Kayınvalidem ve bitmeyen kini

Alonealone123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
185
239
103
Arkadaşlar eşimle covid testimiz pozitif çıktı, eşim annesini aradı, kadın çok mutlu oldu, gülme sesleri bana kadar geldi, geçmiş olsun bile demedi. Çok üzüldüm. Ben yine kavga çıkmasın diye her zamanki gibi sustum. Zaten annen güldü mü desem bile eşim hemen sen yanlış anlıyorsun o çok iyi bir insan derdi eminim. Çünkü her sohbetimizde annesinin melek gibi bir kadın olduğunu söyler, ama ben goremiyormusum. Kizlar bu arada kaç yıllık evliyim ailedeki herkes hastalık geçirdi bu kadına birşey olmuyor. Acaba gerçekten melek mi, o zaman Allah affetsin beni artık pes, siz kazandınız diyeyim mi

Edit: arkadaşlar sanırım k.kulubunun mizah anlayışı pek yok, melek derken ironi yapmıştım herkes oraya takılmış, buraya stres atmaya gireyim derken, psikolojik desteğe kadar öneri sunmus psikolog arkadaşlarım, sanırım yanlış yerdeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
kadına bir şey olmuyor diye üzülüyor musunuz yani? o da covid oldu diye size gülüyor mu?hepiniz ilginçsiniz kusura bakmayın da

Destek nedenki anlamadım, kadının gülmesi gerçekten normal mi, bu arada melek derken ironi yapmıştım sanırım herkes ciddiye almış
ben kadinin guldugunu zannetmiyorum acikcasi. o yuzden destek alin dedim size.

Belki başka bir şeye gülmüştür, ama yinede sevmiyorsanız çok görüşmeyin niye onun yüzünden psikolojinizi bozacaksiniz ki değmez

Ya bence burada herkes sizi anlayamaz diye düşünüyorum ama ben sizi çok iyi anlıyorum. Ama sadece kv gülmesi konusunda anlıyorum.
Benim de 60 küsür yaşında olup riskli gurupta olmasına rağmen ne aşı olmus ne de korona gecirmis bir kp im var.
Baba korona dan korkmuyormusun ne maske takıyorsun ne korunuyorsun falan dedigimde adam gülüyor korona nedir ya saçmalamayın diyor.
Aşı olacağımı duyduğunda gülmüştü yine.
Eski kafalarla kesinlikle ne tartışılır ne laf anlatılır bırakın kendi hallerine ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Bunlar insanı patlatır kendileri patlamazlar

Eşiniz hoparlörden mi konuşuyordu ? Hoparlörden konuşmuyorsa : tamamına hakim olmadığınız bir konuşma üzerinden ; kayınvalidenizin günahını almayın.

Başkasının kötülüğünü , hastalığını istemek de normal değil. Ki bahsettiğiniz kişi , eşinizin annesi. Annesine birşey olsa , eşinizin içi yanarken siz mutlu mu olacaksınız ?

Belki farklı araştırmaları okuyan bir insandır. Sizden farklı düşünmesi : kayınpederinizi ; eski kafa yapmaz ki. Onun görüşü onu bağlar.

Benim dördüncü hastalığım ama hiçbir zaman geçmiş olsun dememiştir, belki de haklısınız ben kötü düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…