2 kez ayrılma noktasına geldik ödü kopuyor gitcem diye yalvarıyor yanımda olmaya gelince eser yok arada kaldı biliyorum ama bunu belli etmemeye çalışıyor .çok teklif sundum ailesine karşı birlikte hareket etmek için(gittiğim yerleri bilmemeleri ve onun başı ağrımaması gibi)ama işe yaramıyor .acaba diyorum çocuğumuz falan olsa bizim aile olduğumuzu falan kabul ederler mi değişmeselerde susarlar mı?
şimdi içinden çıkamadığım tek şey
tamam mı devam mı?
bu çok riskli bir karar yalnız çocuk olsa ya değişmezlerse sorunlar daha büyürse hem kendinize yazık etmiş olursunuz hemnde o küçücük bebeğe yazık etmiş olursunuz bunun sorumluluğu daha büyük açıkçası öncelikle sorunları halledin sonra mutlu bir yuvada çocuk dünyaya getirin derim ben...
Aynı durumdayım canım....Ama sanıyorum biz üstlerine gittikçe diğer tarafı daha çok tutuyorlar....
Yeni evliyken bu hep böyledir, yıllar geçtikçe senin haklı olma durumun çoğalacaktır, bu erkek kısmı halen annesinin ailesinde olduğunu yitirmemişliğin hissi dir,
evet haklısın henüz çıkamadı oradan hatta benim evim orası bile dedi gerçekleri görür umuduyla sabrettim ama sanki her geçen gün daha da kötüleşiyoruz kayınvalidem tecrübeli oğlunu nasıl kendi safına geçirmesi gerektiğini biliyor ben biraz dobra konuşuyorum galiba buda pek kimsenin işine gelmiyor kötü olduğunu düşünsem de keşke onun yarısı kadar uyanık olabilseydim[
benim dügünüm temmuzda bu gibi olumsuz durumlari okuyunca evlenmekten korkar oldumm
korkacak bişey yok az çok tanımışsındır zaten ben evlenmeden önce bunları yaşayabileğimi tahmin ediyordum ama eşim çok vaadde bulundu sana söyleyebileceğim tek şey söze değil ailesi,çevresi içinde ki tutumuna bak sana değer veren üzülmenden korkan birini bulduğunda bence evlilik mükemmel bir şey.benim dügünüm temmuzda bu gibi olumsuz durumlari okuyunca evlenmekten korkar oldumm
korkacak bişey yok az çok tanımışsındır zaten ben evlenmeden önce bunları yaşayabileğimi tahmin ediyordum ama eşim çok vaadde bulundu sana söyleyebileceğim tek şey söze değil ailesi,çevresi içinde ki tutumuna bak sana değer veren üzülmenden korkan birini bulduğunda bence evlilik mükemmel bir şey.
bende hep korkardım evlilikten babam benimle konuşmuştu
HAYAT AĞIR BİR YÜKSE BUNU SENİNLE BİRLİKTE TAŞIMAK İÇİN BİR OMUZ DAHA İSTEMEZ MİSİN DEMİŞTİ...
sanırım evleneli uzun bir süre olmuş.peki daha önce fazla düşkün müydü, korkar mıydı yada toz kondurmamazlık yapar mıydı merak ettiğim şey benim eşim de umut vaadediyor mu? çünkü bu söylediklerimin hepsi bol miktarda var eşimdeSanki benim yaşadıklarımı yazıyor gibisin,bu yıl eşim ile büyük bir tartışma yaşadık annesine tekme salladım,diye o kadar bıktırmıştı ki beni eşime beni ağlayarak şikayet etmiş bende eşime dedim ki evlendim evleneli hep ben idare ettim yeter artık!tabi eşim annesini haklı gördü ama kızımıda şikayet edince eşim annesine küsdü ve annesine demiş ki bir büyük olarak ne eşimi nede kızımı idare edemedin dedi ki kızımın ergenliği çok ağır geçiriyor yani anlayacağan yıllar sonra eşim gerçekleri gördü şimdi annesi ile mesafeli
cnm babanin sözü güzelmis hepimiz icin hayirlisi olur insaallah
sanırım evleneli uzun bir süre olmuş.peki daha önce fazla düşkün müydü, korkar mıydı yada toz kondurmamazlık yapar mıydı merak ettiğim şey benim eşim de umut vaadediyor mu? çünkü bu söylediklerimin hepsi bol miktarda var eşimde
kaynana duygu sömürüsü yaptı ve eşime her hafta sonu ziyaret etmesini şart koştu tabi her kaynana ziyaret sonra evde kayga vardı
işin zor eşinden oluyor bunlar ben zamanında adamın burnunu sürtmedim sen benim gibi yapma iyice bir kavga et ve küs annenlere git barışmak isterse şartlarını say benim gibi sabırlı olma !eşim yanımda olmasa ile 2 günde falan gitmem şart benimde
işin zor eşinden oluyor bunlar ben zamanında adamın burnunu sürtmedim sen benim gibi yapma iyice bir kavga et ve küs annenlere git barışmak isterse şartlarını say benim gibi sabırlı olma !
boşanma lafı hoş değil hep bu kaynanalar yüzünden belki sorunlarınızı aşarsınız fes etmeküstüm tabi ama ayarını tutturamadın sanırım boşanacak gibiyiz
boşanma lafı hoş değil hep bu kaynanalar yüzünden belki sorunlarınızı aşarsınız fes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?