kayınvalidem kendisi arıyor hergün gelin diye yoksa ben bayıla bayıla gidiyor değilim hem çağırıp hem böyle yapması bana hakarettir saygı varsa iki taraflı olmalı test yaptım ayrıca silik çıktı adetim 3 gün geçti kan vermeye gidicem eşim beni annesi konusunda teselli etsin demiyorum ki siz okuduğunuzu algılayamamışsınız belli ki duygusal anlamda yanımda olsun hisselerimi endişelerimi anlasın istedim
hangi hislerinizi, hangi endişelerinizi anlasın, duygusal anlamda yanımda olsun demişsiniz de o nasıl oluyor
konuda kv yemeğe çok soğan koyuyorsun dedi var sadece
siz de mi istemiyordunuz ikinci bebeği, o nedenle mi endişelisiniz
kadın hasta, siz ondan saygı vs beklemeyin kaldı ki hakaret ettiği vs de yok
küçücük çocuğun yemek yememesi konu
kv "beğenmemiştir, sen yemeğe çok soğan koyuyorsun" demiş ki muhtemelen kadın bunu sizi kırmak için de söylememiş, azıcık patavatsızca ağzından kaçmış, ona soğanlı geliyor olabilir yemeğiniz, bu çok da büyük bir dert değil
sizin savunmaya geçip "geçen de kereviz vardı, ona soğan koymamıştım, yine yemedi" demeniz de ilginç
o yaşta bugün yediğini yarın yemezler, hatta bir saat önce yediğini bir saat sonra ben bunu sevmem derler takmayın kafaya
kv çağırıyorsa da çağırır gitmeyin
hastalık var, çocuk huysuz, şimdi bir de hamileyim gibi bir çok gerekçe var
çağırmayan kv daha icat edilmedi, siz ona hayır deyip ötelemelisiniz görüşmeleri canınızı bu kadar sıkıyorsa
eşinize de yüklenmeyin, erkekler -hele de evdeki tek geliri kazanan o ise- bebek haberini alınca maddi olarak gerilirler, bu olağan
siz hallederiz diye ona güç verin o da size duygusal destek versin
evlilik bunlar için var
sağlıkla kucağınıza alın, ondan sonra da daha bilimsel yöntemler ile korunun
ya da geri çekilme ile korunacaksanız da takvim yöntemini de ekleyin