve bitince meyve sefası başlar 7.5 aylık hamile halimle her akşam nar ayiklatir mandalinayi dilimlerine ayirtir ütü yapılacaksa ben yaparım dikişi olacaksa barla bu dikilecek kızım der hep birşeyler ister herkesten çok kendini düşünür yıllarca kayinvalideme de böyle davranmis. Eşimle aram çok iyi hamdolsun asla zorlamiyor istemiyorsan yapma diyor bide o söyler bana is yapma yorma kendini diye ama babası utanmadan isteyince ben utanıyorum yapamam demeye. Ama neyse ki doğuma az kaldı sonrasında hersey değişecek ben yavruların ilgilenirken hizmet bana edilecek. . Sabırla koruk helva olur misali.. şimdiden böyle yaparsan el oğlu dinlemez birgün silkeler atar gözünün yaşına bakmadan
Elin maşalı senden korkulur.Allah kolaylık versin kayınvalideniz Kayınpederinizemerhaba kızlar . 2 yıllık evliyim . Cok şükür iyi anlaşıyoruz eşimle kötü zamanlardan sonra . Biz evlenirken kayınpederim Allah razı olsun bize ve bekar kaynıma ev aldı . Hak geçmesin diye ikimizede aynı apartmandan aldı onun dairesi bizim üst kattaydı . Biz nişanlıyken kayınpederim illa bizde oraya taşınalım demişti . Ben de kayınvalidemi karşıma alıp konuştum iyiyken kötü olmayalım ben istemiyorum dedim açık açık . Sağolsun anlayışlı biridir tamam dedi ve taşınmadılar . 2 yıl boyunca hiç bi sıkıntımız olmadı kayınvalidemle .
Kayınpeder yurtdısında çalışıyor ve yakın zamanda 2 tane araba aldı . Arabaları kapının önünde çizdiler bizim apartmanında kapalı otoparkı var diye apar topar üst katıma gelip oturdular ne oldu ben bile anlamadım .
Daha 2 gün oldu taşınalı . Önceden de evlerimiz yakındı , bir kere evime habersiz gelip gitmişliği yok kayınvalidenin ama durum beni acayip huzursuz ediyor . Ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum . Eşime söyledim herşey eskisi gibi olur öyle vay anam yemek yapmıştır gel ona gidelim vay yalnız oturmasın gel çıkalım deme gitmem o da bize öyle gelmesin dedim . Sıkıntı olmayacak herşey eskisi gibi olacak diyor ama ne bileyim cok huzursuzum . Nasıl davranmalıyım ? Tavrımı nasıl belli edebilirim ?
Bu arada çoçuğum yok olsa büyük kolaylık olurdu benim için tabi . O da olmuyor zaten gelmiyor bi bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?