istemediğin bir yere sürekli ve zorla götürülmek(gitmezsem annemi de göremiyorum yada farklı baskılar),artık nefret ediyorum dediğin bir insanın hep yüzünü görüp mutlu görünmek(mutlu görünmezsem burnumdan getiriliyor evliliğimi bitireceklerine dair imalar ki buna güçleri var),isteksiz akraba ziyaretleri(çoğu 50 yaş ve üstü) vs vs çok zor ve eşim beni bu durumdan kurtarma gücüne sahip değil aksine birlikte hareket ediyorlar
bunları bende yaşadığımdan dolayı hemen çalışma hayatına girdim sende öyle yap başka kurtulma şansı göremiyorum hayatın yoksa bu moruk insanların etrafında geçecek
eşim ve ben diyemiyorum artık... çok sıkıldım artık olanlardan, kendimi ifade edememekten ve her ne hikmetse ne kadar haklı olsam da sonunda haksız çıkmaktan.Bunu düşünmenizde ki sebep ne bilmiyorum ama oğullarınızı elinizden almak gibi bir amacımız yok.eşimi tek bir olayda bile kendime inandıramıyorum en haklı olduğum ve en ağır suçlamalarda bile önce bana hak veren eşim nasıl oluyor da bir anda değişebiliyor yada kayınvalidem en ufak olayda bile yerin dibine girmemi nasıl sağlayabiliyor??ya benim eşim neden benim yanımda değil neden ailesinden bu kadar çok korkuyor?? -- SİZCE BENİM NE YAPMAM GEREK --
arkadaş zaten ayrıldığını söylemiş.ve nasıl atlatırım diye sormuş.
merak etme canım atlatırsın,burada ne olaylar okuyoruz.hiç kimse boşanmak için evlenmiyor ama yürümüyorsa da fazla kasmanın bir anlamı yok.
insan dünyaya bir kere geliyor.bundan sonra mutlu olmaya bak.
hiç kolaydegil canım seni anlıyorum bende ayrılıyorum çok zor bi durum
Konuyu acsan sana yardımcı olabılırız en azından senınle benzer durumdayız karsılıklı dertlesebılırız
Canım yaşadıklarına çok üzüldüm ama ben bu hayattan azıcık birşey öğrendiysem eşinle barışırsınız siz..emin olun dertleşmeye çok ihtiyacım var bitti biliyorum bu kesin ama off
evet biliyorum bunun için barışmak 2 kat daha zor taviz verecek durum kalmadı bende zaten eşimde değişmez yani o değişirde değiştirmezler ailesi daha önce görmediğim türden insanlar eşimde öyle kukla gibi yaşayacaktık ikimizde o buna katlanabiliyor ama ben yapamadım hiç bir zaman aile olmamıza izin vermeyecekler maddi durumlarda var her şekilde ailesine mecbur yniCanım yaşadıklarına çok üzüldüm ama ben bu hayattan azıcık birşey öğrendiysem eşinle barışırsınız siz..
Hemen mi olur üzerinden zaman mı geçer bilmem ama barışırsınız..
Nereden biliyorsun diye sorma,anlattıklarından öyle hissettim..
Bebeğim bak şimdi,ben de 2 yıllık evlilyim ve eşimin ailesiyle on yıllara sığmayacak sorunlar yaşadım hala da yaşıyorum..
Canım sen çok acele ettin..Evlilikte 2.sene sorunların iyice kaynadığı dönem..Suların iyice coştuğu dönem..
Yavaş yavaş eşin seni anlayacak,sana hak verecek..Seni tanıyacak..Birden olmaz ki..
Ama diyorsan ki eşim mümkün değil değişmez orasını bilemem..
Yalnız sana şunu söyleyeyim ki bu saatten sonra ayrıldıysan barıştıktan sonra bazı tavizleri daha ağır şekilde kabullenmen gerekebilir onu da bil..
Allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?