- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi jane eyre_
Cünkü erkekler her zaman müsmükümmel olduklari icin günsh kecisine ihriyac var. Olay bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok benimki iyi niyetten çok salaklık oluyor da, ama davranışları o kadar dengesiz ki normalde sen yorulma diyip evine gittiğimde hizmet ettirmeyen,kızım, canım diyip sevdiğim şeyleri yapan bir kadın olunca bu davranışlarıyla aptala dönüyorum.kadın resmen oğlanın terbiyesini senin bozduğunu söylüyor sen daha aramız iyiydi oğluyla tartışınca beni azarlıyor diyorsun iyi niyetine hayran kaldım![]()
Ay yok bir süre aramayı düşünmüyorum zaten, gitmeyi de.Ben olsam hiç aramam. Karşı taraf arar ise soğuk konuşurum. Bir daha evde kal demem. Hatalı kayinvalide. Mesafeyi hak ediyor.
Ağzımı açtırmadı ki inanın saydı saydı ben kapatıyorum telefonu deyip kapadı.Anne ben bilmiyorum sizin aranızda geçenleri dedim İster bil ister bilme dedi durdu.Size çatıyor cunku oğluna yapınca cevabını alıyor sizde esiniz gibi yapın altta kalmayın size de yapamasin bizlerde malesef dunyaya bizden önce geldikleri için afedersiniz ağzımiza etse aman büyüktür saygı göster durumu var oysaki saygı büyük küçük herkesin göstermesi gereken şey yapıp yapıp yaşlarının büyük olmasının arkasına saklaniyolar tavrınizi koyun esinizlede konuşun sana kızıp beni paylamasin deyin sizde aramayın o ararsada tavrinizi gösterin
Daha önce dediği zaman söyledim ne alaka anne evlendikten sonra değişti ne demek dedim, yok senle ilgili değil de bilmem ne diyip üzerini kapadıK.V benimle böyle konuşsa annem acar ağzını yumar gözünü valla. Ezdirme kendini. Iyi olunca sizden kötü olunca bendenmi deseydin. Acilen mesafe koy
Hayır zaten eşim evlenmeden önce de aynıydı , annesiyle telefon konuşmalarına daha önce de şahit oldum ben, ama işte.Cünkü erkekler her zaman müsmükümmel olduklari icin günsh kecisine ihriyac var. Olay bu.
İste bundan sonra bi araya geldiğinizde gayet tavrinizi belli edin konuyu bi şekilde acip oğluna kızıp bana parlama ben senin ogluna gaz vermiyorum git ananla tartis demiyorum hatta bana yaptığın bu tavırları bile anlatniyorum oğlan senin oglun buyutende sensin ben bu yaştan sonra degistiremem ya de yani sizde sucu onun yetiştirme tarzına atmış olun kvniz çok sinsi gibi geldi bana isi abilere söylemeye kadar getirdiyse onlara sizi şikayet edip duruyodur mesela kayinlarinizin size karşı farklı tavırları varmiAğzımı açtırmadı ki inanın saydı saydı ben kapatıyorum telefonu deyip kapadı.Anne ben bilmiyorum sizin aranızda geçenleri dedim İster bil ister bilme dedi durdu.
ne kadar ideal bi koca bence benimkine annesi kızgın yag dökse anne yeter artık demez dök annecim der o kadar safMerhaba kızlar,daha önce açtığım konuda kayınvalidemle aramın genel olarak iyi olduğunu ama bazı konularda kendince şöyle yap böyle yap dediğinden ve bu durumdan rahatsız olduğumdan bahsetmiştim.Bir konuda objektif düşüncelere ihtiyacım var şöyle ki; kayınvalidem eşime kırıldığı ve kızdığı konularda bir nevi benden hıncını alıyor.Şöyle örnekleyeyim; cuma günü anneannemi ziyarete gittik eşimle beni arıyor ben de o vakit mutfakta bulaşık yıkıyordum eşim açtı telefonu, annesi eşimle konuşmuş ve memleketle ilgili bir şeyler anlatmış uzatmış galiba eşim de anne yeter gereksiz konulardan konuşacaksak kapatıyorum ben demiş ki gerçekten kayınvalidemin bazı konuları uzatma huyu vardır.Ertesi gün kendisini aradım eşimin babası memleketteydi bir kaç gün kalacak ben de evde tek kalmasın -abileri evde bu arada gündüz yalnız sadece-diye aradım akşam seni alalım gel bizde kal diyecektim, ama daha telefonu açtığım gibi x benimle nasıl konuşuyor da onun psikolojisi bozulmuş da örf adeti unutmuş da saymaya başladı.Anne dedim benim haberim yok ne oldu ,işte o gün aradığından bahsetti dedim biliyorum ama ben açamadım işim vardı seni sonra aradım da sen açmadın dedim.Bu defa sen niye açmadın telefonu diye bağırmaya başladı.Açıklamaya yapmaya çalıştım dinlemedi ,evlendikten sonra x dengesiz oldu, yok onu babasına abisine şikayet edicem demeye başladı.Anne ben bilmiyorum dedim ister bil ister bilme kapatıyorum teli dedi kapadı.Şaşırdım kaldım, ben konuşmadan lafları ağzıma tıktı.Daha önce de aynı durumla karşılaştım ; ama ertesi gün bir şey olmamış gibi konuşunca boşver dedim kapadım mevzuyu;ama yine aynı olay olunca çok kırıldım ve kızdım.Sizce ne yapmalıyım?
Yok hayır fark etmedim en azından da işte benim anlayamadığım durum da şu ki,abilerinin yanında beni över hatta, ne bileyim akrabaları arayınca balkes şöyle iyi böyle iyi der,işten gelince kızım sen yorulma diyip yemek hazırlar , eşime kıza yardım et der, senin bana güleryüzün yeter der.Buraya kadar bakınca çok iyi evet ki iyi de anlaşıyorduk.Ama konumda anlattığım özellikleri de var.Gerçek karakterini anlayamıyorum bu yüzden.İste bundan sonra bi araya geldiğinizde gayet tavrinizi belli edin konuyu bi şekilde acip oğluna kızıp bana parlama ben senin ogluna gaz vermiyorum git ananla tartis demiyorum hatta bana yaptığın bu tavırları bile anlatniyorum oğlan senin oglun buyutende sensin ben bu yaştan sonra degistiremem ya de yani sizde sucu onun yetiştirme tarzına atmış olun kvniz çok sinsi gibi geldi bana isi abilere söylemeye kadar getirdiyse onlara sizi şikayet edip duruyodur mesela kayinlarinizin size karşı farklı tavırları varmi
Oglunla sorununu oglunla hallet de. Surekli aciklama yapmaya calisirsan bi halt sanar kendini .Merhaba kızlar,daha önce açtığım konuda kayınvalidemle aramın genel olarak iyi olduğunu ama bazı konularda kendince şöyle yap böyle yap dediğinden ve bu durumdan rahatsız olduğumdan bahsetmiştim.Bir konuda objektif düşüncelere ihtiyacım var şöyle ki; kayınvalidem eşime kırıldığı ve kızdığı konularda bir nevi benden hıncını alıyor.Şöyle örnekleyeyim; cuma günü anneannemi ziyarete gittik eşimle beni arıyor ben de o vakit mutfakta bulaşık yıkıyordum eşim açtı telefonu, annesi eşimle konuşmuş ve memleketle ilgili bir şeyler anlatmış uzatmış galiba eşim de anne yeter gereksiz konulardan konuşacaksak kapatıyorum ben demiş ki gerçekten kayınvalidemin bazı konuları uzatma huyu vardır.Ertesi gün kendisini aradım eşimin babası memleketteydi bir kaç gün kalacak ben de evde tek kalmasın -abileri evde bu arada gündüz yalnız sadece-diye aradım akşam seni alalım gel bizde kal diyecektim, ama daha telefonu açtığım gibi x benimle nasıl konuşuyor da onun psikolojisi bozulmuş da örf adeti unutmuş da saymaya başladı.Anne dedim benim haberim yok ne oldu ,işte o gün aradığından bahsetti dedim biliyorum ama ben açamadım işim vardı seni sonra aradım da sen açmadın dedim.Bu defa sen niye açmadın telefonu diye bağırmaya başladı.Açıklamaya yapmaya çalıştım dinlemedi ,evlendikten sonra x dengesiz oldu, yok onu babasına abisine şikayet edicem demeye başladı.Anne ben bilmiyorum dedim ister bil ister bilme kapatıyorum teli dedi kapadı.Şaşırdım kaldım, ben konuşmadan lafları ağzıma tıktı.Daha önce de aynı durumla karşılaştım ; ama ertesi gün bir şey olmamış gibi konuşunca boşver dedim kapadım mevzuyu;ama yine aynı olay olunca çok kırıldım ve kızdım.Sizce ne yapmalıyım?
Hayır zaten eşim evlenmeden önce de aynıydı , annesiyle telefon konuşmalarına daha önce de şahit oldum ben, ama işte.
Yok ben zaten mevzuyu bilmiyorum anne dediğimde ister bil ister bilme diye söylendi.ikisinin arasına kesinlikle girme. evlendikten sonra böyle oldu demesi zaten aralarına girmemen gerektiğinin en iyi ispatıdır
Milletin yanında iyi davraniyoki şikayet ederse insanlar ona hak versin diye simdi benimde mesala esim ameliyat oldu kv yardimci olma bahanesiyle 5 gün kaldi bizde hic biseye yardim etmedi ne esime yardimci oldu oturmasına kalkmasına ne ogluma baktı ne bi ev isine yardim etti bende beş gün muhatap olmadım canim cikti bide ustune karşıma geçip yok hastayim yok çok uykum var ki gün içinde 4 /5 kere uyuyo dalga geçer gibi bizden gittiği aksam kardeşiyle esi gelmişti o ara başka misafirlerde geldi hizmet etmekten çay taşımaktan canim cikti neyse diğer misafirler gitti sonra bunlar kalkti beş gunun sonunda kadin kardeşinin yanında ayy kizim sende hic oturmadin cok çalıştın cok yoruldun dedi sozde beni dusunuyo ama beş gün boyunca bi tane bardaga dokunmadı nede doğru dursut konusmadik oyle söylemesinin amaci yolda giderken dedikodumu yapacak benimle ayni evde yaşamak istemiyo ama gördünüz ben ona iyiyim demek icin ben kvmi taniyorum sizde az çok bilirsiniz tahmin edersiniz neden böyle yaptiginiYok hayır fark etmedim en azından da işte benim anlayamadığım durum da şu ki,abilerinin yanında beni över hatta, ne bileyim akrabaları arayınca balkes şöyle iyi böyle iyi der,işten gelince kızım sen yorulma diyip yemek hazırlar , eşime kıza yardım et der, senin bana güleryüzün yeter der.Buraya kadar bakınca çok iyi evet ki iyi de anlaşıyorduk.Ama konumda anlattığım özellikleri de var.Gerçek karakterini anlayamıyorum bu yüzden.
Merhaba kızlar,daha önce açtığım konuda kayınvalidemle aramın genel olarak iyi olduğunu ama bazı konularda kendince şöyle yap böyle yap dediğinden ve bu durumdan rahatsız olduğumdan bahsetmiştim.Bir konuda objektif düşüncelere ihtiyacım var şöyle ki; kayınvalidem eşime kırıldığı ve kızdığı konularda bir nevi benden hıncını alıyor.Şöyle örnekleyeyim; cuma günü anneannemi ziyarete gittik eşimle beni arıyor ben de o vakit mutfakta bulaşık yıkıyordum eşim açtı telefonu, annesi eşimle konuşmuş ve memleketle ilgili bir şeyler anlatmış uzatmış galiba eşim de anne yeter gereksiz konulardan konuşacaksak kapatıyorum ben demiş ki gerçekten kayınvalidemin bazı konuları uzatma huyu vardır.Ertesi gün kendisini aradım eşimin babası memleketteydi bir kaç gün kalacak ben de evde tek kalmasın -abileri evde bu arada gündüz yalnız sadece-diye aradım akşam seni alalım gel bizde kal diyecektim, ama daha telefonu açtığım gibi x benimle nasıl konuşuyor da onun psikolojisi bozulmuş da örf adeti unutmuş da saymaya başladı.Anne dedim benim haberim yok ne oldu ,işte o gün aradığından bahsetti dedim biliyorum ama ben açamadım işim vardı seni sonra aradım da sen açmadın dedim.Bu defa sen niye açmadın telefonu diye bağırmaya başladı.Açıklamaya yapmaya çalıştım dinlemedi ,evlendikten sonra x dengesiz oldu, yok onu babasına abisine şikayet edicem demeye başladı.Anne ben bilmiyorum dedim ister bil ister bilme kapatıyorum teli dedi kapadı.Şaşırdım kaldım, ben konuşmadan lafları ağzıma tıktı.Daha önce de aynı durumla karşılaştım ; ama ertesi gün bir şey olmamış gibi konuşunca boşver dedim kapadım mevzuyu;ama yine aynı olay olunca çok kırıldım ve kızdım.Sizce ne yapmalıyım?
Maalesef aynen söylediğiniz gibi oldu, ilkinde bir şey olmamış gibi davranınca dedim boşver demek ki hatasını anladı.Ama öyle değil sizin söylediğiniz gibiymiş mevzuAzarlamaları diyorsunuz. Yani çoğul. Birinci azarladığında bu onun suçu. İkinci azarda sizin de suçunuz var. Nasıl olur da sizi ikinci kez azarlayabilir? Nasıl olur söyleyeyim, azarlamış, ertesi gün bir şey olmamış gibi davranmış, siz de mevzuyu kapatmışsınız. İstediği zaman azarlar, istediği zaman bir şey olmamış gibi davranır, nasılsa davranışının herhangi bir sonucuna katlanması gerekmiyor.
Aynen öyle yapacağım artık.Oglunla sorununu oglunla hallet de. Surekli aciklama yapmaya calisirsan bi halt sanar kendini .