Kayınvalidem ve annem.....

hepinize teşekkür ederim..çok saolun :)
Başta çok iyilerdi.kayınbabam çok iyi ama ona sözüm yok.Eşimle de çok iyi anlaşıyoruz.annemin huyunu biliyor en azından.Kayınvalide döndü 360 derece :)napalım kimse dört dörtlük deil ki.

Annemle kayınvalidem anlaşamıyor.annem dünürüm gelecek diye bir sürü yemek yapıyor.ne yapsa kayınvalidemde bir karış surat.niye böyle yapıyor anlayamıyoruz.kadının içine şeytan girmiş gibi.hiç abartmıyorum. Allah'tan eşim annesinin davranışlarının farkında.çok bunaldım annem çok üzülüyor.
Destek verirseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler........
Ispartanın neresindensin canım ? kayınvaliden nereli ? kültür farkımı var acaba... Eşin Annesinin yaptığı terbiyesizliğin farkındaysa bence takmamalısın... İnsanlar neden böyle art niyetli olur anlamış değilim. anneciğinde üzülmesin bir insanı değiştiremessin.... Elinden geldiğince ikisini yan yana getirme bence huzursuzluk çıkar

ıspartanın merkezinde oturuyorum.kültür farkı da yok
ben buraya gelin geldim:)
annemin evime gelmesini bile istemiyorum.çünkü kayınvalidem huzursuzluk çıkartıyo.
en iyisi uzak dursunlar birbirlerinden. Düzelmez artık bu durum....

eşim farkında diyorsun daha ne istiyorsun
burada eşinin gözü önünde bisürü olay yaşayıp eşlerinin umru olmayan çoooook kadın var
sen eşini eşin seni seviyorsa, mutlu ve huzurluysanız gerisini boşverin,
hem annemin artık gelmesini istemiyorumda nedemek
kayınvalideniz geliyorsa annenizde gelecek
ha annem üzülmesin diyorsanız top sizde
anne biz mutluyuz sen gerisini düşünme dersin olur biter
kayınvaliden için yapacak bişey yok çünkü yapıcı olmak ne içinden geliyor nede bunun için çaba harcıyor
böyle kabulleneceksiniz ve böyle devam edeceksiniz
keşke böyle insanları tersine çevirebilecek bir formül olsa hemen söylerdim size

kayınvalidem doğru düzgün eve girmiyor.arkadaşı var komşumuz onun yanına giriyor..
kabullendik artık napalım ..
Bi de şöyle bi huyu var eşim neden öyle davranıyosun dediğinde hatasını kabul etmiyo.naptım ben diyo...
..içinde kötülük seytanlık var..
Napsak yaranamıyoruz..........

Bende Ispartalıyım Bizde hiç böyle şeyler olmaz... Kıskançlık yoktur bizde paylaşmayı yedirmeyi içirmeyi sofra kurmayı severiz gelene güler yüzle davranmayı biliriz. Senin Kayınvalidenin kalbine fesatlık oturmuş. Oğlunu Kıskanıyorda olabilir annene güler yüzlü davranıyorsa

aynen fesatlıktan başka bişey düşünmüyor..ıspartalı deil zaten
zaten annem...keşke ıspartalı olsaymış :)
Nereli ? Takma Kafana şu 3 günlük dünyada kayınvaliden le aynı evde oturmuyorsan sorunda yok zaten :)) Kendi Annenide İhmal etme anlaşamıyorlar diye...

mesafeli olsunlar saygili yeterli vicik vick olmuyor zati
ilerde annende mesafeyi koyar sengit gel kayin validen gitmesede olurrr

ayyyyyyyyyy kizlar benim iki annem babamlar olmasa nikah kiyacaklar nirdeyse :27:cok iyi anlasiyorlar kizzzzzzz turkiyeye gidince bir aradalar internetten hemen hemen hergun gorusurler benle o kadar gorusmezler kayinvalide herkese der dunurumu cok seviyorum diye birkerede gelini seviyom demez cadi :35:nan cozemedim aralarindakini bak bende buna gicik oluyom heeeeee yalniz annemle kayinvalidenin babalari kankiymis rahmetli olmadan once sanirsam ondan bu gacilar iyi anlasiyor yani kayinvalideyide anlatamiyorum anneme hemencik sen yanlis anlamistirsin diyo bende buna bozuluyorum yaniiiiiiiiiii:19:

Back
X